Sfatulparintilor.ro

Compatibilitate zodie GEMENI. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie Gemeni - sfatulparintilor.ro. - pixabay_com - twins-4073628_1920

Compatibilitate zodie Gemeni.  Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi.

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodia Gemeni.

Compatibilitate zodie GEMENI – BERBEC

Intimitate – 90%

Cand Berbecul si Gemenii se intalnesc nu se stie unde vor ajunge. Libidoul crescut al Berbecului stimuleaza creativitatea Gemenilor. Niciunul nu este interesat de ce crede celalalt, deci va fi o combinatie de pasiune, energie si curiozitate. Amandurora le place sa experimenteze, iar natura razboinica a Berbecului este perceputa ca joc erotic de catre Gemeni. Ca sa nu mai vorbim ca elementul Aer din Gemeni este ca oxigenul pentrul Focul din Berbec.

Incredere – 40%

Cand vine vorba de incredere intre Berbec si Gemeni, lucrurile nu stau chiar asa de bine. Berbecul este pasional, dar si foarte gelos. Gemenii sunt schimbatori si le pun rabdarea la incercare Berbecilor. Gemenii par distrati si distanti, drept pentru care Berbecul isi va cauta fericirea in alta parte.

Comunicare si intelect – 85%

Berbecul nu este maestru in comunicare, capitol la care Gemenii exceleaza. Dar cum Gemenilor le place rolul de profesori, cu siguranta il vor instrui pe Berbec in arta conversatiei. Asta daca Berbecul accepta rolul de invatacel. Daca nu, sporovaiala continua a Gemenilor ii poate scoate din sarite pe Berbeci. Lipsa respectului dintre ei ii poate duce la o ruptura serioasa.

Valori – 75%

Berbecul apreciaza abilitatea oamenilor de a fi clari si concisi. In schimb, Gemenii sunt foarte vorbareti. Vorbesc mult despre de toate, ceea ce vine in contradictie cu idea Berbecului despre comunicare. Deci, nu fac casa buna impreuna, din acest punct de vedere. De partea cealalta, Gemenii apreciaza cunoasterea si mintea rationala. Desi Berbecul poseda asa ceva, este mult prea impulsiv pentru gusturile Gemenilor. Daca cei doi parteneri nu isi respecta reciproc nevoile, daca nu au un nivel asemanator de educatie, daca nu au interese comune, este foarte greu sa faca echipa buna impreuna, cu atat mai mult sa formeze un cuplu.

Activitati – 50%

Berbecul si Gemenii apreciaza miscarea. Berbecul domina prin energia lui atomica, iar Gemenii domina prin idei si creativitate. Se motiveaza si se provoaca reciproc si niciunul nu e dispus sa zica NU.

Total – 74%

Impresia generala este ca cei doi ar putea face casa buna impreuna. Relatia lor ar fi provocatoare, plina de aventura. Principala problema intervine in lipsa de romantism si de incredere. Ambii simt nevoia de libertate. Cu toate acestea, pofta de aventura ii poate salva pe amandoi si sa ramana impreuna datorita acestui liant.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – TAUR

Intimitate – 5%

Taurul este un semn senzorial de Pamant, cu o nevoie profunda de atingere fizica si de as satisface toate simturile. De cealalta parte, Gemenii au nevoie de stimulente intelectuale si nu le pasa atat de mult de petrecerea timpului in bratele cuiva. Nu este ca si cum nu ar trebui sa fie atinsi deloc, dar ei trebuie sa stie ca sunt iubiti si acceptati in multe feluri. Atingerea este si ea printre aceste modalitati, insa nu primeaza. La urma urmei, Gemenii sunt semn de aer si in lumea gandurilor lor trebuie sa fie agitatie. Comunicarea este puternica si poate da posibilitatea unei vieti sexuale bune.

In timp ce Taurul putea sa ramana acasa, in pat, tot timpul, giugiulindu-se cu partenerul si comandand mancare, Gemenii vor sa iasa si sa fie intimi in locuri mai putin retrase. Viata lor sexuala ar putea deveni sursa majoritatii problemelor de cuplu, mai ales ca Gemenii se vor plictisi rapid, iar Taurul va fi deranjat de lipsa de implicare emotionala a Gemenilor.

Incredere – 10%

Increderea poate fi o problema reala pentru acest cuplu. Gemenii devin suspiciosi cand cineva incepe sa le impuna restrictii. Taurul, in majoritatea cazurilor, traieste pentru ziua in care va gasi persoana cu care sa se aseze la casa lui si sa se angajeze intr-o relatie de durata. Daca nu isi incep relatia pe o fundatie bazata pe adevar si incredere, unde primul lucru pe care il invata unul despre celalalt ar fi nivelul de angajare dorit de fiecare dintre ei, va aparea o adevarata problema cu incredere.

Partenerul Gemeni va incepe sa se gandeasca la scuze pentru a iesi din orice obligatie impusa de catre Taur, doar pentru a evita sa ii raneasca sentimentele. Taurul va simti ca ceva este gresit si va incepe sa urmareasca obsesiv comportamentul partenerului sau, precum si lucrurile pe care le spune. Ceea ce va creste neincrederea intre ei, mai ales daca Taurul se enerveaza si incepe sa se razbune.

Intentiile partenerului Gemeni sunt adesea interpretate gresit si acest lucru duce la o alta serie de situatii care ii va rani pe amandoi. Este foarte important pentru ei sa se discute in detaliu despre ceea ce doresc ambii pentru ca relatia lor sa prospere. In acest fel, neintelegerile ar putea fi prevenite si nu s-ar ajunge la o lipsa periculoasa de incredere.

Comunicare si intelect – 60%

Taurul este un semn care precede Gemenii. In sensul astrologic, acest lucru ne spune ca semnul Gemeni nu ar exista daca Taurul nu ar fi acolo. Practic, inseamna ca partenerul Gemeni nu ar face prea mult daca nevoile sale fizice nu ar fi fost satisfacute. Acesta este punctul lor comun foarte puternic. Partenerul Geaman are nevoie de o persoana precum Taurul care stie exact ce trebuie sa faca in scopul satisfacerii sale fizice.

Este foarte usor pentru un semn de Aer, asa cum este partenerul din Gemeni, sa uite sa manance la pranz sau sa nu doarma cateva ore. Sunt atat de multe lucruri interesante in lume pe care pur si simplu nu doreste sa le rateze. Partenerul Taur, insa, ar putea sa gateasca o masa sanatoasa, sa aiba grija de finantele lor si sa insiste asupra unui program zilnic care sa ii confere partenerului din Gemeni o energie buna pentru proiectele sale marete.

In general, interesele lor nu sunt similare, dar pot gasi o modalitate de a comunica, pentru ca niciunuia dintre ei nu lipseste blandetea. Daca partenerul Gemeni ar decide sa incetineasca putin ritmul, iar Taurul s-ar deschide mai mult, ar putea chiar sa se distreze foarte bine impreuna. La urma urmei, sunt condusi de Venus si Mercur, doua planete care, atunci cand se intalnesc, e rost de distractie si de arta conversatiei.

Valori – 1%

In timp ce Taurul pretuieste Pamantul, lumea materiala, emotiile si ceea ce este stabil in viata lor, Gemenii valorizeaza Universul, lumea ideilor, mintea rationala si schimbarea. Aici se vad diferentele din natura elementelor lor zodiacale. Ei ar trebui sa incerce mai mult sa accepte adevarata valoare a ambelor lumi pentru a-si rezolva conflictele.

Activitati – 25%

Taurul si nativul din Gemeni ar putea gasi activitati de care sa se bucure impreuna, dar nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Gemenilor le plac lucrurile rapide, iar Taurul ar dori sa examineze totul in amanunt, pentru a vedea ce actiune ar trebui sa repete si ce nu. Acest lucru ii va scoate din minti pe Gemeni. Cel mai bine ar fi ca ambii sa se plimbe foarte mult, pentru ca o astfel de activitate il poate tine pe Gemeni motivat, in timp ce Taurul are nevoie intotdeauna de miscare pentru a nu ajunge intr-o stare inerta, la orizontala. Ei ar putea conecta natura lor pasionata printr-un fel de arta, mai ales daca au reusit sa gaseasca si o modalitate de a crea ceva impreuna. Cu ideile celui din Gemeni si cu simtul practic al Taurului, combinate cu nevoia de frumusete a amandurora, ar trebui sa iasa o adevarata opera de arta.

Total – 23%

Relatia dintre Taur si Gemeni nu promite prea multe. Cu toate acestea, calitatea fixa ​​a semnului Taur ii poate da suficienta rezistenta si perseverenta pentru a rezista in intentia lor de a fi cu un nativ din Gemeni, suficient de mult timp pentru a se cunoaste mai bine. Desi sansele de a diminua diferentele dintre ei sunt destul de slabe, daca partenerul Taur isi pune toata ambitia, ar putea reusi sa devina interesant pentru partenerul din Gemeni. In cazul in care se accepta reciproc, Taurul ii va da partenerului din Gemeni conectivitatea cu Pamantul, cu trupul si rutina lor zilnica, ii va oferi stabilitate pentru sanatate si functionare normala. In schimb, partenerul din Gemeni ii va da Taurului aripi si il va invata sa zboare.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – GEMENI

Intimitate – 80%

Daca incerci sa iti imaginezi doi Gemeni facand amor, chiar ca e in regula sa razi. Sunt doua firi duale cu personalitati diferite si nici nu stii care dintre ele vrea sa vorbeasca si care vrea sa faca dragoste. Cu siguranta vor avea foarte multe lucruri despre care sa vorbeasca. Ceva ce au vazut, ceva ce au auzit. Pentru a fi cuplu, doi Gemeni trebuie sa fi trecut prin multe aventuri impreuna. Sa fi invatat ceva unul de la altul. Apoi se dezlantuie. Cu mintea lor deschisa si spiritul lor creativ, probabil ca nu va exista un singur loc unde nu ar vrea sa faca sex si nicio pozitie pe care nu ar vrea sa o incerce. Nu este ceva promiscuu la ei, ci intampina cu bucurie si entuziasm schimbarea peisajului. Nu va ramane tren, avion sau orice mijloc de transport pe care sa nu-l incerce.

Cand entuziasmul trece, insa, niciunul dintre ei nu va mai avea profunzimea necesara pentru o conexiune emotionala.

Incredere – 50%

S-ar putea sa nu aiba incredere unul in celalalt, dar nu le pasa prea mult. Amandoi se cunosc pe sine, astfel incat este usor sa se inteleaga reciproc in toate acele stari superficiale si schimbatoare. Practic, unul dintre ei se va deplasa in doua minute, iar celalalt in trei, cum ar putea sa aiba incredere ca vor ramane? Daca si-ar cunoaste miscarile viitoare, ar putea sa construiasca increderea. Dar acest lucru nu e ceva care sa-i streseze prea mult. Dimpotriva. Isi vor acorda libertate totala, mai ales ca nu au intentia de a sta prea mult intr-o relatie.

Comunicare si intelect – 99%

Comunicarea dintre doi Gemeni nu se va termina niciodata. Ei vor folosi toate instrumentele posibile de comunicare, incepand la convorbirile telefonice obisnuite la chat, unde vor folosi toate emoticoanele posibile. Mai mult, dintr-un singur emoji se pot naste alte subiecte interesante de discutie.  Cand se intalnesc, exista intotdeauna ceva de spus, o idee, un subiect de dezbatut. Este incantator sa vezi doi Gemeni vorbind. Se inteleg perfect. Vorbesc aceeasi limba, practic.

Valori – 99%

Cand spui „libertate”, te gandesti la Varsator, dar, de fapt, Gemenii valorizeaza libertatea chiar mai mult decat prietenul lor Varsator. Aceasta este o valoare pe care doi Gemeni o vor impartasi cu pasiune. Nu le place sa se plictiseasca cu detalii excesive, cu obligatiile unei relatii serioase sau cu nevoia de compasiune a partenerului. Problema este ca ei gandesc prea mult si simt mult mai putin. Daca ar putea iesi din “cap” pentru cateva secunde, ar putea sa-si dea seama ca inima lor striga dupa intimitate, apropiere si compasiune.

Activitati – 99%

Doi Gemeni fac de toate impreuna. Daca unul dintre ei doreste sa faca ceva, celalalt il va urma din pura curiozitate si invers. Chiar daca niciunul nu a vrut cu adevarat sa faca acel lucru, ambii o vor face din curiozitate. Dupa ce impartasesc o experienta, o vor pune in filtrul mintii si vor vorbi despre ea. Apoi vor trece la urmatoarea. Nu au oprire.

Total – 83%

Relatia dintre doi Gemeni va da altor semne ale zodiacului o durere de cap. Ei vor merge pretutindeni impreuna, vor face totul impreuna si vor vorbi despre tot unul cu altul, din nou si din nou, pana cand unul dintre ei isi va pierde interesul pentru celalalt. Datorita abordarii lor superficiale, ar fi mai bine sa fi avut relatii serioase inainte de a fi impreuna. Acest lucru le-ar putea oferi o o alta abordare asupra vietii.

In cele mai multe cazuri, aceasta nu este o relatie pe care vor dori sa o pastreze, desi intelegerea reciproca este perfecta. Dar se simt mult prea asemanatori si, in acelasi timp, se vor vedea personalitatile diferite pe care nu vor sti cum sa le gestioneze. Daca nu vor reusi sa-si mentina echilibrul interior, le va veni foarte greu sa formeze un cuplu.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – RAC

Intimitate – 5%

Gemenii vor sa iasa afara si sa incerce cele mai ciudate experiente sexuale. In schimb, Racul vrea sa ramana acasa va astepta toata noaptea pentru ca partenerul sau sa vina acasa si sa-l iubeasca. Este foarte rar intalnit ca un partener Gemeni sa reuseasca sa-si relaxeze iubitul/a Rac. Cu atat mai mult sa-l convinga sa-si doreasca acelasi tip de aventuri sexuale.

Daca partenerul Gemeni are destula rabdare sa discute cu Racul despre aceleasi lucruri zi de zi, cu timpul, s-ar putea crea o atmosfera intima care sa contribuie la o viata sexuala buna. Dar, ca acest scenariu sa se dezvolte, Racul trebuie sa vorbeasca si el. Nu va fi suficient sa spuna una-doua propozitii, iar apoi sa se astepte ca partenerul Gemeni sa inteleaga tot. Totusi, daca Racul ar reusi sa comunice cu partenerul din Gemeni, ar putea trezi profunzimea acestuia si s-ar putea ajuta reciproc sa-si exprime personalitatea sexuala.

Incredere – 25%

Gemenii sunt patronati de Mercur, micul tradator. Nu este usor sa ai incredere in partenerul Gemeni, mai ales daca incerci sa-i iei libertatea. Ca semn rational, ei nu gasesc de obicei niciun motiv sa-si minta sau sa-si insele partenerul, atata timp cat nu se simt amenintati in intimitatea si libertatea lor.

Sarcina principala a Racului intr-o relatie cu un partener din Gemeni este sa-l lase liber. Daca vor locui impreuna, Gemenii vor parasi cuibusorul de nebunii, iar Racul va petrece destul de mult timp singur. Aceasta este o provocare, dar ambele semne pot fi suficient de devotate valorilor lor personale, ca sa nu-si ruineze viata si relatia cu minciuni triviale.

Comunicare si intelect – 70%

Probabil ca nu exista niciun singur semn in zodiac cu care Gemenii nu ar putea vorbi. In relatia lor cu un partener din Rac, ei simt nevoia de a se deschide un pic mai mult decat de obicei, pentru a-i impartasi lucruri pe care nu le-ar spune tuturor. Exista o anumita stralucire mamoasa in jurul Racului, indiferent ca este barbat sau femeie, care ii confera Geamanului posibilitatea de exteriorizare a copilului interior.

Aceasta poate o relatie minunata care sa dureze chiar mult mai mult decat alte relatii ale Gemenilor, pentru ca, de obicei, exista destula intelegere din partea Racului pentru partenerul lor copilaros. Iar daca ajung in aceasta etapa a prieteniei, poate fi un semn bun catre o directie romantica si sexuala a relatiei lor.

Valori – 1%

Racul si Gemenii au sisteme complet diferite in care pretuiesc alte lucruri in viata. Gemenii sunt un semn rational, care pun mare pret pe lucrurile care ii apartin. Racul, in schimb, este un fel de guru emotional, care pune pret pe lucrurile care ii fac inima sa tresalte. Cand vine vorba despre relatii, acestea sunt cel mai probabil vulnerabile la diferentele de teluri si prioritati. Desi ambii vor fi motivati sa gaseasca dragostea adevarata, modul in care partenerul lor actioneaza intr-o relatie ar putea fi considerat „gresit” din cauza naturii sale opuse fata de ceea ce fiecare dintre ei apreciaza.

Activitati – 15%

Activitatile pe care Gemenii si Racul le-ar putea face impreuna depind de nivelul de energie al acestuia din urma. Daca Racul are suficienta pentru a urma programul haotic al partenerului din Gemeni, atunci ar putea gasi foarte multe lucruri de facut impreuna. Racul este un semn care isi doreste sa calatoreasca, atat cat ii place si sa se simta acasa. Desi partenerul Gemeni nu trebuie sa mearga chiar atat de departe, ar putea gasi un mijloc de a calatori in locuri pe care ambii doresc sa le viziteze.

Cu toate acestea, principala caracteristica a Gemenilor, curiozitatea lor, ii va conduce in toate directiile, vor simti nevoia de a incerca totul si de a gasi cat mai multe experiente noi si interesante. Din pacate, insa, Racul nu se va bucura cu adevarat de acest lucru. Cand relatia este la inceput, poate parea totul interesant. Odata cu trecerea timpului, insa, Racul va dori sa se aseze la cuibul sau. Se imagineaza cumparand mobila, pregatind camera copilului. Acest deziderat nu e tocmai usor langa un partener mai zglobiu cum este cel din zodia Gemeni.

Total – 21%

Gemenii si Racul se afla unul langa celalalt in zodiac si sunt susceptibili sa se afle unul langa cealalt si ca prieteni. Cand vine vorba de relatii emotionale sau sexuale, se pare ca exista prea multe lucruri care ii separa. Pentru ca relatia lor sa dureze, ambii trebuie sa faca unele ajustari. Gemenii nu isi vor schimba rutina pentru cineva, mai ales cand gasesc un mod de viata plictisitor. De aceea, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa ii lasi libertatea. Daca Racul se indragosteste suficient de mult ca sa ii inteleaga nevoile partenerului din Gemeni, iar daca acesta din urma isi va deschide inima si ar asculta acele cuvinte pe care Racul vrea sa le spuna, relatia lor ar putea fi una excelenta.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – LEU

Intimitate – 90%

Tot ce-si doreste Leul sa arate, Geamanul este acolo sa examineze. Cele doua zodii sunt foarte potrivite atunci cand vine vorba despre sex. Gemenii vin in relatie cu ideile si entuziasmul, in timp ce Leul aduce energie, creativitate si pasiune. Viata lor sexuala poate fi stimulata de intelectul si comunicarea lor, caci ambii se bazeaza pe Sinele lor constient si pe mintea lor brilianta. Daca Leul se simte satisfacut in relatiile intime cu partenerul din Gemeni, va avea stabilitatea de care are nevoie si va ramane in aceasta relatie pentru multa vreme.

Gemenii, insa, sunt copilarosi si superficiali din punct de vedere emotional. Leul i-ar putea invata cum sa construiasca o legatura intima adevarata. Ambii vor dori sa experimenteze, sa aiba intalniri sexuale in aer liber, le place sa stea goi.

Incredere – 45%

Atat Gemenii cat si Leii pot fi ascultatori jalnici cand vine vorba despre nevoile altor persoane. Unul dintre ei este distras de tot, iar celalalt se concentreaza numai pe propriile nevoi. Din aceasta cauza s-ar putea sa se ajunga intr-o situatie in care relatia lor nu este bazata deloc pe incredere si ar putea dura ceva timp ca ei sa observe. Din cauza naturii lor, s-ar putea sa se rataceasca, fiecare satisfacandu-si propriile nevoi. Acest lucru va duce la tot felul de situatii pe care le vor tine ascunse, inclusiv adulter.

Comunicare si intelect – 95%

Gemenii si Leii sunt rationali si concentrati pe activitatea lor mentala. Leul are un fond emotional profund si acorda o mare atentie cuvintelor si puterii intelectuale a partenerului lor. Aici intervine rolul partenerului din Gemeni care isi urmeaza Leul si il admira in toata splendoarea lui.

Daca sunt implicati intr-o relatie amoroasa, cel mai probabil vor vorbi despre orice altceva numai despre sentimentele lor nu. Leul ar putea avea nevoie, in general, dar partenerul Gemeni il va convinge cu usurinta sa treaca intr-o alta directie. Nu sunt obisnuiti cu cuvinte dulci si siropoase, ba chiar li se par false si lipsite de substanta.

Totusi, exista o problema la minunatul Leu. Ii place sa fie dominator si vrea sa isi impuna vointa in fata tuturor. Gemenii au si ei propria agenda si nu se vor lasa cu una cu doua, asa ca pot iesi scantei.

Valori – 99%

Mai presus de toate, ambele apreciaza inteligenta si claritatea. Ca doua semne conduse de planete care se ocupa de comportamentul nostru mental, rational, vor intelege perfect nevoile celuilalt. Gemenii apreciaza propria independenta si o vor respecta si pe a partenerului. Si exact asa va reactiona si Leul. Pe de alta parte, acesta din urma isi pretuieste copilul interior, precum si pe al partenerului sau si este exact ce vor primi de la Geamanul sau.

Activitati – 80%

Este un lucru bun ca Gemenii vor sa mearga peste tot si sa faca totul. Altfel ar putea avea probleme in a gasi activitati comune. In acest fel, Leul poate ridica activitatile la un „nivel superior”, mergand in toate locurile pe care Gemenii le sugereaza, dar intr-o versiune luxoasa si costisitoare. Desi Gemenii nu ar vrea cu adevarat sa cheltuiasca atat de multi bani, Leul ar putea plati el tot, cu conditia sa nu se simta folosit.

Dar, Leii pot fi foarte lenesi. Gemenii sunt mereu in actiune si au nevoie de cel putin trei activitati diferite in fiecare zi. Cand Leul are timp sa se odihneasca, probabil va dori sa se uite la televizor si sa se mute din stanga in dreapta canapelei cat e ziua de mare. Iata o problema serioasa ce poate crea un decalaj grav in relatia celor doi. Dar, de obicei, atat Leii cat si Gemenii au respect pentru nevoile celuilalt si isi pot separa activitatile pentru a fi fericiti impreuna. Nici unul dintre acestia nu este nevoit sa-si petreaca fiecare moment al vietii cu partenerul sau, asa ca va fi suficienta libertate pentru Gemeni sa faca ce vor, dar si pentru Leu ca sa se odihneasca.

Total – 82%

Gemenii si Leul se pot distra atat de bine impreuna, incat ar putea face gelos intregul zodiac. Ambii considera ca ziua lor cea mai buna este petrecuta razand alaturi de prieteni. Principala lor provocare este diferenta cu care privesc schimbarea. Ambii trebuie sa faca niste ajustari in comportament pentru  ca relatia lor sa dureze. Leul va trebui sa faca loc la mai multa miscare in viata sa, in timp ce Gemenii trebuie sa inteleaga ca Leul va ramane langa cineva atat timp cat crede ca sunt facuti unul pentru altul.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – FECIOARA

Intimitate – 5%

Gemenii si Fecioara sunt condusi de Mercur, o planeta nu foarte sexuala la prima vedere. Cu toate acestea, acest lucru ii afecteaza in moduri diferite. Gemenii sunt un semn masculin, mereu gata sa exploreze. In schimb, Fecioara este un semn feminin, timid si sensibil. Relatia lor sexuala nu este foarte promitatoare, insa ambii au nevoie de comunicare. Daca gasesc o limba pe care o inteleg amandoi, s-ar putea pune de acord cu privire la modul in care va progresa viata amoroasa. Desi sunt sanse mari ca vorbaria sa nu duca la niciun consens.

Daca se indragostesc, vor folosi tandretea si respectul pentru a avea o viata amoroasa functionala, dar nu va fi tot timpul satisfacatoare pentru ambele parti. Desi sunt curiosi amandoi, dar nu in acelasi fel, apare si un conflict extrovertit vs. introvertit. In timp ce Gemenii ar dori de multe ori sa fie liberi sa se dezbrace si sa alerge goi pe strazi, Fecioara ar prefera ca toata lumea sa-si pastreze fluidele corporale pentru ei insisi. Mai mult, ambele semne au nevoie de stimulare verbala, insa cuvintele pe care unul dintre ei ar dori sa le auda, celalalt nu stie sa le spuna.

Incredere – 1%

Ce combinatie! Cu problemele de incredere ale Fecioarei si natura schimbatoare a Gemenilor, fiecare dintre ei este pe punctul de a-l innebuni pe celalalt. Cel mai bun lucru este ca nu sunt predispusi la gelozie, pentru ca altfel vor incerca sa se omoare, cel mai probabil, dupa cateva saptamani. Gemenii nu sunt tipul de persoana in care o Fecioara sa aiba incredere. Cand aceasta incepe sa se indoiasca si sa analizeze totul, Gemenii vor pur si simplu sa dispara din peisaj. De cele mai multe ori, insa, scenariul dintre ei este mult mai dramatic, cu certuri nesfarsite legate de incredere si fidelitate.

Cheia supravieturii unei relatii intre ei ar fi ca Gemenii sa respecte natura delicata a partenerului lor Fecioara. Ei pot ajuta partenerul sa se simta sigur si, in acelasi timp ei insisi si sa aiba libertatea de care au nevoie. De asemenea, Fecioara va trebui sa se deschida sau nu va gasi niciodata o modalitate de a ramane impreuna.

Comunicare si intelect – 80%

Fecioara si Gemenii sunt patronati de aceeasi planeta, maestrul comunicarii, Mercur. S-ar putea sa aiba diferente, dar nu am spune ca au o comunicare rea. Chiar daca apar conflicte, ei vor sti foarte bine ce sa vorbeasca. De asemenea, viziunea lor asupra intelectului ar putea fi un pic diferita. Structura superficiala a Gemenilor ar putea fi vazuta extrem de prost de partenerul lor din Fecioara. Acest lucru il va irita cumplit pe nativul din Gemeni, pentru ca el considera ca poate fi orice, numai prost nu. De cealalta parte, Gemenii vor observa obsesia Fecioarei asupra detaliilor si o va considera nebuna. Fecioara, probabil, nu se va certa din aceasta cauza, insa va sta inchisa in camera si va suferi in intuneric. Ei trebuie sa gaseasca o modalitate de a-si recunoaste reciproc „defectele” si sa le considere calitati.

Totusi, cand aceste minti se intalnesc, nu exista problema care sa nu fie solutionata, caci, impreuna, ei sunt Mercur in toata splendoarea sa. Aceste semne au misiunea de a se uni si de a transforma ideile ceresti in viata reala si de a ridica cunostintele umane pas cu pas catre divinitate.

Valori – 70%

Ambii sunt fanii inteligentei, inventivitatii si simtului practic. Cu toate acestea, abordarea lor fata de inteligenta este diferita si nu o vor recunoaste intotdeauna in acelasi mod. De fapt, relatia lor ne poate arata exact cum este inteligenta relativa. Punctul lor de intalnire este de fapt inteligenta lor emotionala, nu cea tipica. Cu toate acestea, ei pun pret si pe ratiune si pe capacitatea cuiva de a se folosi de creier pentru a-si pune mainile la treaba.

Activitati – 30%

Amandurora le place sa citeasca. Iata, astfel, o activitate comuna: vizita la biblioteca. Fecioara va sta acolo probabil un pic mai mult. Nici nu-si va da seama ca partenerul Gemeni s-a pierdut si a gasit accidental o iesire de urgenta, incercand sa vada cum functioneaza manerul mare de la usa rosie imensa. Lipsa unei valori de sine cu care Fecioara se lupta constant va pune la indoiala fiecare locatie si activitate pe care partenerul Gemeni le-ar propune. Chiar daca incearca sa o ascunda, ezitarea lor va fi simtita, iar Gemenii vor merge mai degraba singuri decat sa traga de cineva sa vina.

Ambele semne sunt mutabile si, ca atare, au tendinta de a schimba locurile, interesele, relatiile. Acest lucru le poate permite sa ramana in miscare impreuna, dar numai daca Fecioara a fost suficient de deschisa pentru experiente noi si interesante, iar Gemenii gasesc o modalitate de a nu se mai rataci.

Total – 40%

Relatia dintre Gemeni si Fecioara se poate schimba ca vantul, partenerii se pierd si se regasesc zilnic. Iubirea lor reciproca fata de Mercur este ceea ce ii leaga, dar si ceea ce ii distruge, pentru ca ambii au tendinta sa rastoarne lucrurile in loc sa-si urmeze inima. Daca se indragostesc, vor deveni un tot al Mercurului aerian si pamantean. Raiul pe Pamant!

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – BALANTA

Intimitate – 80%

Gemenii si Balanta sunt ghidati de elementul Aer si acest lucru ar trebui sa le ofere un bun inceput pentru conexiunea lor mentala si verbala. Cand vine vorba despre sex, acesta este un plus, pentru ca ambii vor fi liberi sa comunice orice ii deranjeaza sau ii satisface. Egoul fragil al Balantei poate fi domolit de farmecul partenerului din Gemeni. El pare sa stie cum sa faca totul mai putin grav si acest lucru il va ajuta pe partenerul din Balanta sa se deschida si sa-si impartaseasca emotiile prin sex. Cand partenerul Gemeni vede cat de moale poate fi Balanta, desi pare atat de rece si fara tact, nu va avea de ales, decat sa isi impartaseasca si el emotiile.

Scopul principal al vietii lor sexuale este de a echilibra aceste emotii. Balanta este un semn condus de Venus, sexy, senzual si seducator, in timp ce Gemeni este condus de Mercur, fara intelepciune sexuala sau emotionala. Baza unei bune relatii sexuale intre cei doi este curiozitatea lor, deoarece Balanta este intotdeauna curioasa despre partenerul lor, la fel de mult cum partenerul Gemeni este curios despre orice altceva. Desi Balanta ar putea fi nehotarata, partenerul din Gemeni nu va avea o problema la care sa nu gandeasca in abordari diferite pentru a gasi noi cai si tehnici de explorare.

Incredere – 95%

Cand Balanta se hotaraste sa fie cu cineva, chiar daca este dupa o batalie interioara lunga si dificila, probabil va crede in cuvintele si actiunile acelui cineva. Atunci cand alege un partener, ea il alege pentru caracterul si natura lui directa. Balanta nu are nici un motiv sa se indoiasca de propria sa judecata si probabil va crede partenerul din Gemeni in fiecare situatie. Exceptie fac momentele cand lipsa onestitatii este evidenta. De cealalta parte, partenerul Gemeni va respecta nevoia de a flirta Balantei. Nu o va considera o amenintare, ci chiar o oportunitate de a-si manifesta propria sa libertate.

Comunicare si intelect – 60%

Partenerul Gemeni are tot timpul ceva de spus, iar Balanta are tendinta sa ia multe lucruri pe care partenerul le spune ca pe o insulta. Desi Gemenii, in majoritatea cazurilor, isi vor urma natura rationala, si vor comenta doar pentru ca vor sa vorbeasca, va fi greu pentru Balanta sa inghita tot ce spun acestia. Semnul Balanta este foarte sensibil la orice tip de critica si se va considera criticat chiar si atunci cand partenerul Gemeni nu are nicio idee despre ceea ce isi imagineaza partenerul.

Deoarece doi oameni nu pot fi de acord cu totul de fiecare data, Gemenii si Balanta pot avea o comunicare foarte dificila, in cauza lipsei reciproce de toleranta. Partenerul Gemeni ar prefera mai degraba sa orbeasca, decat sa se spuna despre el ca este intolerant. In realitate, insa, sunt foarte stricti cand este vorba de acceptarea opiniilor celorlalti. De cealalta parte, Balanta, destul de ranita de presiunile din familie, va lua personal orice lucru spus de Gemeni, chiar daca este nesemnificativ.

Valori – 55%

In timp ce Balanta va aprecia coerenta si si pe cineva responsabil si de incredere, Gemenii vor fi destul de diferiti de acest deziderat. De partea cealalta, Gemenii vor aprecia creativitatea si puterea intelectuala a cuiva, ceea ce Balanta nu poate oferi. Sunt ambele semne de aer si acorda o atentie sporita modului in care gandeste partenerul.

Activitati – 85%

Balanta este un adevarat atunci cand se indragosteste. Vrea sa exploreze lumea partenerului lor, de la un capat la altul, si il va urma cu bucurie in toate activitatile. Acest lucru se poate conduce la epuizarea fizica a Balantei. Mai ales ca Gemenilor nu le pasa prea mult de sacrificiile facute de partener. Ambii trebuie sa-si pastreze stacheta asteptarilor jos si sa-si lase partenerul sa-i surprinda.

Total – 78%

Gemenii si partenerii din Balanta nu sunt intotdeauna un cuplu perfect, desi semnele lor de Aer se sprijina reciproc. Gemenilor li se pare acceptabila problema cu singuratatea a partenerului lor Balanta. Iar Balanta va lasa de multe ori partenerii Gemeni sa conduca relatia. Daca doresc sa lucreze la relatia lor si sa fie fericiti, Balanta trebuie sa respecte partenerul lor Gemini suficient pentru a le permite sa fie profesorul lor, iubitul si prietenul. In schimb, Gemenii vor trebui sa aiba grija de partenerul lor de Balanta, respectand limitele si nevoia lui de a fi impreuna.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – SCORPION

Intimitate – 1%

O relatie sexuala intre un partener din Gemeni si un Scorpion este ca o legatura a celui mai adanc si cel mai inalt punct de pe planeta Pamant. Gemenii sunt atat de departe de lumea emotionala a Scorpionului, ca un sex bun intre ei pare ca ceva aproape imposibil sa se intample. Gemenii pot fi superficiali si nu exista alt semn care sa ii “miroasa” mai bine decat Scorpionul. Elementul lor de Aer, combinat cu patronul Mercur si lipsa de emotii sunt cel mai negru cosmar al lui Scorpion. Acesta din urma este un semn al celor mai profunde emotii si, ca atare, legat de cea mai intima parte a sexualitatii.

Daca se indragostesc unul de celalalt, sunt multe de invatat. Scorpionul se concentreaza puternic pe viata sexuala si poate fi foarte creativ cand este relaxat. Cu toate acestea, are tendinta de a face intunecat atmosfera cu tente sadice si masochiste. Gemenii nu pot decat sa rada de astfel de scenarii. Daca respectul lor reciproc este la cote foarte inalte, Gemenii ar putea sa-l invete pe Scorpion ca nu trebuie sa fie atat de dramatici in viata lor sexuala. In schimb, Scorpionul ii poate oferi partenerului Gemeni profunzimea si vibratia emotionala a sexului.

Incredere – 5%

Scorpionul are incredere in toata lumea pana cand nu o mai face. El are aceasta natura ciudata, posesiva, care poate acorda incredere maxima partenerului lor pana cand primul sambure de suspiciune va incoli. Scorpionii vor ca lucrurile sa fie clare si ofera onestitate neconditionata, asteptand in schimb exact aceleasi lucruri. Aici intervine o dilema existentiala a Gemenilor: Cum pot fi sincer cand eu insumi nu stiu care este adevarul. Daca Scorpionul nu se simte amenințat de schimbarile dese ale Gemenilor, poate exista o buna comunicare intre ei.

Comunicare si intelect – 20%

Este un lucru bun ca Gemenii pot comunica cu oricine. Ei vor fi intrigati de natura Scorpionului si foarte curiosi sa afle mai multe despre acesta. Acest lucru va fi amplificat de profunzimea subiectelelor propuse de Scorpion, pana la punctul in care acestea devin prea intunecate sau depresive. Aceste tipuri de subiecte nu sunt deloc pe placul Gemenilor. Mai mult, desi Scorpionul tanjeste dupa latura superficiala, atunci cand intalneste pe cineva de acest gen devine iritat si se simte superior. De aceea nu-si vor respecta niciodata partenerul din Gemeni.

In cazul in care impartasesc interese profesionale sau educationale similare, s-ar putea sa se completeze foarte bine. Gemenii ar da idei si ar descoperi informatii noi, in timp ce Scorpionul va sapa si va da un substrat profund pentru tot. Comunicarea lor poate fi productiva daca incep sa-si accepte reciproc calitatile.

Valori – 20%

Cel mai bun lucru din relatia lor este ca ambele valorizeaza puterea gandirii. Desi Scorpionul apreciaza multe alte lucruri in personalitatea cuiva, el va fi intotdeauna impresionat de inteligenta si inventivitatea cuiva. La randul lor, Gemenii se vor concentra asupra acelorasi lucruri, insa au o perspectiva diferita asupra intelectului.

Activitati – 40%

Un lucru minunat cu aceste doua semne este deschiderea lor spre schimbare. Gemenii vor dori sa schimbe peisajul, iar Scorpionul va dori sa-si schimbe viata, acceptand cu bucurie pasii mici partenerului Gemeni spre acest scop. Scorpionul este un semn fix, schimbat in proportii uriase, iar calitatea mutabila a partenerului Gemini il va deranja deseori. Totusi, chiar daca nu vor fi incantati de aceleasi lucruri, vor avea suficient entuziasm sa aleaga cateva activitati pe care sa le faca impreuna.

Total – 15%

Gemenii si Scorpionul se vor scoate din minti reciproc. Nici unul dintre ei nu va intelege usor personalitatea celuilalt. Pentru Gemeni, partenerul lor va parea prea negru si deprimant, in timp se Scorpionul va vedea in partenerul sau un tip fara scop si profunzime. Daca se indragostesc, se pot conecta prin iubirea reciproca si pot complete ce lipseste la celalat. Gemenii ar avea o satisfactie emotionala, profunda, pe care nu au mai simtit-o pana acum, iar Scorpionul ar avea, in sfarsit sansa, de a-si odihni sufletul tulburat si sa-si dea seama ca nu totul trebuie luat in serios.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – SAGETATOR

Intimitate – 90%

Gemenii si Sagetatorul au aceasta abordare ciudata in ceea ce priveste sexul, copilaresc si lejer, ca si cum nu i-ar interesa cu adevarat. Cand formeaza un cuplu, implicatiile emotionale sunt destul de bizare, iar celalalt nu reuseste sa le inteleaga. In viata amoroasa pretuiesc libertatea si lipsa de presiune. Ambii se vor bucura de relatiile intime, urmate de ras, creativitate si bucurie.

Daca sunt putin mai maturi, sunt slabe sanse sa nu fi avut o bogata experienta sexuala pana in acest moment. De aceea isi pot intelege foarte bine nevoile si dorintele in materie de sex. Desi acest lucru, i-ar putea face putin egoisti, daca vor comunica suficient de bine, pot avea o relatie de vis.

Desi ciudat, sexul nu este cu adevarat important pentru acesti parteneri. Ei cauta pe cineva cu care sa-si completeze personalitatile mentale, pe cineva cu care sa vorbeasca si care sa le dea un scop in viata. De altfel, daca se despart ca si cuplu, vor putea ramane foarte buni prieteni.

Incredere – 99%

Daca cineva poate intelege nevoia partenerului de a nu fi credincios, acestea sunt cele doua semne. O alta ciudatenie, cei doi pot avea o relatie bazata pe fidelitate, deoarece nu-i intereseaza emotiile si secretul unei vieti paralele. Sagetatorul nu este in stare sa spuna o minciuna pe care sa o sustina cu tarie ca fiind adevar. De aceea este intr-adevar deranjat de minciunile altora. In schimb Gemenii pot spune o minciuna cu o asemenea usurinta incat uneori si ei o cred adevarata. Totusi, cand se intalnesc, pot construi o relatie pe baza increderii si respectului reciproce.

Comunicare si intelect – 99%

Wow! Acest fel de intelegere este cu adevarat ceva de pretuit. O problema poate aparea atunci cand ambii sunt preocupati de urmarirea valorilor lor personale si nu vad ce are celalalt. Ca semne opuse se completeaza reciproc. Cu ideile si fluxul mintii partenerului Gemeni, nu exista nimic ce Sagetatorul nu poate invata sau impartasi. El este student si profesor deopotriva.

Singurul lucru care poate interfera cu calitatea conexiunii lor mentale este posibila teama de intimitate. In general, acesta este un cuplu cu care ti-ar placea sa petreci fiecare zi. Ei vor impartasi pur si simplu fericirea unul cu celalalt, dar si cu cei din jurul lor. Gemenii si Sagetatorul pot inspira pe oricine sa iubeasca si sa zambeasca, pentru ca atunci cand sunt indragostiti, ei vor rade atat de sincer si se vor distra asa de bine impreuna. Optimismul si elocventa lor se vor amplifica pe z ice trece, pana cand unul dintre ei se va speria si va decide sa iasa din relatie. Sau… moartea ii va desparti.

Valori – 70%

Este important faptul ca ambele valorizeaza lucruri care au sens. Ca semne opuse, s-ar parea ca Gemenii sunt imprastiati si superficiali, in timp ce Sagetatorul este responsabil si profund. Dar, de fapt, acestia au acelasi nucleu: faptul ca totul trebuie sa aiba logica.

Activitati – 99%

Nu numai ca face impreuna orice va gandi celalalt, insa vor rade si se vor distra de minune. Aceasta emotie pozitiva si bucuria pura pe care o pot impartasi devine ca un drog de care cu greu se vor putea desprinde. Ambele sunt semne mutabile, de aceea inteleg nevoia de schimbare si  flexibilitatea celuilalt. Sunt perfect  capabili sa gaseasca toate motivele potrivite pentru care tot ceea ce fac ei sa aiba sens

Total – 92%

Gemenii si Sagetatorul fac un cuplu incredibil, probabil fiind cel mai inocent dintre toate zodiile opuse din horoscop. Relatia lor are o puternica legatura intelectuala, in care vor gasi treptat emotii profunde. Nu exista niciun prognostic real despre modul in care aceasta relatie se va incheia. Totusi, deoarece emotiile pe care le simt i-ar putea speria, relatia lor se poate termina numai din cauza fricii. Daca ei decid sa reziste si sa afle ce pot pot fac impreuna, cu ideile partenerului Gemeni si cu optimismul Sagetatorului, numai cerul va fi limita.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – CAPRICORN

Intimitate – 1%

Exista unele activitati care nu necesita prea multe cuvinte, iar dupa umila parere a unui Capricorn sexul este unul dintre ele. Numai ca Gemenii vin sa explice fiecare pozitie, din perspectiva Kama Sutra. Este aproape insuportabil sa urmaresti acesti doi parteneri, cu filosofiile lor complet diferite, in timp ce incearca sa-si manipuleze reciproc viata sexuala.

Pentru ca un Capricorn sa experimenteze sexul, partenerul sau trebuie sa reuseasca sa-l relaxeze cu adevarat si sa-i deschida mintea. Cu Gemenii, el simte ca parca ar avea grija de un copil mic sa nu se dezbrace peste tot.  Desi nu este asa tot timpul, Capricornul este mult prea traditionalist ca sa-si asume responsabilitatea pentru purtarea puerila a unui Geaman.

In majoritatea cazurilor, Gemenii si Capricornii, nici nu vor fi atrasi unul de celalalat. Si, totusi, daca devin parteneri sexuali, exista sanse mari ca Gemenii sa-si considere partenerul Capricorn rigid si lipist de creativitate. De partea cealalta, Capricornul ar gandi despre Gemeni ca sunt prea neconventionali. Cel mai ciudat lucru din aceasta combinatie de semne zodiacale este ca se vor considera amandoi prea plictisitori.

Incredere – 50%

Un Capricorn tipic nu va fi usor inselat. Partenerul Gemini poate avea tendinta sa flirteze mult si sa considere “adulterul usor” normal. Acest mod de gandire apartine unei persoane nebune, in opinia Capricornului. In lumea lui nu exista „niveluri” de adulter. Daca e alba, e alba. Cu toate acestea, Capricornul se increde in partenerul sau din Gemeni. De fapt, el va avea incredere in propria lui interpretare a ceea ce spune partenerul din Gemeni.

Capricornul merge intotdeauna cu un pas mai in profunzime decat altii, iar Gemenii rar pun atat de multa gandire in alibiurile lor. Acesta este motivul pentru care Capricornul il va citi cu atat de multa usurinta pe partenerul din Gemeni atunci cand nu este onest. De cealalta parte, Gemenii isi vor considera partenerul din Capricorn atat de optuz, incat va fi convins de fidelitatea si onestitatea sa.

Comunicare si intelect – 25%

Putem spune cu siguranta ca Gemenii pot vorbi cu oricine si pot rezolva orice problema prin comunicare. Din pacate, acest lucru nu inseamna prea mult pentru un Capricorn, care “miroase” imediat lipsa de profunzime a partenerului. Si totusi, vor avea multe de discutat pentru ca exista intotdeauna o parte profunda in Gemeni care ar vrea sa stea de vorba cu strictul si dificilul Capricorn.

Curiozitatea Gemenilor este un punct forte si, in lipsa unor subiecte de discutie cu un Capricorn, pot intotdeauna sa ghideze conversatia spre Univers, statii orbitale si alte galaxii. Capricornul este interesat subiecte profunde, misterioase, privindu-le ca pe niste ecuatii ce trebuie rezolvate. Si-ar putea dedica intreaga viata acestei analize ciudate, asemanatoare celei pe care numai o Fecioara o poate face.

Daca nu se considera prea prosti, reci sau plictisitori, Capricornul si Gemenii s-ar putea intelege foarte bine si ar putea contribui impreuna la crearea unei lumi mai bune. Capricornul l-ar putea invata pe partenerul din Gemeni sa-si faca planuri si sa se organizeze, in timp ce Gemenii l-ar putea invata pe Capricorn sa fie mai prezent in viata sa si sa se distreze.

Valori – 5%

Gemenii pun mare pret pe informatie sub orice forma a ei si pe capacitatea cuiva de a vorbi frumos, de a-si folosi creativ mainile si de a pune in aplicare idei cu un scop mai inalt. Capricornul valoreaza stabilitatea, punctualitatea si sinceritatea.

Activitati – 10%

Ambele semne iubesc plimbarile. Divergenta apare in cauza motivelor pentru care fac aceste plimbari. Capricornul este un semn pragmatic si privesc plimbarea ca pe o activitate utila. Daca fac o plimbare, va dori sa faca acest lucru pentru a ajunge din punctul A la punctul B sau pentru a avea un stil de viata sanatos. Gemenii sunt haotici. Nu stiu niciodata unde vor ajunge. S-ar putea sa fi inceput traseul pe drumul spre supermarket, dar un apel telefonic de mai tarziu, sa-l determine sa fie deja in masina, calatorind spre alt oras.

Total – 15%

Gemenii si Capricornului nu fac casa buna impreuna. Desi ambii cauta lucruri pe care le are cealalta persoana, nu par sa le recunoasca. In timp ce Gemenii au nevoie de cineva care sa-i aduca cu picioarele pe Pamant si sa le de profunzime, cand se uita la Capricorn, vad pe cineva demodat, traditionalist si plictisitor. De cealalta parte, Capricornul are nevoie de bucurie si de relaxare in viata lor, dar Gemenii par ca o minge saltaratea pe care nu o pot controla, superficiali si fara un scop precis in viata.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – VARSATOR

Intimitate – 85%

Gemenii si Varsatorul ar putea sa faca sex prin simpla stimulare verbala. Ei nu trebuie sa se dezbrace pentru a avea o experienta sexuala, desi vor dori mereu sa fie goi pentru a se elibera de toate restrictiile umane. Ambii vor fi excitati de partea intelectuala a relatiei lor si, ca sa fie satisfacuti, trebuie sa se considere reciproc inteligenti. Nici Gemenii, nici Varsatorul nu vor fi vreodata intr-o relatie serioasa cu cineva care, in opinia lor, este prost.

Ei pot face sex oriunde si oricand. Partenerul Gemeni este un pic copilaros si poate fi usor rusinat, dar atunci cand Varsatorul preia controlul, Gemenii isi vor da seama ca nu exista nici o limita a libertatii lor de exprimare. Acesti parteneri vor incerca totul, vor comunica excesiv si vor invata repede despre corpul celuilalt si despre modul in care se pot satisface reciproc. Cu toate acestea, din relatia lor ar putea lipsi emotia si intimitatea fizica adevarata. Acest lucru ar putea duce la ruperea relatiei.

Incredere – 90%

Varsatorul gaseste minciuna ridicola, iar Gemenii se simt de obicei mult prea liberi ca sa nu minta. Pe de alta parte, Varsatorul intelege nevoia de intimitate. Ambii vor avea aceasta incredere suprema pentru partenerul lor pentru ca libertatea este prioritatea lor absoluta. Niciunul dintre ei va avea vreo satisfactie daca il minte pe celalalt

Comunicare si intelect – 99%

Cand Gemenii si Varsatorul se angajeaza intr-o dezbatere intelectuala, sunt foarte distractivi. Ei se stimuleaza reciproc sa gaseasca argumente la care nu s-ar fi gandit niciodata. In timp ce Gemenii vor fi fascinati de sistemul de credinte al Varsatorului, acesta din urma va avea ocazia sa-si elibereze o parte din problema egoului alaturi de partenerul din Gemeni. Calitatea mutabila a Gemenilor le va permite acestora sa se adapteze la rigiditatea Varsatorului.

Este important ca Gemenii si Varsatorul sa aiba suficienta flexibilitate unul pentru altul, oricat de dificil ar putea fi. In calitate de reprezentanti ai Aerului, acestia ar trebui sa realizeze faptul ca discutiile pot rezolva orice problema.

Valori – 95%

Atat Gemenii, cat si Varsatorul apreciaza intelectul. Varsatorul poate fi foarte pasionat de credintele sale umane. Acesta este un lucru pe care Gemenii il pot intelege, dar il sustin destul de rar. Din cauza faptului ca partenerul Varsator apreciaza egalitatea intre oameni, la fel de mult ca si libertatea proprie, acesta poate fi punctul lor de separare, chiar daca partenerul Gemeni nu este in totalitate in dezacord.

Activitati – 99%

Varsatorul este singurul semn capabil sa il surprinda cu adevarat pe partenerul din Gemeni. Principala lor activitate comuna este miscarea. Ar putea conduce mii de kilometri doar pentru a gasi o inghetata anume sau, pur si simplu, fara a avea vreun scop anume. In mare masura, ei pot face orice impreuna, de la calatorii si mers in cluburi, pana la citirea etichetelor si instructiuni de utilizare a diverselor obiecte din bucatarie..

Total – 85%

Gemenii nu au nevoie de un partener care sa-i plictiseasca sau care sa-i faca sa se simta inhibati. Cand privesti lucrurile din aceasta perspectiva, ai putea spune ca nu exista pereche mai potrivita pentru ei decat fabulosul Varsator. De partea cealalta, Varsatul are nevoie de cineva care sa-i inteleaga ideile grandioase si sa le discute in amanunt. Cine ar putea face asta mai bine decat un native din Gemeni? Singura problema apare din lipsa emotiilor si a compasiunii reciproce.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie GEMENI – PESTI

Intimitate – 15%

Creativitatea Gemenilor in materie de sex se impaca bine cu nevoia de conectivitate a Pestilor. Sunt atrasi unul de altul, dar sunt sanse sa nu recunoasca si sa pastreze distanta unul de altul. Atat Gemenii, cat si Pestii trebuie sa iubeasca pentru a putea face amor. Insa, daca ambii vin dupa cateva dezamagiri in dragoste, nu isi vor aprecia calitatile.

Pentru ca relatia dintre ei sa fie functionala, ambii parteneri trebuie sa invete sa fie cu picioarele pe pamant. Gemenii trebuie sa isi dea seama care este adevarul din spatele propriilor lor emotii, in tmp ce Pestii trebuie sa accepte diferentele din natura oamenilor.

Incredere – 1%

Atat Pestii, cat si Gemenii au probleme cu increderea in oameni. Asa ca sunt sanse mari sa nu-si acorde prea multa incredere. Ca sa ajunga acolo, au nevoie sa invete multe despre celalalt, sa isi accepte emotiile si slabiciunile. Minciuna nu isi are locul intre ei, intrucat atunci cand unul va incerca sa minta, celalalt va simti imediat.

Comunicare si intelect – 20%

Cei doi vor gasi intotdeauna subiecte despre care sa vorbeasca. Mai ales daca sunt de natura fantastica. Atat Pestii, cat si Gemenii au o imaginatie debordanta. Dar intre ei poate exista mai mult o palavrageala decat o comunicare reala. Cand Gemenii se hotarasc sa faca o gluma, Pestii vor rade pur si simplu, chiar daca n-au inteles despre cee vorba. Reciproca este la fel de valabila. Ambii doar vorbesc, fara sa si asculte. Comunicarea este superficiala.

Daca incearca sa discute despre lucruri mai profunde, ar putea ajunge la conflict. Desi fiecare are despre celalalt o imagine idealizata, niciunul nu va spune despre celalalt ca este marea sa dragoste. Acest lucru se intampla pentru ca ei nu se asculta, ci doar vorbesc.

Valori – 5%

Pestii si Gemenii au in comun nevoia de iubire neconditionata. Nu se potrivesc insa la capitolul adevar. Gemenii pot accepta minciuna daca aceasta nu disturba armonia, in timp ce pentru Pesti intrederea in partener este totul.

O alta caracteristica pe care o au in comun este creativitatea. Ambilor le place sa isi imagineze, sa vizualizeze o lume mai buna.

Activitati – 15%

Semne mutabile, atat Gemenii, cat si Pestii vor mai multa miscare. Problema apare cand Pestilor le place mai mult sa viseze la miscare decat sa o faca, iar Gemenii au nevoie cu adevarat de actiune.

Total – 10%

Ambele semne sunt destul de superficiale. Relatia lor poate fi de complezenta. Daca se indragostesc, relatia nu are sanse prea mari de reusita. Ii poate salva, totusi, creativitatea. Ar trebui sa invete sa se asculte reciproc si sa-si foloseasca talentele intr-un mod constructiv.

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

Imagine de Виктория Бородинова de la Pixabay

Exit mobile version