Horoscop/Horoscop copii si parinti

Zodiac chinezesc: Cum sunt copiii nascuti in Anul Sarpelui

zodie sarpe - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - si-279640_1920

Daca ai copilul nascut in anul 2001 sau 2013, citeste in continuare. Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Sarpelui.

 

Copilul Sarpe are o personalitate complexa, este serios, reticent, inteligent, capabil sa-si canalizeze energia pentru a izbuti. Copilul Sarpe are tendinta de a fi secretos, extrem de disciplinat, analizeaza meticulos, din toate unghiurile, toate optiunile.

Copilul Sarpe este lider innascut, iar ceilalti copii il urmeaza fara sa clipeasca. Sunt populari si poate genera invidie in jur. N-au frica, pot avea grija de ei insisi.

 

 

Caracteristici personale

Copilul Sarpe este filozof innascut, fire analitica, enigmatica, este intelept, misterios, vorbeste cu gratie, se bazeaza pe judecata. Copilul Sarpe este prudent, superstitios, sceptic, tenace, seren, increzator.

 

 

Talente naturale

Copilul Sarpe este independent, inteligent, disciplinat in indeplinirea telurilor pe care si le propune.

Prieteni

Copilul Sarpe este foarte pretentios si isi aleg cu grija prietenii. Pot face prietenii durabile cu Bivolul, Cocosul, Dragonul. La polul opus, se afla Tigrul, Calul si Maimuta.

 

Invatatura

Copilul Sarpe este muncitor, invata ca sa se ridice in rang, exceleaza la capitolul studii, mai ales in domeniile care ii plac.

 

 

Cum e sa fii parintele unui Copil Sarpe

Parintii Copilului Sarpe ar trebui sa fie atenti sa nu il rasfete prea mult, pentru ca isi da seama devreme de influenta pe care o poate avea asupra altora si devine manipulator.

Copilul Sarpe tine in el si nu se exteriorizeaza si se poate plange deseori de dureri de stomac. In aceste situatii adu-ti aminte ca poate somatiza emotii.

Copilul Sarpe se naste cu diverse talente pe care le poate rafina. Are bun gust si inclinatii catre muzica si arte.

 

Urmatorul An al Sarpelui este in 2025.

 

 

Sursa: parentmap.com

foto: pixabay.com

 

Vizualizări: 6863
 

Cuvinte cheie: , , ,