Familie-Părinţi/Actualitate

6 decoratiuni interioare la care sa renunti. Iti vei usura viata!

decoratiuni interioare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Nu e om care sa nu-si doreasca o casa frumos decorata. Insa nu toate decoratiunile interioare sunt necesare.

 

Iata 6 decoratiuni interioare fara de care casa ta poate „supravietui”.

 

  1. Covoras pentru closet

WC-ul tau va arata normal si fara covorase si alte accesorii. Dincolo de faptul ca nu este deloc estetic, aceste covorase vor fi o gazda perfecta pentru germeni. Mai mult decat atat, vor insemna obiecte in plus pentru spalat, deci nu-ti vor usura viata.

 

 

  1. Multe tablouri

Fotografiile de familie sunt foarte importante si e greu sa renunti la ele din motive sentimentale. Insa nu trebuie neaparat sa-ti umpli casa de rame mai mari sau mai mici. Alege-ti cele mai frumoase fotografii pe care sa le inramezi frumos si sa le amplasezi intr-un colt al camerei special amenajat ca „zona familiei”. Daca locuiesti la casa, scarile pot fi o zona excelenta pentru amplasarea fotografiilor de familie.

 

 

  1. Draperii demodate

Unele camere nici n-au nevoie de draperii, insa daca tii neaparat sa ai unele, ai grija sa fie cat de cat noi. Uita-te la draperiile tale. Te mai reprezinta? Sunt palite de soare? Dau viata camerei sau dimpotriva? Dupa ce-ti raspunzi la aceste intrebari vei sti ce sa faci in continuare!

  1. Vaze

Nu e casa care sa nu aiba depozitate peste tot diverse modele de vaze. Scapa de ele! Poti sa pastrezi doua-trei modele cu totul deosebite sau poti sa vopsesti alte modele pentru a le da o noua viata.

 

 

  1. Flori artificiale

Renunta la aranjamentele din flori artificiale. Dincolo de faptul ca acumuleaza mult praf, nici nu mai sunt la moda. Ia-ti, in schimb, plante de apartament care vor da o nota proaspata casei tale. Iar daca nu ai timp sa le ingrijesti, poti opta pentru plante mai putin pretentioase.

 

 

  1. Bibelouri si alte maruntisuri

Accesoriile pot adauga personalitate unei camere, insa ce e mult strica. In plus dau un aspect de dezordine, chiar daca sunt curate si foarte in ordine. Daca ai multe astfel de obiecte, nu trebuie sa le expui pe toate odata. Alege doar doua-trei obiecte si fa-ti mai multe variante pe care sa le rotesti periodic.

 

Sursa: Homeaccessories.about.com

 

Vizualizări: 3293
 

Cuvinte cheie: , ,