Familie-Părinţi/Dezvoltare personala

Sunt bolnav sau mă transform?

spiritual-ascension-crop

Oboseală cronică, dureri musculare sau de articulaţii, migrene, atacuri de panică, ameţeală, greaţă, probleme digestive, semne de gripă, lipsă de energie, pierderi de memorie, insomnie, dificultăţi de concentrare, vedere înceţoşată, depresie, vibraţii ciudate în trup, ţiuit în urechi… Mulţi dintre cei cu care lucrez experimentează astfel de simptome şi se întreabă: “Oare ce-o fi cu mine? E ceva fizic, energetic, spiritual? De ce ma simt aşa, de parcă nu sunt eu?”

Cu siguranţă ar putea fi vorba şi de afecţiuni fizice, astfel că vizita la medic nu trebuie desconsiderată, doresc doar să vă ofer şi o altă perspectivă asupra acestui fenomen. Unii numesc aceste stări “simptome ale ascensiunii” sau “semne ale trezirii” şi au fost raportate peste tot în lume, este un fenomen planetar.

Ascensiunea implică creşterea frecvenţei de vibraţie a unui sistem energetic viu sau a unei dimensiuni de existenţă[1], până ajunge la un nivel superior. Este un proces evolutiv natural şi universal.[2] Ce se întâmplă este că odată cu creşterea vibraţiei[3] şi expandarea stării de conştienţă, vechile tipare încep să se desprindă şi să dispară, fiindcă organismul înmagazinează din ce în ce mai multă lumină şi informaţie[4]. În acest context apar tot felul de simptome manifestate la nivel fizic, mental, emotional şi spiritual.

In anumite perioade energia este mai puternică, astfel că aceste simptome cresc în intensitate şi frecvenţă. Experienţele diferă de la individ la individ şi depinde foarte mult de gradul de conştientizare, de vibraţia personală, practicile spirituale  şi chiar de misiunea pe Pământ[5].

 

 

 

Cât de reale sunt aceste afirmaţii?

Una dintre cele mai clare dovezi că aceste lucruri sunt reale şi măsurabile, este faptul că  Rezonanţa Schumann a atins în ultimile luni cote inimaginabile acum câţiva ani.

Definiţia din Wikipedia[6] a Rezonanţei Schumann este următoarea:

“Rezonanța Schumann (RS) este un set de vârfuri de spectru în frecvența extrem de redusă a spectrului de câmp electromagnetic a Pământului[7] (CEP). Rezonanțele Schumann sunt rezonanțele electromagentice globale, exercitate de descărcările fulgerelor[8] în cavitatea formată de suprafața Pământului și ionosferă[9]. Acest fenomen global este numit dupa fizicianul Winfried Otto Schumann[10], care a prezis-o matematic în 1952[11]. Rezonanța Schumann apare datorită faptului că spațiul dintre suprafața Pământului și ionosferă acționează ca un spațiu închis”.

Mai multe puteţi citi pe site-ul official al NASA[12] sau pe HeartMath Institute[13] care monitorizează constant acest parametru, sau în acest material video.[14]

Sute de ani acestă frecvenţă a fost constant 7.83 HZ, doar cu foarte uşoare variaţii. Această frecvenţă pulsatorie a pământului a fost recunoscută că protejează toate fiinţele vii. Unii se referă la acestă vibraţie ca la “bătăile inimii mamei Pământ”, deşi unii oameni de ştiinţă nu sunt total de acord cu analogia.  Vechii indieni Rishis îi spuneau OHM sau încarnarea sunetului pur.  In iunie 2014 au fost sesizate primele modificări notabile, rezonanţa a fost măsurată ca având 8.5Hz. In 31 Ianuarie 2017 a ajuns pentru prima data în istorie la peste 36Hz. In mai 2017 s-a ajuns la vârfuri de 77Hz apoi 90Hz şi 112Hz şi în continuare se înregistrează ocazional maxime de peste 112 Hz.

Herbert König, succesorul lui Schumann la Universitatea din Munich, a descoperit si demonstrat ca exista o relatie clara intre Rezonanţa Schumann si ritmurile creierului.

Profesorul R.Wever, de la Institutul Max Planck de Fiziologie Comportamentala din Erling-Andechs, a descoperit că ritmurile circadiene sunt influenţate de acestă rezonanţă.

În 2011, Luke Montanye , in timpul cercetarilor sale asupra memoriei apei, a demonstrat o legatura intre Rezonanta Schumann si modificarea ADN-ului.

Si acestea sunt doar câteva exemple care demonstrează faptul că odată cu creşterea Rezonanţei Schumann trupul nostru este reconfigurat, la nivel de circuite neuronale, la nivel de ADN şi aşa mai departe.

Luna august, prin toate evenimentele celeste si alinierile planetare pe care le cuprinde ( luna plină din 7 august , Poarta Leului din 8 august, eclipsa solară din 21 august), ne aduce, poate mai mult decât oricând, simptome ca cele descrise la începutul articolului. Şi nu e doar atât. Aceste energii determină în noi  multe conştientizări, eliberări , înţelegeri superioare care, odata integrate,  vor contribui la elevarea fiinţei noastre, la înălţarea conştiinţei,  la avansarea pe calea devenirii celor ce am venit să fim.

 

 

Citeste continuarea pe QUANTUMCOACHING.RO[15].

Endnotes:
 1. unei dimensiuni de existenţă: https://www.quantumcoaching.ro/dincolo-de-3d
 2. un proces evolutiv natural şi universal.: https://www.quantumcoaching.ro/a-treia-dimensiune-dispare
 3. creşterea vibraţiei: https://www.quantumcoaching.ro/cresterea-vibratiei
 4. lumină şi informaţie: https://www.quantumcoaching.ro/homo-luminous
 5. misiunea pe Pământ: https://www.quantumcoaching.ro/care-mi-e-menirea-scopul-misiunea
 6. Wikipedia: https://ro.wikipedia.org/wiki/Rezonan%C8%9B%C4%83_Schumann
 7. Pământului: https://ro.wikipedia.org/wiki/P%C4%83m%C3%A2nt
 8. fulgerelor: https://ro.wikipedia.org/wiki/Fulger
 9. ionosferă: https://ro.wikipedia.org/wiki/Ionosfer%C4%83
 10. Winfried Otto Schumann: https://ro.wikipedia.org/wiki/Winfried_Otto_Schumann
 11. 1952: https://ro.wikipedia.org/wiki/1952
 12. site-ul official al NASA: https://www.nasa.gov/mission_pages/sunearth/news/gallery/schumann-resonance.html
 13. HeartMath Institute: https://www.heartmath.org/research/global-coherence/gcms-live-data/
 14. acest material video.: https://www.youtube.com/watch?v=zr5HlxzVyug
 15. QUANTUMCOACHING.RO: https://www.quantumcoaching.ro/sunt-bolnav-sau-ma-transform
 

Vizualizări: 378
 

Cuvinte cheie: