Shop
Ultimele 100 de articole

8 august 2017 – Pamantul se aliniaza cu centrul galaxiei. Cum te influenteaza deschiderea Portalului Leului

31 iulie 2017, , Vizualizări: 15,641
leu zodie horoscop - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - horoscope-639123_1920

In fiecare an, in data de 8 august, se intampla un aliniament cosmic numit Portalul Leului. Pamantul se aliniaza cu Centrul Galaxiei, deschizand un portal cosmic intre taramul fizic si cel spiritual. Se numeste Portalul Leului pentru ca se intampla in semnul astrologic al leului. Leul reprezinta expresia individuala a Divinului. Portalul Leului reprezinta, de fapt, trezirea Luminii Divine in forma fizica.

Acest portal ne ofera acum o perioada incredibila de ascensiune accelerata. In acest an, atmosfera este supraincarcata. Iar energia Portalului este deja aici.

 

Ce se intampla exact prin Portalul Leului?

Valuri de lumina si coduri de constiinta trezita vin acum pe planeta. Aceasta lumina si energie sporita a ascensiunii cauzeaza schimbari intr-un fel sau altul in viata fiecaruia dintre noi. Capitole mari precum relatii, schimbari in cariera, scopul in viata, locuinta, calatorii, lucru la nivel de suflet, eliberarea lucrurilor materiale – sunt subiecte care ies acum in evidenta. Totul este in revizuire in acest moment.

Iar intrebarea capitala este: Iti serveste Adevarului autentic? Este acel lucru aliniat cu Iubirea si cu cresterea sufletului tau? Aceste schimbare prin care trecem acum ne serveste sa ne aliniem cu Adevarul, cu urmatorul nivel de iubire si lumina pe care il putem experimenta in viata noastra.

Sunt convinsa ca stiti ca schimbarea nu este intotdeauna usoara. Poate fi inspaimantator sa nu stii ce se va intampla si ce urmeaza pentru tine. In special cand lucrurile par sa se prabuseasca si la nivel individual si colectiv.

 

Care este mesajul ingerilor in privinta Portalului Leului?

Mesajul ingerilor este sa avem incredere. Sa ne reintoarcem permanent la o vibratie de iubire, sa eliberam frica si incertitudinea si sa stam focalizati pe ceea ce ne dorim. Sa ne aducem aminte faptul ca suntem fiinte spirituale in forma fizica.

Orice schimbare care se intampla acum ne serveste sa ne aliniem cu puterea sufletului si cu ceea ce ne aduce bucurie, iubire, oportunitati si posibilitati.

 

8-8

Ia-ti timp sa meditezi in jurul datei de 8 august. In acel moment, energia acestui portal va fi foarte puternica si portalul va fi complet deschis.

Observa lumina cum iti activeaza chakrele superioare si cum intra in chakra coroana ca sa-ti lumineze constiinta trezita care a fost mereu cu tine.

 

 

Citeste continuarea pe DAMAIDEPARTE.RO.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu