Horoscop/Compatibilitate zodii

Compatibilitate zodie BALANTA. Cum sunt relatiile cu cele 12 zodii

Compatibilitate zodie Balanta

Compatibilitate zodie Balanta[1]. Cand vorbim despre compatibilitatea zodiilor, ne referim la usurinta cu care se pot intelege doua persoane. Nu exista zodii incompatibile total, ci doar relatii care merg mai greu sau cu mari eforturi.

Iata cum arata tabloul de compatibilitate petru zodiac Balanta.

Compatibilitate zodie BALANTA – BERBEC

Intimitate – 80%

Berbecul si Balanta sunt semne de natura masculina, dar exista o puternica atractie sexuala intre ele. Totusi, comportamentul pasiv-agresiv al ambilor duce la ranirea reciproca. Balanta este exaltata si n-are limite cand vine vorba de sex. Berbecul este energic si lipsit de emotii. Ar putea face casa buna impreuna daca ar invata cum sa fie altruisti in amor si sa se gandeasca reciproc la satisfacerea partenerului.

Incredere – 40%

Increderea nu este punctul forte al niciunuia dintre parteneri si se pot tortura reciproc din acest punct de vedere. Balanta este nsigura si are nevoie permanenta de confirmare a sentimentelor. Berbecului i se pare stupida o astfel de atitudine si, in plus, devine foarte gelos. Instabilitatea Balantei o face sa nu aiba deloc incredere in partener, iar lipsa de comunicare dintre ei adanceste suspiciunile. Cei doi pot supravietui impreuna doar daca Balanta isi ridica nivelul de incredere de sine.

Comunicare si intelect – 55%

Balanta incearca sa creeze punti de comunicare cu Berbecul. Ca sa functioneze bine impreuna Berbecul ar trebui sa anime Balanta, sa-i dea aripi, in timp ce Balanta ar trebui sa invete cum e sa fii responsabil de propria viata. Nu au multe interese comune, deci discutiile dintre ei vor avea, de regula, ca subiect ceea ce au facut peste zi. Daca cei doi sunt parteneri de munca, vor colabora foarte bine. Interesul comun asupra unui subiect ii va face sa schimbe opinii.

Valori – 60%

Berbecul apreciaza abordarile directe. Balanta apreciaza tactul si finetea. Berbecul traieste prezentul, Balanta analizeaza trecutul pentru a seta viitorul. Se ajuta reciproc, insa, sa-si seteze telurile si sa si le indeplineasca. Daca invata sa se aprecieze reciproc, pot forma un cuplu fara probleme.

Activitati – 30%

Acest cuplu nu-si va putea coordona activitatile pentru ca vor lucruri diferite de cele mai multe ori. Singura activitate la care gasesc un scop comun este sexul. Totusi, Balanta poate invata de la Berbec cum sa fie mai independenta, in timp ce Berbecul poate invata sa se implice mai mult in activitatile Balantei.

Total – 62%

Desi poate fi dificila relatia lor, totusi sunt semne opuse care se pot atrage inexplicabil. Problemele dintre ei pot fi usor rezolvate daca lucreaza impreuna la intarirea relatiei. Daca se iubesc, relatia poate fi o promisiune spre perfectiune.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – TAUR

Intimitate – 35%

Relatia dintre Taur si Balanta are o latura deosebita, deoarece ambele semne sunt patronate de Venus, desi au caracteristici complet diferite. In timp ce Taurului ii place sa se simta confortabil si se bazeaza pe simtul tactil si al gustului, Balanta va dori totul frumos si se va baza pe viziunea si simtul mirosului. Ele se conecteaza intr-un fel, dar in cele mai multe cazuri au o abordare diferita fata de Venus ca planeta a placerilor sexuale.

Principala diferenta dintre aceste doua semne este exaltatia planetara. Luna are exaltatie in Taur, in timp ce Saturn are exaltatie in Balanta. In timp ce Taurul va avea grija de emotii si sensibilitate intr-o relatie sexuala, Balanta se va baza pe profunzime si pe o buna sincronizare. Nu va fi usor pentru ei sa inteleaga ce vrea cealalta persoana si ar putea sa devina dependenti unul de altul. Taurul de Balanta din cauza nevoii lui emotionale, iar Balanta fata de Taur din cauza nevoii de atingere fizica.

Incredere – 30%

Increderea Taurului poate fi afectata de nevoia Balantei de a fi placuta de toata lumea, mai ales daca aceasta din urma nu este foarte convinsa ca ar trebui sa fie langa partenerul Taur. Daca Balanta nu este hotarata in acest sens, incertitudinea ar fi o lovitura dura pentru egoul Taurului. Ii va fi foarte greu sa se recupereze dupa ce isi da seama ca nu este dorit.

Chiar daca este prima alegere a Balantei, exista inca o problema legata de flirtul cu multi oameni. Este aproape imposibil sa ai o relatie bazata pe incredere incredere, cu cineva care are o nevoie exagerata de acceptare din partea tuturor.

Comunicare si intelect – 5%

Aceste doua zodii se vor scoate din minti, la propriu. Pe de o parte, Taurul este incapatanat, imobil si incredibil de indaratnic. Pe de alta parte, Balanta este indecisa si niciodata nu e sigura de ceea ce vrea. In aceste conditii, este imposibil sa nu le sara tandara.

Principala provocare aici este opinia lor despre celalalt. Ca doua fete ale lui Venus, aceste semne reprezinta o fata de la tara (Taur) si o doamna de oras (Balanta). Cand se combina, Balanta poate critica lipsa de stil a Taurului.

Ai putea spune ca acest lucru este destul de superficial, dar este, de fapt, o problema cu adevarat profunda legata de nesiguranta. Balanta nu critica Taurul pentru ca este o persoana atat de buna, ci pentru ca ii este teama ca nu cumva sa nu fie asa. Taurul va primi cu o usoara nesiguranta aceasta viziune critica a Balantei si se va considera vinovat. Taurul nu poate accepta critica, nici macar pe cea constructiva.

Valori – 40%

Venus, planeta care patroneaza cele doua zodii, reprezinta valoarea in sine, asa s-ar putea spune ca Taurul si Balanta apreciaza aceleasi lucruri. Totusi, abordeaza diferit aceeasi valoare. Ambii doresc iubirea adevarata, magica si, dar Taurul pretuieste sensibilitatea si atingerea, in timp ce Balanta apreciaza responsabilitatea si seriozitatea. Cu toate acestea, obiectivele lor finale sunt aceleasi si, mai presus de toate, apreciaza capacitatea celuilalt de a aprecia aceleasi lucruri. Acesta ar putea fi punctul lor real de legatura daca se indragostesc unul de celalalt.

Activitati – 65%

Nu este greu sa gasesti activitati comune pentru acest cuplu, atat timp cat nu sunt plictisitoare pentru unul dintre ei. Desi Taurul nu trebuie intr-adevar sa mearga la matinee si spectacole de arta fara consistenta, ar putea petrece timp de calitate intr-o galerie de arta confortabila unde se prezinta lucrari de arta in culori calde. La randul sau, Balanta va merge rar la o plimbare prin zone prafuite, dar ar putea face un tur in centrul orasului, ca sa fie admirata in hainele sale noi.

Total – 33%

Atentionare pentru Balanta: Taurul poate aduce la suprafata toate temerile interioare ale acesteia. In timp ce Taurul trebuie sa fie atent pentru ca Balanta poate sadi in el sentimentul de vinovatie. Aceasta relatie este o lectie pe care niciunul nu o va uita vreodata, mai ales daca reusesc sa aduca suficienta intelegere si sensibilitate intre ei. Singurul mod in care ar putea fi fericiti ar fi sa imbratiseze ceea ce ei nu doresc sa accepte in propriile lor lumi interioare. Daca fac acest lucru, va puteti imagina ce Venus complet ar fi?!

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – GEMENI

Intimitate – 80%

Gemenii si Balanta sunt ghidati de elementul Aer si acest lucru ar trebui sa le ofere un bun inceput pentru conexiunea lor mentala si verbala. Cand vine vorba despre sex, acesta este un plus, pentru ca ambii vor fi liberi sa comunice orice ii deranjeaza sau ii satisface. Egoul fragil al Balantei poate fi domolit de farmecul partenerului din Gemeni. El pare sa stie cum sa faca totul mai putin grav si acest lucru il va ajuta pe partenerul din Balanta sa se deschida si sa-si impartaseasca emotiile prin sex. Cand partenerul Gemeni vede cat de moale poate fi Balanta, desi pare atat de rece si fara tact, nu va avea de ales, decat sa isi impartaseasca si el emotiile.

Scopul principal al vietii lor sexuale este de a echilibra aceste emotii. Balanta este un semn condus de Venus, sexy, senzual si seducator, in timp ce Gemeni este condus de Mercur, fara intelepciune sexuala sau emotionala. Baza unei bune relatii sexuale intre cei doi este curiozitatea lor, deoarece Balanta este intotdeauna curioasa despre partenerul lor, la fel de mult cum partenerul Gemeni este curios despre orice altceva. Desi Balanta ar putea fi nehotarata, partenerul din Gemeni nu va avea o problema la care sa nu gandeasca in abordari diferite pentru a gasi noi cai si tehnici de explorare.

Incredere – 95%

Cand Balanta se hotaraste sa fie cu cineva, chiar daca este dupa o batalie interioara lunga si dificila, probabil va crede in cuvintele si actiunile acelui cineva. Atunci cand alege un partener, ea il alege pentru caracterul si natura lui directa. Balanta nu are nici un motiv sa se indoiasca de propria sa judecata si probabil va crede partenerul din Gemeni in fiecare situatie. Exceptie fac momentele cand lipsa onestitatii este evidenta. De cealalta parte, partenerul Gemeni va respecta nevoia de a flirta Balantei. Nu o va considera o amenintare, ci chiar o oportunitate de a-si manifesta propria sa libertate.

Comunicare si intelect – 60%

Partenerul Gemeni are tot timpul ceva de spus, iar Balanta are tendinta sa ia multe lucruri pe care partenerul le spune ca pe o insulta. Desi Gemenii, in majoritatea cazurilor, isi vor urma natura rationala, si vor comenta doar pentru ca vor sa vorbeasca, va fi greu pentru Balanta sa inghita tot ce spun acestia. Semnul Balanta este foarte sensibil la orice tip de critica si se va considera criticat chiar si atunci cand partenerul Gemeni nu are nicio idee despre ceea ce isi imagineaza partenerul.

Deoarece doi oameni nu pot fi de acord cu totul de fiecare data, Gemenii si Balanta pot avea o comunicare foarte dificila, in cauza lipsei reciproce de toleranta. Partenerul Gemeni ar prefera mai degraba sa orbeasca, decat sa se spuna despre el ca este intolerant. In realitate, insa, sunt foarte stricti cand este vorba de acceptarea opiniilor celorlalti. De cealalta parte, Balanta, destul de ranita de presiunile din familie, va lua personal orice lucru spus de Gemeni, chiar daca este nesemnificativ.

Valori – 55%

In timp ce Balanta va aprecia coerenta si si pe cineva responsabil si de incredere, Gemenii vor fi destul de diferiti de acest deziderat. De partea cealalta, Gemenii vor aprecia creativitatea si puterea intelectuala a cuiva, ceea ce Balanta nu poate oferi. Sunt ambele semne de aer si acorda o atentie sporita modului in care gandeste partenerul.

Activitati – 85%

Balanta este un adevarat atunci cand se indragosteste. Vrea sa exploreze lumea partenerului lor, de la un capat la altul, si il va urma cu bucurie in toate activitatile. Acest lucru se poate conduce la epuizarea fizica a Balantei. Mai ales ca Gemenilor nu le pasa prea mult de sacrificiile facute de partener. Ambii trebuie sa-si pastreze stacheta asteptarilor jos si sa-si lase partenerul sa-i surprinda.

Total – 78%

Gemenii si partenerii din Balanta nu sunt intotdeauna un cuplu perfect, desi semnele lor de Aer se sprijina reciproc. Gemenilor li se pare acceptabila problema cu singuratatea a partenerului lor Balanta. Iar Balanta va lasa de multe ori partenerii Gemeni sa conduca relatia. Daca doresc sa lucreze la relatia lor si sa fie fericiti, Balanta trebuie sa respecte partenerul lor Gemini suficient pentru a le permite sa fie profesorul lor, iubitul si prietenul. In schimb, Gemenii vor trebui sa aiba grija de partenerul lor de Balanta, respectand limitele si nevoia lui de a fi impreuna.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – RAC

Intimitate – 40%

La prima vedere, Racul si Balanta nu s-ar potrivi deloc. Ambele semne au probleme cu initiativa si pasiunea in vietile lor amoroase. Si totusi, tactul, atentia si diplomatia Balantei pot relaxa Racul. Daca, insa, petrec suficient de mult timp impreuna, lipsa initiativei nu va mai fi un capat de tara. Mai poate aparea o problema in dormitor din cauza naturii lor diferite. Racul este element Apa, iar Balanta este element Aer. Oricat de rabdator ar fi unul, celalalt va putea avea probleme de adaptare. Racul are nevoie de conexiune emotionala, Balanta are nevoie de contact fizic. Cei doi pot forma un cuplu de vis daca inainte de a deveni iubiti sunt foarte buni prieteni.

Incredere – 30 %

Racul poate fi unul dintre cele mai increzatoare semne ale zodiacului si, totusi, Balanta are ceva care il destabilizeaza. Racul vrea o atmosfera linistita, casnica, departe de ochii lumii. In schimb, Balanta nu poate sta departe de oamenii carora le cauta prietenia, afectiunea zi de zi. La un moment dat, Racul se va intreba daca partenerul Balanta este chiar cel alaturi de care ar vrea sa petreaca toata viata si cu care sa aiba copii.

Comunicare si intelect – 50%

Ca semne conduse de Venus si Luna, Balanta si Racul comunica foarte bine. Insa sunt sanse sa nu aiba foarte multe interese comune pentru a purta o discutie de calitate. Principala lor problema ar putea aparea atunci cand vor incepe sa-si faca planuri nerealiste. Visatorul Rac va avea asteptari care pot fi cu greu materializate. In schimb, Balanta cauta un partener cu mai mult forta si energie pasionala. 

Valori – 20 %

Racul si Balanta isi doresc o viata de familie placuta si armonioasa. Dar sistemul lor de valori difera prea mult pentru a putea face casa buna impreuna. In timp ce Racul pretuieste sensibilitatea si grija, Balanta apreciaza responsabilitatea si dragostea platonica. Ceea ce nu este suna deloc promitator!

Activitati – 10%

Racul si Balanta pot face foarte multe lucruri impreuna, dar este discutabil daca vor dori. In fiecare Rac exista dorinta secreta de a vizita toata lumea, cu conditia sa aiba o baza solida la care sa se retraga de fiecare data. Doar ca Balanta nu este tot timpul dispusa sa ii acorde aceasta stabilitate.

Total – 28%

Probabil cel mai mare obstacol intre Rac si Balanta sunt asteptarile fiecaruia de la celalalt. Racul vrea o persoana responsabila care sa se ocupe de nevoile sale emotionale. Balanta vrea pe cineva plin de viata, energic si cu initiativa. Pot ajunge foarte dezamagiti unul de celalalt. Singura solutie ca cei doi sa construiasca ceva solid este ca ambii sa-si pastreze independenta.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – LEU

Intimitate – 90%

Leului si Balantei nu le trebuie prea mult timp pentru a-si forma o relatie sexuala sanatoasa. Leul are o incredere de sine fantastica, ceea ce starneste sexualitatea crescuta a Balantei. Ei tind sa se inspire reciproc pentru a deveni amantii perfecti atunci cand sunt impreuna. Viata sexuala dintre un Leu si o Balanta este bazata pe respect si creativitate. Ambii se simt liberi sa incerce lucruri noi. 

Leului ii place sa fie in centrul atentiei, iar Balantei nu-i displace sa fie in atentia publicului. De aceea vor fi ca pestele in apa in multime. Singura problema care poate interveni in relatia lor este restrictia. Atunci cand apar limitele, dispare pasiunea.

Incredere – 40 %

Leul si Balanta nu pot impartasi o relatie bazata pe incredere totala. Balanta poate detecta lipsa de onestitate, in timp ce Leul se poate simti amenintat de nevoia de aprobare din partea celorlalti a Balantei. Desi amandoi vor sa fie in centrul atentiei, motivele sunt diferite. Unul vrea sa straluceasca, sa fie admirat, celalalt vrea sa fie aprobat, inteles. Daca vor sa ramana impreuna, trebuie sa renunte la gelozie si suspiciuni.

Comunicare si intelect – 85%

Cand vine vorba de latura rationala a relatiei lor, Leul si Balanta au o modalitate destul de draguta de a-si sustine personalitatile si de a comunica. Ei se respecta reciproc si se ajuta sa-si construiasca personalitati puternice, libere de prejudecati de orice natura. Elementele Foc si Aer se intretin reciproc.

Probleme pot aparea cand Balanta se simte amenintata de gelozia nefondata a partenerului. De asemenea, daca Leul se simte judecat de Balanta prin presupuneri gresite, respectul se va estompa.

Valori – 75 %

Nimic nu are o valoare mai mare pentru Leu decat personalitatea puternica a cuiva si propria mandrie si eroismul. Pe de alta parte, Balanta apreciaza dreptatea si capacitatea unei persoane de a fi erou. Sunt compatibili atunci cand invata sa comunice. De asemenea, modalitatea in care isi asuma responsabilitatile ii poate desparti.

Activitati – 60%

Exista o similitudine ciudata in viteza acestor semne. Leul este semn de Foc si n-ar trebui sa fie mai lent decat semnele de Apa sau Pamant. In schimb Balanta, semn de Aer, este mai rapid decat orice alt element. Dar cand te vei uita la cei doi vei vedea ca Leului ii place sa doarma 20 de ore pe zi, in timp ce Balanta are nevoie sa se gandeasca de doua ori inainte de a alege o activitate. Desi pot imparti cateva activitati comune, ei ar putea sa se certe pe posibilitati. Mai ales ca Leul nu are deloc rabdare, iar Balanta se razgandeste de mai multe ori. Punctul comun ar putea fi faptul ca amandurora le plac evenimentele fastuoase, cu covor rosu, unde sa fie in centrul atentiei.

Total – 75%

Relatia dintre un Leu si o Balanta implica provocari legate de demnitate. Cei doi au multe de invatat unul despre celalalt, iar scopul principal al relatiei ar fi sa ajunga la un punct de respect si responsabilitate echilibrate. Uneori va fi greu sa depaseasca nevoia de a concura, de a domina. Chiar daca nu se vor intelege prea bine, in public vor arata foarte placut.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – FECIOARA

Intimitate – 1%

Relatia amoroasa dintre o Fecioara si o Balanta nu pare o alegere buna. Fecioara este un semn de Pamant, patronat de Mercur, care are nevoie de inalte calitati intelectuale. De partea cealalta, Balanta este un semn de Aer, condus de Venus, care nu agreeaza natura timida a Fecioarei cand vine vorba despre sex. Probabil ca se vor enerva la culme unul pe celalalt, in incercarea de a-si satisface dorintele. In timp ce unul va dori obsesiv sa-si pastreze lucrurile curate si va parea speriat de orice contact emotional, celalalt va visa la iubirea spirituala si la gasirea unui partener cu care sa poata vorbi cu adevarat.

Cel mai adesea, nici macar nu vor fi atrasi unul de celalalt, iar atunci cand vor incepe o relatie sexuala, va aparea incompatibilitate in ceea ce priveste ritmul. Fecioara vrea ca totul sa evolueze lent, in timp ce Balanta vrea pe repede inainte. Chiar si daca s-ar sincroniza, tot n-ar fi multumiti unul de celalalt. Fecioara viseaza la o conexiune de basm, in timp ce Balanta nu va tolera atatea critici.

Incredere – 26 %

Nevoia de corectitudine este puternica atat in cazul Balantei, cat si in cazul Fecioarei. Si totusi, exista multa tensiune intre ei pentru ca nu isi inteleg naturile primare. Firea timida si introvertita a Fecioarei nu va fi inteleasa de Balanta guraliva, care o va banui tot timpul pe Fecioara ca ii ascunde ceva. In timp ce Fecioara nu va intelege nevoia Balantei de a flirta cu toata lumea.

Comunicare si intelect – 60%

Balanta si Fecioara se vor intelege perfect daca vor vorbi despre asumarea responsabilitatii si despre probleme serioase de viata, cum ar fi alegerile profesionale si veniturile. Acest lucru ii poate mentine impreuna destul de mult timp, mai ales daca au aceleasi interese profesionale sau au un tel comun. Ambii pretuiesc alegerile rationale si miscarile inteligente.

Insa atunci cand ies la suprafata adevaratele emotii, comunicarea dintre ei incepe sa scada. Cand unul are o problema, celalalt pare sa-si piarda compasiunea. Relatia dintre ei fiind una preponderent mentala, fara conexiune emotionala puternica, nu au cum sa se iubeasca.

Valori – 30 %

Acesta este un cuplu care va pune in valoare aceleasi lucruri pana cand vor descoperi ca n-are cum sa fie adevarata o astfel de situatie. Apoi vor incepe sa se invinovateasca pentru respingerea emotiilor celuilalt.

Activitati – 65%

Fecioara este un semn mutabil si se poate adapta usor la dorintele partenerului din Balanta. De partea cealalta, Balanta este atenta ca sa-i ofere Fecioarei confortul dorit. Se pot sincroniza inclusiv la ritm, intrucat Fecioara este mai rapida decat toate celelalte semne de Pamant, in timp ce nehotararea Balantei o face mai lenta. Problema serioasa apare atunci cand Balantei i se va parea ca Fecioara ii stirbeste din ego.

Total – 30%

Fecioara si Balanta pot avea o relatie intelectuala foarte satisfacatoare, atat timp cat isi respecta reciproc sentimentele. In general, se pot sincroniza la activitati, dar pentru o viata sexuala optima ar trebui sa aiba amandoi suficienta rabdare si grija. Doar ca, avand un ego destul de fragil, vor fi greu de impacat. Pentru ca Fecioara este voluntara si vrea sa preia din responsabilitati, va arunca asupra Balantei ideea de inferioritate, ceea ce ii va sifona extrem de mult imaginea de sine.  

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – BALANTA

Intimitate – 65%

Un lucru excelent in relatia dintre doua Balante ete intelegerea comportamentului fiecaruia. Ambii parteneri stiu cand depasesc limitele. Ei pot construi in timp o relatie solida, mai ales daca nu se judeca reciproc, in ceea ce priveste rutina lor sexuala.  Condusi de Venus, cei doi ar putea avea probleme cu initiativa, iar acest lucru ar putea fi un obstacol destul de greu de depasit. Cand unul dintre parteneri incepe sa se bazeze pe natura masculina a zodiei lor,  poate exista o relatie intre cei doi. Compatibilitatea mentala le va permite sa-si ghiceasca si sa-si inteleaga nevoile. De asemenea, pot discuta deschis despre viata lor sexuala. Lipsa de incredere i-ar putea face sa se judece reciproc.

Incredere – 35%

Doua Balantae nici macr nu stiu cate probleme de incredere au pana in momentul in care sunt impreuna. Apoi apar dicutiile. Le este foarte greu sa ia decizii, au dificultati in a vedea limpede lucrurile si atunci se gandesc si se razgandesc de nenumarate ori. Relatia dintre doua Balante este cea mai predispusa esecului din toate combinatiile zodiacale posibile. Increderea este un subiect foarte sensibil, iar daca nu reusesc sa si-o castige, nu au nicio sansa impreuna.

Comunicare si intelect – 80%

Putem spune fara doar si poate ca modul in care comunica doua Balante se apropie de perfectiune. Ambii parteneri se bucura de conversatii intelectuale solide. Totul functioneaza perfect pana cand se ajunge la un ego si asa subred, iar fiecare il va considera pe celalalt um vampir care il epuizeaza energetic. Lipsa respectului reciproc duce la ruperea defitinitiva a relatiilor.

Atat timp cat se apreciaza si se respecta reciproc, doua Balante pot avea o relatie de prietenie bazata pe o foarte buna comunicare. Cand incep sa-si scoata in evidenta defectele, ies scantei. Ar fi indicat sa-si accepte reciproc plusurile si minusurile si sa pastreze relatia la un nivel civilizat de comunicare.

Valori – 99%

Doua Balante vor aprecia acelasi valori, stranse de-a lungul experientelor de viata. Ambii pun mare pret pe daruire, pe abordarea spirituala a iubirii, pe finete si moderatie. Niciunul dintre ei nu pune mare pret pe valoarea reala a banului. 

Activitati – 80%

La prima vedere, am putea presupune ca amandurora le va placea sa se deschida in fata celuilalt, sa-l inspire. Problema apare, insa, inainte de a ajunge in acest punct. In primul rand vor cantari foarte bine daca este cazul sau nu sa se implice intr-o relatie, incotro vor merge impreuna. Iar daca rutinele lor sunt difereite pot ajunge intr-un moment de stagnare, intrucat niciunul nu pare dispus sa faca un compromis.

Total – 68%

Balantele au misiunea de a-i invata pe ceilalti sa relationeze intre ei. Doar ca, atunci cand este vorba despre comunicrea dintre doua Balante, incep sa intervina tot felul de probleme. Daca vor ajunge intr-un punct de compromise, vor putea face activitati impreuna, se vor putea deschide unul in fata celuilalt, pot deveni un cuplu echilibrat. Singurul lucru care le lipseste este respectul fata de celalalt. Daca au si probleme de ego, atunci cand se intalnesc problemele nu se rezolva, se inmultesc.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – SCORPION

Intimitate – 45%

Acesta este un cuplu intens din toate privintele. Relatia lor amoroasa este cu adevarat exploziva si provocatoare. Sunt legati de firile lor animalice, se completeaza reciproc, desi este complicat totul intre ei. Nu trebuie uitat faptul ca planetele care le guverneaza zodiile, Venus si Marte, sunt in opozitie. In plus, Aerul superficial al Balantei intra in conflict cu elementul emotional profund al Apei din Scorpion. Relatia dintre o Balanta si un Scorpion ar putea deveni perfecta daca Balanta devina mai emotionala, mai profunda. In plus, Scorpionul ar putea invata sa fie mai putin obsesiv si posesiv.

Incredere – 1%

Daca Scorpionul are probleme de incredere cu vreo zodie, aceea este de departe Balanta. Cum ar putea fi altfel, cand Balanta simte nevoia constanta de a fi cochet, de a-si arata senzualitatea tuturor. Ceea ce va tine intr-o tensiune constanta posesivul Scorpion. Care va incepe sa-i puna Balantei increderea la incercare. Astfel, comportamentul obsesiv le va macina incet, dar sigur, relatia.

Comunicare si intelect – 55%

Nu e nimic din ce poate spune un Scopion, pe care o Balanta sa nu poata analiza si intelege. Comunicarea dintre ei este un punct comun forte. Balanta va avea timpul necesar sa se mai domoleasca putin, sa inteleaga natura impulsiva a Scorpionului. Exista o profunzime a celor doua semne zodiacale, iar daca isi cunosc aceasta latura au sanse sa ramana multa vreme impreuna.

Problema apare in momentul in care Balanta umbla cu jumatati de masura, iar Scorpionul vrea totul sau nimic. Balanta nu va intelege latura posesiva si usor agresiva a Scorpionului, in vreme de Scorpionul nu va intelege lipsa de onestie a Balantei. Aceste diferente pot fi dificil de reconciliat, mai ales daca nu reusesc sa ajunga la un compromis.

Valori – 10%

Ambii parteneri vor aprecia coerenta si angajamentul, iar acest lucru este un punct comun. Cu toate acestea, restul sistemelor lor de valori nu coincid mai deloc. Cand Balantei nu-i convine un comportament al Scorpionului, acesta din urma face ceva special ca sa o enerveze. Pe de alta parte, Scorpionului i se va parea ca Balanta e superficiala si ca nu face lucrurile din suflet, ci doar pentru a se incadra intr-o anumita situatie.

Activitati – 35%

Daca exista vreo activitate pe care o Balanta si un Scorpion o pot impartasi tot timpul, aceea este sexul. Scorpionul va reusi sa scoata la lumina latura animalica din Balanta, si ambii se vor baza in relatie pe instinct. Problema apare cand Scoprionul nu va avea rabdare pentru vesnica nehotarare a Balantei. Acesta este si motivul pentru care nevoile lor nu se potrivesc foarte bine in alte domenii ale vietii lor si este posibil sa nu poata satisface asteptarile celuilalt. O exceptie poate aparea atunci cand Balanta cedeaza nevoii Scorpionului de a fi promiscuu.

Total – 29%

Relatia dintre o Balanta si un Scorpion nu va fi niciodata usoara. Ambii parteneri au parti intunecate cu care nu va fi usor sa cooperezi. Viata amoroasa, insa, poate fi extreme de intensa. Daca nu isi inteleg emotiile, pot ajunge amandoi intr-o depresie din care cu greu pot iesi. Acest cuplu poate depasi orice problema si pot avea o relatie satisfacatoare doar daca ambii parteneri isi construiesc o viata independenta solida.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – SAGETATOR

Intimitate – 90%

Intensitatea contactului emotional si intimitatea dintre o Balanta si un Sagetator vor depinde in pare parte de alti factori decat parerile personale. Cei doi se vor bucura de relatia lor amoroasa si vor fi o pereche potrivita in ceea ce priveste viata sexuala. Niciunul nus e va simti presat si vor avea suficient spatiu sa isi construiasca increderea de sine si sa se simta in siguranta in relatie.

Patronati de plaente benefice, Venus si Jupiter, obiectivul lor principal – formarea unei relatii sexuale fericite – are toate sansele de reusita. Vor incerca lucruri noi, vor zambi, chiar si atunci cand nu le ies lucrurile asa cum trebuie. Relatia lor poate insemna romantism, anduranta, tandrete, dorinta sexuala, satisfactie, placere orgasmica, dragoste de basm.

Incredere – 5%

Conducatorii celor doua zodii sunt apropiati de Neptun, de aceea increderea reciproca poate fi o adevarata provocare. Amandoi pot merge la extreme, avand fie o credinta nerealista in celalalt, fie neavand incredere deloc. Sagetatorului ii place o viata in adevar, iar daca nu e adevar, nimic nu e frumos.

Comunicare si intelect – 85%

E interesant de urmarit cat de “moale” devine Balanta in compania copilarosului Sagetator. Chiar daca relatia lor nu este de viitor, se vor bucura o vreme de ceea ce au. Partenerul Balanta se poate relaxa langa cineva care nu judeca, in timp ce Sagetatorul va simti ca energia lui este bine concentrata asupra cuiva care are nevoie de caldura, lumina, optimism si creativitate.

Atat timp cat nu se ocupa de problemele egoului lor, comunicarea si compatibilitatea intelectuala dintre cei doi este destul de clar. Principala problema care poate aparea si care trebuie reparata este ca Balantei ii este destul de greu sa ia decizii, in timp ce Sagetatorul este mereu pregatit sa actioneze.

Valori – 75%

Acesti parteneri isi vor respecta reciproc puterea mintii. Balanta nu pare a fi o persoana creatoare, dar Sagetatorul o va motiva sa isi arate caldura. Impreuna vor putea sa-si construiasca valori similar, aratand unul altuia ce este cu adevarat important pentru fiecare.

Activitati – 70%

Chiar daca ai presupune ca un Sagetator si o Balanta ar putea avea multe activitati de impartasit, in realitate, pasiunile lor nu similar. Balanta are nevoie de o rutina, in timp ce Sagetatorul vrea varietate. Desi exista si varianta ca Sagetatorul sa isi doreasca o oarecare rutina, in timp ce Balanta sa vrea sa calatoreasca in jurul lumii. In majoritatea cazurilor, insa, nevoile lor nu se potrivesc foarte bine si vor ajunge la o oarecare stare conflictuala dictata de ego.

Total – 71%

Relatia dintre un Sagetator si o Balanta este, in majoritatea cazurilor, o legatura benefica. Ea le permite ambilor parteneri sa isi dezvolte o atmosfera interioara emotionala, fara influente negative. Poate interveni, insa, intre ei, o lupta pentru dominatie. Singura modalitate de a fi fericiti impreuna este sa se respecte reciproc si sa isi inteleaga naturile diferite.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – CAPRICORN

Intimitate – 15%

Cand vorbim de o relatie amoroasa intre Balanta si Capricon, primul lucru care vine in minte este asteptarea. Condusi de Venus si Saturn, cei doi spun povestea soldatului care pleaca pe front si isi lasa sotia in asteptare ani de zile. Intre ei poate exista o lipsa de activitate sexuala, chiar daca amandoi considera sexul foarte important in viata lor. Nu este exclus ca intre ei sa nu existe niciun fel de atractie fizica si sa fie doar prieteni.

Daca ajung intr-o relatie, ar putea aparea probleme legate de respectul de sine, respectul fata de celelalt si, mai ales, ideea ca sunt presati de celalalt sa faca ceva. Daca, insa, reusesc sa razbeasca toate aceste obstacole, relatia dintre ei poate fi solida, ambii fiind traditionalisti si conservatori.

Incredere – 80%

Un lucru ciudat intr-o relatie Balanta-Capricorn este nivelul ridicat de incredere intre ei. Chiar daca Balanta poate avea uneori motive discutabile, un partener Capricorn o va face sa se simta vinovata chiar si de cea mai mica minciuna. Singura problema care poate iesi la suprafata este atunci cand Capricornul este mult prea strict pentru un partener Balanta mai usuratic si sociabil. Capricornul va simti tot timpul ca i se ascunde ceva, in timp ce Balanta va simti nevoia sa fie mult mai discreta.

Comunicare si intelect – 35%

Desi nu poti spune despre o Balanta ca este eminamente incapatanata, cand sta langa un Capricorn lucrurile se schimba si devine o persoana cu care este imposibil sa discuti. Chiar si daca isi iubeste partenerul, Balanta poate deveni extrem de dificila. Si, in loc, sa existe o relatie benefica pentru amandoi, ei nu vor reusi decat sa construiasca ziduri in jurul lor.

Cele mai mari obstacole in intelegerea lor sunt elementele din care fac parte. Aerul si Pamantul sunt prea departate pentru a se putea pune de acord. Insa, daca ar exista suficienta prudenta si profunzime, ar putea exista si intelegere intre ei, si dorinta de a construe ceva impreuna. Daca raman rationali in relatiile lor mentale, s-ar putea distra mai mult decat alte semne.

Satisfactia pe care o pot avea din rezolvarea unor probleme situatii ii poate conduce catre un punct comun de unde sa construiasca ceva solid impreuna.

Valori – 50%

Cele mai importante valori pe care Balanta si Capricornul le au in comun sunt timpul si responsabilitatea. Acest lucru ii poate ajuta sa depaseasca orice diferenta de atitudine, valoare sau convingere la care nu sunt pe aceeasi lungime de unda. Ambii parteneri sunt gata sa inteleaga setul de responsabilitati pe care le au fata de celalalt, dupa cum nu le place nici sa piarda vremea inutil. Ambele semne sunt destul de asezate pe drumurile lor, dar vor actiona destul de diferit. Balanta va comunica si va spune ce gandeste, in timp ce Capricornul va fi mai putin guraliv.

Activitati – 25%

Cel mai bun lucru pe care o Balanta si un Capricorn il poat face impreuna este sa se plictiseasca. Dupa ce muncesc din greu, celor doi le place sa leneveasca, sa nu depuna niciun efort. Au nevoie, insa, si de ceva distractie.  

Total – 34%

Daca ar exist aun cuvant care sa descrie relatia dintre un Capricorn si o Balanta, acela este “DIFICIL”. Asta nu inseamna ca nu se pot bucura impreuna, insa nu este cel mai usor lucru de facut. Cea mai mare provocare este lipsa de respect pentru valoarea emotionala initiata de obicei de Capricorn, dar continuata cu usurinta de Balanta. Daca si-ar putea intelege emotiile, celelate probleme ar putea deveni floare la ureche.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – VARSATOR

Intimitate – 90%

Varsatorul poate ajuta Balanta sa-si exprime sexualitatea. Problema apare cand Balanta va incepe sa se ingrijoreze cu ceva spune lumea. Se va teme de judecata si va incepe sa se fereasca, ceea ce va enerva la culme partenerul Varsator. Acesta vine cu o cu totul alta abordare, nonconformista, ce poate fi considerata nepasatoare de catre partenerul Balanta.

Desi viata lor amoroasa poate fi destul de eliberatoare pentru Balanta, poate fi si o provocare pentru Varsator, deoarece ambii parteneri trebuie sa lupte cu nevoie Balantei de a se incadra in orice situatie. Semne de Aer, ambii au liber la exprimarea dorintelor sexuale. Amandurora le place sa experimenteze, sa invete unul despre celalalt, sa-si afle nevoile si dorintele, sa comunice cu usurinta. Viata lor sexuala poate fi un pilon solid intr-o relatie de cuplu.

Incredere – 85%

Datorita naturii lor corecte, Balanta si Varsatorul ar putea avea incredere unul in celalalt. Nesigurantele lor coincid foarte bine si, de obicei, se vor ajuta reciproc sa le depaseasca. Doar ca increderea intre ei nu este implicita, ci trebuie sa se construiasca. Ambelor semne le place sa fie attractive pentru diferite persoane, ceea ce ar putea starni gelozia celuilalt. Problema apare atunci cand Balanta se ataseaza emotional de partner si incepe sa fie dependenta si posesiva. Ceea ce nu este deloc usor de suportat pentru un partener Varsator libertin.

Comunicare si intelect – 40%

Atat Balanta, cat si Varstatorul au o imagine de sustinut. Balanta vrea sa arate bine, sa se comporte bine pentru ca ceilalti sa o aprecieze. In schimb, Varsatorul simte nevoia sa se indeparteze de ceilalti. Ambii sunt fideli propriilor convingeri si nu isi schimba foarte usor parerile.

Varsatorului nu-i va placea sa astepte Balanta sa se hotarasca, dupa cum nici Balantei nu-i va placea natura spontana si imprevizibila a Varsatorului. Din moment ce ambii parteneri se bazeaza pe comunicare, ei pot vorbi despre multe lucruri si pot gasi solutii pentru problemele care apar intre ei. Totusi, nu le va fi foarte usor sa-si reconcilieze diferentele. Desi ia greu decizii, atunci cand a hotarat ceva Balanta este foarte greu de convins sa se razgandeasca. De cealalta parte, Varsatorul are tendinta de a da inapoi daca se simte presat.

Totusi, in majoritatea cazurilor, Balanta si Varsatorul pot face casa buna impreuna daca se inteleg reciproc. Pe masura ce se cunosc mai bine, relatia lor poate deveni indestructibila.

Valori – 50%

Oricat de mult ar vrea Balanta sa fie impreuna cu cineva, Varsatorul valorizeaza solitudinea. Aceasta ar putea deveni marea problema din relatia lor. Partenerul Balanta ar putea deveni prea posesiv si dependent, in timp ce Varsatorul va putea fi considerat lunatic. Daca cei doi ar ajunge sa isi inteleaga natura, punctele forte si punctele slabe, comunicare dintre ei i-ar putea ajuta sa depaseasca aceste diferente.

Activitati – 65%

Varsatorul isi doreste s faca orice atat timp cat viata lor nu va intra intr-o rutina plictisitoare. Balanta va avea probleme in a hotari ce vrea, iar acest lucru il va scoate din minti pe partenerul Varsator. Daca il poate enerva ceva pe Varsator, acel lucru este lipsa de spontaneitate a Balantei. Partenerul Varsator va trebui sa invete sa aiba rabdare.

Total – 68%

Intre Balanta si Varsator poate exista o intelegere puternica datorita elementului lor comun, Aerul. Cu toate acestea, pot exista si probleme in adaptarea la caracterul celuilalt. Cel mai bun remediu in relatia lor este timpul. Oricare ar fi povestea lor, daca se iubesc vor putea depasi obstacolele. Balanta va trebui sa inteleaga ca Varsatorul are nevoie de spontaneitate, in timp ce Varasatorul va trebuie sa invete ca Balanta are nevoie de timp pentru a se hotari.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Compatibilitate zodie BALANTA – PESTI

Intimitate – 50%

Pestii si Balanta (Apa si Aer)  par ca nu au nimic in comun. Totusi, nu ar trebui sa uitam de conexiunea prin Venus (planeta care patroneaza Balanta). Ambele semne sunt foarte senzuale si isi pot gasi satisfactia sexuala impreuna. Pot fi amanti dragastosi, iubitori, care isi doresc mai mult satisfacerea partenerului decat propria placere. Pot descoperi ca au placeri la care nu s-ar fi gandit pana acum, gratie naturii lor diferite. Partenerul Balanta isi doreste pe cineva puternic, pasional, increzator. Partenerul Peste isi doreste pe cineva bland, intelegator. Balanta vrea experiente sexuale rapide si excitante. Pestii vor sex incet si senzual.

Incredere – 1%

Balanta simte nevoia sa fie inconjurata de multi oameni. Ceea ce trezeste in sufletul unui nativ din Pesti foarte multe suspiciuni. Pe de alta parte, natura copilaroasa, naiva si “alunecoasa” a Pestilor ii va face pe cei din zodia Balanta sa nu se increada in cuvantul lor. Cei doi ar putea fi impreuna doar daca isi cladesc increderea de la zero, ca si cand nu ar fi avut nicio relatie inainte de aceasta.

Comunicare si intelect – 5%

In multe cazuri, Balanta va aprecia optimismul si natura copilaroasa si naiva a Pestilor. Pana in momentul in care vor incerca sa-i schimbe si sa-i faca mai “fericiti”. Problema e ca Balanta nu stie sau nu incearca sa inteleaga ce ii face pe Pesti cu adevarat fericiti. Pestii interpreteaza aceasta actiune drept lipsa de respect si se va dezintegra intreaga fundatie a relatiei lor. Pentru a reusi, cheia este pastrarea unei relatii civilizate, indiferent de cat de nebunesc ar fi gestul unui nativ din Pesti. De partea cealalta, Pestii incearca sa isi “converteasca” partenerul Balanta sa fie mai putin plictisitor.

Oricat de inspirationala ar fi comunicarea dintre cele doua zodii, cand se ajunge la incercarea de a se schimba reciproc si de a se convinge reciproc ca un anumit mod de a gandi sau de a simti este mai bun, situatia ia o turnura urata.

Valori – 60%

Atat Pestii, cat si Balantele pretuiesc dragostea. Ambii vor sa fie iubiti si pretuiti. Ambii stiu sa se bucure de viata, de mancare si de sex. Aceste lucruri pot consolida o relatie. Insa diferenta de consistenta si stabilitate dintre cele doua zodii, diferenta de spontaneitate si abilitatea de a-si urma inima ii despart. Totusi, ar putea face casa buna impreuna daca au credinta ca drumurile lor se intalnesc pentru ca au o misiune comuna pe Pamant.

Activitati – 40%

Un partener nehotarat ca Balanta este fix ce nu vrea un nativ din Pesti. Este suficient de “pierdut in spatiu” ca sa mai vina altcineva cu propriile indecizii. Si pana cand o Balanta se va hotari daca vreau sau nu ceva, partenerul din Pesti se va fi razgandit deja de cinci ori. Acest gen de discutii ii va seca de energie si le va pieri cheful sa mai faca ceva impreuna.

Total – 29%

Balantele si Pestii au un singur punct in comun: frumusetea lui Venus. Dar nu reusesc sa vada in celalalt aceasta frumusete. Nu se respecta, nu se adapteaza la ritmul celuilalt, sunt nehotarati si nestatornici. In dormitor pot face o partida buna, mai ales ca fiecare isi doreste mai mult sa-si satisfaca partenerul decat sa obtina propria placere. Ar putea face cu adevarat o pereche perfecta daca ar renunta la lipsa de respect si la asteptarile nerealiste.

HOROSCOP 2020 DRAGOSTE. Cum va fi noul an in AMOR?

Horoscop lunar DRAGOSTE este aici. Afla previziunile pentru zodia ta!

Sursa: astrology-zodiac-signs.com

Imagine de Виктория Бородинова[2] de la Pixabay[3]

Endnotes:
  1. Balanta: https://sfatulparintilor.ro/horoscop-3/horoscop-lunar/pe-23-septembrie-incepe-zodia-balanta-si-are-loc-echinoctiul-de-toamna-ce-se-schimba-in-viata-ta-si-de-ce-in-functie-de-zodie/
  2. Виктория Бородинова: https://pixabay.com/ro/users/Victoria_Borodinova-6314823/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4073625
  3. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=4073625
 

Vizualizări: 22847
 

Cuvinte cheie: