Horoscop/Horoscop copii si parinti

Horoscop chinezesc. Cum sunt copiii nascuti in Anul Oii / Caprei

anul oii - caprei - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - wei-279643_1920

Daca ai un copil nascut intre 1 februarie 2003 si 21 ianuarie 2004 sau intre 19 februarie 2015 si 7 februarie 2016,  citeste in continuare. Iata cum sunt copiii nascuti in Anul Oii / Caprei.

 

 

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este predispus unei atitudini pesimiste. El isi creioneaza cel mai intunecat scenariu posibil asupra oricarei situatii. Este un copil bland, iubitor, protector. Are un simt estetic desavarsit, poate fi atras de arta, muzica, poezie. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este sensibil, creativ, generos si atent la nevoile celorlalti.

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei are nevoie de parintii sai pentru a se simti protejat, acceptat. De aceea si cand va creste se va alia cu persoane pe care le va simti mai puternice pentru a-si asigura protectia. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este sensibil la ironii, critici si se va simti respins de fiecare data cand va fi sicanat.

 

 

Caracteristici personale

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este sincer, manierat, calm, gentil, iertator, romantic, naiv. Iubeste animalele, are simt artistic, este “de casa”, iertator si impaciuitor. Ii place dreptatea, cerseste atentia si are nevoie constanta de validari.

 

 

Talente naturale

In mod natural, copilul nascut in Anul Oii /Caprei simte nevoia de apartenenta la un grup. Face totul pentru familia si prietenii lui. Nu exista in horoscopul chinezesc o zodie mai blanda, mai iubitoare, mai gentila decat cea a Oii / Caprei. Pentru ca este o persoana foarte sensibila la frumos, sub toate formele lui, copilul nascut in Anul Oii /Caprei exceleaza in domeniile care au legatura cu creatia.

 

 

Prieteni

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este mamos si deopotriva daruieste iubire, dar vrea sa si primeasca. El se inconjoara de persoane puternice si de incredere – Calul, Mistretul, Tigrul -, dar si de persoane cu care sa impartaseasca simtul artistic – Iepurele. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei nu se va intelege cu persoane nascute Anul Sobolanului, care il vor considera enervant, dar nici cu persoane din Anul Cainelui sau Bivolului, pe care le va considera prea incisive.

 

Invatatura

Copilul nascut in Anul Oii /Caprei este inteligent, dar nu va performa intr-un mediu stresant. Daca se pune prea mult accent pe competitivitate, va fi prea moale si va da gres daca este criticat sau ridiculizat. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei are nevoie de liniste si suport atunci cand invata.

 

 

Cum e sa fii parinte de copil nascut in Anul Oii /Caprei

Ca parinte ar trebui sa-i asiguri copilului nascut in Anul Oii /Caprei echilibru. El are nevoie de liniste, de protectie, de un mediu in care sa se simta in siguranta. Copilul nascut in Anul Oii /Caprei nu suporta programele fixe, se simte constrans si nu da randament. El are nevoie permanenta de sfaturi, de validare, de asigurari si reasigurari, pentru a se simti sigur in luarea deciziilor. Va deveni anxios daca este lasat sa se descurce singur prea des sau de la o varsta frageda.

 

 

Urmatorul An al Oii / Caprei este intre 6 februarie 2027 si 25 ianuarie 2028.

 

 

Sursa: parentmap.com

foto: Pixab

 

Vizualizări: 4996
 

Cuvinte cheie: , ,