Familie-Părinţi/Utile, idei pentru casa

Blugii nu ar trebui spălați niciodată! Uite cum se curăță corect

blugi
De câte ori nu te-ai trezit în situația de a-ți arunca blugii chiar dacă nu îi aveai de mult timp? Uzura de la cusături nu este deloc estetică, ceea ce îi face imposibil de purtat pe viitor. Te-ai gândit vreodată că obiceiul tău de a-ți spăla blugii la mașina de spălat ar putea să aibă vreun efect negativ asupra lor?
Nume grele din industria producției de jeans avertizează că blugii nu trebuie spălați niciodată! Află mai multe detalii și explicații în articolul de mai în jos!
Blugii nu se spală!
Chiar dacă sună destul de ciudat să nu îți speli blugii, este exact ceea ce sugerează îndemnul specialiștilor. Purtătorul de cuvânt al unei renumite firme de blugi afirmă că mașina de spălat distruge țesătura blugilor, iar noi suntem nevoite să renunțăm la preferații noștri.
Un alt pericol asociat cu spălarea frecventă a blugilor ține de denaturarea rigidității acestora. În mod normal, denimul este un material „tare”, care nu se mulează, ci își păstrează forma. Amintește-ți de look-ul blugilor vintage, la modă acum, și vei înțelege la ce ne referim. Prin spălări repetate, blugii își pierd însă rigiditatea țesăturii și nu vor mai avea același aspect ca atunci când i-ai cumpărat.
Citeste mai mult pe DivaHair.ro[1]
Endnotes:
  1. DivaHair.ro: https://www.divahair.ro/moda/sfaturi_din_moda/blugii-nu-ar-trebui-spalati-niciodata-uite-cum-se-curata-corect?utm_source=SfatulParintilor&utm_medium=FB&utm_campaign=from-SfatulParintilor
 

Vizualizări: 689
 

Cuvinte cheie: