10 lucruri la care sa te astepti daca iubesti un om nascut in luna octombrie - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

10 lucruri la care sa te astepti daca iubesti un om nascut in luna octombrie

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » 10 lucruri la care sa te astepti daca iubesti un om nascut in luna octombrie
personalitate octombrie - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - maple-leaves-1030957_1920

In cazul in care te pregatesti sa intri intr-o relatie cu o persoana nascuta in luna octombrie ar trebui sa stii despre ea urmatoarele lucruri.

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cine s-a nascut in octombrie este…

 

  1. Optimist

Cand este vorba despre atingerea scopurilor, esecul nu face parte din vocabularul unei persoane nascute in octombrie. Va incerca si va incerca pana va reusi ce si-a propus. Totodata, acesti oameni sunt foarte buni motivatori si te vor ajuta sa te ridici chiar si atunci cand tu crezi ca nu mai ai la ce sa speri. Pozitivitatea lor este contagioasa, iar oamenii din preajma lor se simt mai bine cand trec prin momente dificile. Cand ai alaturi un partener nascut in octombrie timpurile grele sunt mai usor de depasit.

 

 

  1. Stabil emotional

Oamenii nascuti in octombrie isi tin sub control emotiile. Sunt constienti de locul unde se afla si vor incerca din rasputeri sa nu faca o scena. Indiferent de cum se simt, daca ai nevoie de ei iti vor oferi intotdeauna un umar pe care sa te sprijini. Natura lor empatica ii transforma in oameni lipsiti de egoism care nu te vor judeca niciodata pentru cum te simti.

 

 

  1. Orientat catre rezultate

Nu se opresc niciodata la jumatatea drumului: atunci cand au o sarcina de indeplinit merg pana la capat. Chiar daca le este greu vor gasi mereu o modalitatea sa obtina rezultatul scontat. Asadar, nu conteaza ce probleme ai in relatia cu un partener nascut in octombrie, va faca astfel incat sa se rezolve, pentru ca nu renunta niciodata, indiferent de circumstante.

 

 

  1. Cheltuitor

In ciuda inteligentei lor, cand este vorba despre bani, persoanele nascute in octombrie sunt usor neglijente. Cheltuie multi bani nu doar pentru a-si satisface propriile capricii, ci si pe ale altora. In cazul unui cadou merg pe principiul: cu cat e mai mare cu atat e mai bine. Totusi, cheltuie bani doar pentru persoanele la care tin, asa ca, daca faci parte din grupul sau apropiat de prieteni, te poti astepta oricand la un cadou extravagant. Nu are nevoie de un motiv special pentru a-ti demonstra cat de mult de iubeste.

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 02/10/2017