Shop
Ultimele 100 de articole

10 lucruri la care sa te astepti daca iubesti un om nascut in luna octombrie

02 octombrie 2017, , Vizualizări:
personalitate octombrie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - maple-leaves-1030957_1920
  1. Calm

Persoanele nascute in octombrie sunt recunoscute pentru firea lor calma, impaciuitoare. Nu-si pierd aproape niciodata controlul, iar daca o fac au fost, probabil, calcati rau pe bataturi. Gandeste-te ce ai facut daca o astfel de persoana s-a suparat pe tine. O scuza sincera te va scoate din incurcatura pentru ca astfel va intelege ca ti-ai dat seama ca ai gresit. In plus, nu va ramane mult timp suparata intrucat te iubeste prea mult.

 

 

  1. Fermecator

Persoanele nascute in octombrie sunt carismatice. Au abilitatea de a castiga inima oricui datorita atitudinii incantatoare de care dau dovada in orice situatie. Au o influenta pozitiva asupra tuturor persoanelor cu care se intalnesc, sunt asemeni unei bile energetice. Acesta este si motivul pentru care atrag pe toata lumea.

 

 

  1. Descurcaret

Poate fi greu de crezut, insa persoanele nascute in octombrie au raspunsuri la orice. Analizeaza orice situatie si ofera solutii care multumesc pe toata lumea. Vei fi surprins sa vezi cu cata rapiditate dau un sfat grozav. Si folosesc aceasta abilitate si pentru a rezolva solutiile care apar in cuplu. Intotdeauna incearca sa faca pace si sa rezolve probleme.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.