Shop
Ultimele 100 de articole

3 alternative pentru clasicul album foto

18 august 2016, , Vizualizări:
toner-world-album-foto-alternative

In ultimele decenii, unul dintre obiceiurile oricarei familii fata in fata cu un musafir venit pentru prima oara in casa lor era sa rasfoiasca albumele foto si sa povesteasca momente amuzante sau fragmente de istorie. Intre timp, obiceiul s-a pierdut si albumele au inceput sa stranga praf in dulapuri intre reuniunile de familie cand mai erau scoase la lumina.

Asta nu inseamna, insa, ca fotografiile de familie nu pot fi schimbate in noi elemente de decor care sa incante atat musafirii, cat si membrii familiei in fiecare zi.

 

Un cadou des intalnit: rama digitala

Cu exceptia catorva pasionati de film, toate fotografiile din ziua de azi sunt facute cu aparate foto digitale sau cu telefoane mobile. O rama digitala este o idee buna de cadou pentru prieteni, dar si pentru propria casa. Acum, toate pozele din vacante pot sa ruleze in fundal si sa fie un subiect de discutie pentru oricine vine in vizita.

 

Tablourile sunt inlocuite de rame creative

Fie ca e vorba de rame in forme ciudate sau mai multe rame lipite intr-un singur sablon, sunt din ce in ce mai multe solutii originale pentru decorarea peretilor dincolo de clasicele dreptunghiuri. Recomandarea este sa alegeti tematici diferite pentru fiecare camera, atat ca forma a ramelor, cat si ca fotografii alese. Spre exemplu, sufrageria ar putea avea rame duble sau triple in care sa fie cate o poza cu fiecare membru al familiei, pe cand bucataria ar putea avea rame in forma de munti si poze din vacante in interior.

 

Colaje pline de inspiratie

Uneori, o poveste incepe intr-o poza si se continua in alte zece. Tocmai de aceea, un colaj personalizat poate spune ce poveste isi doreste fiecare, fara sa fie nevoie de mai mult decat o imprimanta, o foarfeca si putina inspiratie. Inramat sau lipit pe perete, potrivit pentru orice camera si garantat sa fie o sursa de veselie si povesti de fiecare data cand apare in discutie, colajul de fotografii este extrem de flexibil.

 

Pentru tiparirea acestor fotografii insa, este nevoie de o imprimanta care sa nu faca rabat de la calitatea pozelor scoase. De aceea va recomandam selectia de pe site-ul TonerWorld.ro unde puteti gasi imprimante pentru orice buzunar si orice proiect creativ.

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.