Horoscop/Horoscop lunar

3 cupluri din zodiac care se formează în 2018 și nu se mai despart niciodată

Atunci cand ne indragostim de o persoana, este greu sa spunem ce trasaturi ale persoanei dragi ne-a facut sa nu mai tinem cont de nimic
Anul 2018 vine supraîncărcat de iubire și Cupidon parcă nu își mai termină săgețile. Trei dintre cuplurile care se vor forma anul acesta vor fi lovite de aceste săgeți și vor fi cuprinse de o dragoste eternă.
Află dacă tu ești una dintre țintele lui Cupidon!
Leu – Fecioară
Draga mea, știu că aștepți de mult timp să îți găsești jumătatea. Anul acesta o să iasă soarele și pe strada ta și o să poți să te bucuri de dragoste adevărată. Ai atât de multă iubire de dăruit și acum ai și cui să o oferi. Singurul căruia nu prea o să-i convină relația ta va fi animalul tău de companie. Brusc, în casă o să apară un intrus și atenția ta față de el va fi înjumătățită.
Suprizele nu se opresc aici pentru tine și, în scurt timp, bărbatul inimii tale va face și pasul următor. Așteaptă-te la evenimente puternic încărcate emoțional și la surprize pe măsură. Noul tău partener te va copleși cu daruri și gesturi mărunte, dar foarte sensibile.
Citeste mai multe pe DivaHair.ro[1].
Endnotes:
  1. DivaHair.ro: https://www.divahair.ro/horoscop/astrodiva/3-cupluri-din-zodiac-care-se-formeaza-in-2018-si-nu-se-mai-despart-niciodata?utm_source=SfatulParintilor&utm_medium=FB&utm_campaign=from-SfatulParintilor
 

Vizualizări: 2005
 

Cuvinte cheie: