Shop
Ultimele 100 de articole

Test de personalitate: Cine a spart vaza? ​Afl​a​-​ti caracterul​ ​ ​in functie de cum judeci acest desen

20 iulie 2017, , Vizualizări:
cine a spart vaza

Uneori, viata ne pune in situatia in care trebuie sa dezlegam mistere demne de Sherlock Holmes. Sunt cazuri greu de solutionat, in care nu exista urme vizibile, care sa indice un anume vinovat. Indicii, presupuneri si intuitia proprie sunt tot ce ai la dispozitie pentru a gasi solutia potrivita. In acele momente trebuie sa te bazezi pe abilitatea de a judeca si poti observa influenta personalitatii asupra modului in care iei decizii.

Iata un test curios in care nu ai la dispozitie decat fotografia de mai jos pentru a descoperi vinovatul. Totul depinde de ceea ce vezi si ce crezi tu ca este determinant in solutionarea problemei. Tu esti mama care se afla intre micuti. Priveste cu atentie copiii din imagine.

 

Cine a spart, oare, vaza?

 

  1. Copilul A

A cine a spart vaza

Alegerea A pare cea mai evidenta. Copilul priveste in jos si lasa impresia ca are remuscari pentru ceea ce a facut. Este singurul asezat pe partea dreapta in vreme ce fratii sai stau in stanga si par sa-l invinovateasca pentru vaza sparta. Poti, totusi, spune fara teama ca gresesti ca el este vinovatul? Poate ca el este, de obicei, tapul ispasitor, victima pe care toata lumea o arata cu degetul desi nu exista suficiente dovezi care sa-l acuze.

S-ar putea ca unii dintre ceilalti copii sa-l convinga sa-si asume el responsabilitatea pentru vaza distrusa. Insa ce spune aceasta alegere despre personalitatea ta? Esti un om foarte atent caruia nu-i scapa din vedere nici cel mai mic detaliu. Privirea ta agera cauta orice semn lasat de oameni si tocmai de aceea esti foarte greu de pacalit. In plus, esti o persoana foarte responsabila in toate aspectele vietii tale.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.