Sfatulparintilor.ro

Top 18 destinații de Crăciun. Sunt cele mai frumoase din lume!

destinații de Crăciun

Crăciunul este mai mult decât o vacanță. Este o experiență care aduce întreaga lume împreună sub un brad frumos împodobit. Unii oameni preferă să facă Sărbătorile acasă. Alții preferă să călătorească în diferite părți ale lumii.

Există multe destinații de Crăciun în întreaga lume unde poți sărbători vacanța cu stil. Experții în călătorii au realizat un top al celore mai bune destinații de Crăciun. Iată care sunt acestea!

New York, Statele Unite

Depositphotos.com

Crăciunul este extrem de important în Empire State, așa cum demonstrează o serie de filme. Orașul se transformă într-o destinație în care sărbătorește unul dintre cele mai frumoase Crăciunuri din lume, bogat în luminițe și decorațiuni. Vizitatorii se pot delecta cu cel mai înalt brad de Crăciun din lume (Rockefeller Center) și pot patina pe sub el.

Viena, Austria

Depositphotos.com

Viena este, de asemenea, unul dintre cele mai bune locuri din lume pentru a petrece vacanța de Crăciun. Te poți bucura de un Crăciun de modă veche, cu aroma de vin fiert, cu decorațiuni de Crăciun spumoase și cu o arhitectură imperială. Din cele trei târguri ale orașului se pot cumpăra articole artizanale și ornamente variate3. De asemenea, vizitatorii se pot bucura de mâncăruri gustoase în timp ce savurează minunatul vin fiert condimentat.

Londra, Anglia

Depositphotos.com

Crăciunul în Londra este pur și simplu încântător, de la luminile strălucitoare de Crăciun și patinaj la târgurile tradiționale și spectacolele de Crăciun. Poți explora frumoasele lumini de Crăciun de pe Oxford Street, care sclipesc pe cerul deasupra cartierului comercial faimos în lume sau concertele de Crăciun care au loc în toată Londra. Cumpărăturile din Londra îți permit să descoperi cele mai bune delicii de Crăciun, buticuri de modă cool și librării frumoase. Îl poți întâlni pe Moș Crăciun la ZSL London Zoo, WWT London Wetland Centre, Rainforest Café și Royal Albert Hall.

Zurich, Elveția

Depositphotos.com

Zurich este renumit pentru ciocolată, munți, zăpadă și străzile pietruite. Cu ocazia Crăciunului, orașul se transformă într-o destinație uluitoare. Piețele orașului sunt aglomerate, iar vizitatorii se pot bucura de plimbări ghidate de Crăciun și cântând colinde de Crăciun. Cu o puternică dorință de a sărbători Crăciunul, orașul invită vizitatorii să petreacă cel mai special Ajun al Crăciunului din viața lor.

Laponia, Finlanda

Depositphotos.com

Dacă îți place să-l vezi pe Moș Crăciun peste tot în această zi specială, Cercul Arctic al Finlandei este un must-see. Bărbatul vesel îmbrăcat în roșu și alb este cel mai admirat locuitor al acestui oraș. Îl poți urmări prin păduri pline de reni și îi poți urmări pe spiridușii cum fac jucăriile. Orașul creează o lume fantastică, iar dacă îți place să sărbătorești un Crăciun alb, este locația ideală. Laponia, una dintre cele mai importante destinații de Crăciun, are un uimitor „Parc al lui Moș Crăciun”.

Praga, Cehia

Depositphotos.com

Praga, frumosul oraș al Republicii Cehe, arată uimitor în timpul sărbătorilor de Crăciun. Este una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun din lume. Poți face o plimbare pe strada istorică Nerudova din Mala Strana și poți fotografia arhitectura barocă și gotică a orașului. La Opera de Stat sau la Teatrul Național, poți vedea o operă sau un spectacol de balet. Sau poți vizita târgurile de Crâciun din Piața Wenceslas sau Piața Orașului Vechi.

Strasbourg, Franța

Depositphotos.com

Strasbourg găzduiește o serie de sate tematice de Crăciun care transformă orașul într-o locație de basm, cu obiective turistice și delicii gastronomice. Vizitatorii pot experimenta și se pot bucura de o varietate de activități în fiecare sat. Programul de Crăciun al orașului include o varietate de concerte și evenimente culturale și atrage un număr mare de vizitatori care doresc să petreacă vacanța cu familiile lor.

Edinburgh, Scoția

Depositphotos.com

Edinburgh, capitala Scoției, este un oraș istoric cosmopolit și cultural, care se numără printre cele mai bune destinații pentru vacanța de Crăciun din lume. Are un decor uimitor, cu o serie de vulcani adormiți și stânci masive. Crăciunul în Edinburgh este sărbătorit în stil grandios.

.

Copenhaga, Denemarca

Depositphotos.com

Copenhaga este cea mai vibrantă și accesibilă capitală scandinavă. Ceea ce o face o destinație ideală pentru sărbătorile de Crăciun. Este un oraș mic, dar primitort. În fiecare an, Grădina Tivoli a orașului capătă un nou aspect, de data aceasta cu jumătate de milion de lumini și mii de brazi de Crăciun.

Montréal, Canada

Montreal, Canada _ November 23, 2017. Middle of Place Jacques-Cartier and Christmas Decorations at Night

Montreal, al doilea oraș ca mărime al Canadei, este geologic la fel de aproape de coasta europeană ca și Vancouver. Combină tot ce este mai bun de pe ambele continente și se transformă într-o destinație magică pentru vacanțele de Crăciun. Seara te poți bucura de o paradă nocturnă feerică a luminilor de Crăciun. De asemenea, sunt o multitudine de activități în aer liber. Concertele gratuite de Crăciun în oraș sunt un răsfăț pentru vizitatori.

Amsterdam, Olanda

Depositphotos.com

Amsterdam este încă o altă destinație fantastică pentru o sărbătoare de Crăciun în întreaga lume. Povestea lui Moș Crăciun (cunoscut și sub numele de Sinterklaas) este povestită pe scară largă în capitala olandeză, unde fiecare casă din secolele al XVI-lea și al XVII-lea este împodobită cu lumini strălucitoare încă de la începutul lunii decembrie.

Berlin, Germania

Depositphotos.com

Berlin, capitala Germaniei, este unul dintre cele mai bune locuri pentru a sărbători Crăciunul, cu concerte clasice de Crăciun și alte evenimente. În fiecare an, Berlinul găzduiește aproximativ 50 de târguri de Crăciun în diferite locații. În Ajunul Crăciunului, orașul oferă o mulțime de muzee și evenimente culturale de explorat.

Bondi Beach, Australia

Depositphotos.com

Bondi Beach din Australia este binecunoscută pentru că oferă opusul polar al Crăciunului din emisfera nordică. Crăciunul este sărbătorit aici cu nisip, soare și surf, ceea ce îl face unul dintre cele mai bune locuri pentru a petrece sezonul sărbătorilor. Un număr mare de vizitatori sunt atrași de plajă pentru a se bucura de cea mai incredibilă sărbătoare de Crăciun.

Munchen, Germania

Depositphotos.com

Munchen este una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun de pe planetă. Iarna la München înseamnă un brad de Crăciun de 30 m înălțime în Marienplatz, precum și o mulțime de târguri de Crăciun. Vinul fiert și turta dulce sunt, de asemenea, populare aici și sunt servite într-un tramvai care străbate orașul vechi.

Dublin, Irlanda

Depositphotos.com

Pe străzile din Dublin, poți face multe de Crăciun. Docklands găzduiește un târg de 12 zile de Crăciun, cu pantomimi, lumini de Crăciun și veselie debordantă sub rafinatele ghirlande de lumini. Atelierele spiridușilor sunt deschise copiilor.

Riga, Letonia

Depositphotos.com

Târgul de Crăciun din Riga așteaptă vizitatorii în fermecătoarea Piață a Primăriei, oferind un cadru arhitectural exclusivist. Orașul găzduiește o serie de evenimente speciale pentru copii, cum ar fi un carusel din lemn, plimbări cu poneii și o trăsură trasă de cai. Cu toate aceste evenimente, Riga devine una dintre cele mai bune destinații de Crăciun din lume. Delicii culinare și articole de artizanat local, cum ar fi șosete de lână lucrate manual, sfeșnice din lemn, miere letonă și mănuși decorative sunt disponibile pentru persoanele de toate vârstele.

Tallinn, Estonia

Depositphotos.com

Capitala Estoniei este binecunoscută pentru spiritul său excepțional de Crăciun. Orașul este presărat cu zăpadă, iar felinarele luminează străzile pietruite după lăsarea întunericului. Primul brad de Crăciun din lume a fost ridicat aici în 1441, iar legendarul brad din Piața Primăriei deține și astăzi o poziție importantă. Copacul este înconjurat de colibe mici care vând obiecte de artizanat, sculpturi în zăpadă, mâncare și băutură estoniană, precum și o mică grădină zoologică.

Hong Kong

Depositphotos.com

Cel mai incredibil oraș din Asia de Est nu lasă sezonul Crăciunului să treacă neobservat. Vitrinele frumos decorate, luminile agățate de zgârie-nori și muzică de Crăciun răsună de la difuzoare din tot orașul și îl fac o destinație excelentă pentru călătoriile de Crăciun.

sursa: wheretogonext.me

foto: Depositphotos.com

Exit mobile version