Familie-Părinţi/Actualitate

8 coincidente bizare care demonstreaza ca nimic nu e intamplator

foto: mysteryofthelastolympian.com

Obisnuim sa spunem ca nimic nu este intamplator si ca lucrurile se intampla cu un scop.

 

Iata 8 coincidente bizare care demonsreaza acest lucru.

 

1. Fii atent la spusele tale

Danie du Toit, un astronom din Africa de Sud in varsta de 49 de ani a citit cu voce tare cum poate moartea veni in orice clipa. Dupa ce a terminat de citit, a luat in gura o bomboana de menta. In numai cateva minute si-a dat ultima suflare, inecat cu bomboana.

 

 

2.Ce accident auto

In 1895 in intregul stat Ohio erau doar 2 automobile… care …. au intrat unul in celalalt.

 

 

3. Mark Twain si cometa Halley

Twain s-a nascut in 1835 in timpul aparitiei cometei Halley. In 1909, scriitorul spunea ca se asteapta sa moara cand cometa Halley isi va face aparitia in anul urmator. In 1910 Mark Twain s-a stins la numai o zi dupa ce cometa si-a facut aparitia.

 

4. Gemenii identici

Potrivit Reader’s Digest doi gemeni s-au nascut in Ohio, fiind separati la nastere. Nu stiau nimic unul despre celalalt si fiecare se numea James. Ambii au intrat in politie si s-au casatorit cu femei pe care le chema Linda. Ambii au avut cate un fiu. Unul si-a numit copilul James Alan, celalalt si-a numit copilul James Alan. Ambii au divortat si s-au recasotorit cu femei pe care le chema Betty, si ambii au avut caini cu numele Toy.

 

 

5. Un copil foarte, foarte norocos

In 1930, Joseph Figlock se plimba pe strada cand un bebelus i-a cazut pe umeri. Niciunul dintre ei nu a fost ranit. Un an mai tarziu, in acelasi loc, acelasi copil a cazut, din nou, pe umerii lui Joseph.

 

 

6. O, frate, nu din nou

In 1975 un barbat in timp ce conducea un scooter era ucis de catre un sofer de taxi. Un an mai tarziu, fratele barbatului era ucis in timp ce conducea acelasi scooter, de catre avelasi sofer de taxi, care conducea acelasi pasager.

 

7. O doamna norocoasa

Violet Jessop a fost pe nava RMS Olympic cand s-a ciocnit cu HMS Hawke, precum si pe RMS Titanic cand s-a ciocnit cu ghetarul, dar si pe HMHS Britannic cand a lovit o mina.

 

 

8. Orasul ucigasilor

Stalin, Hitler si Franz Josef, responsabili impreuna de moartea a aproape 80 de milioane de oameni au trait, in acelasi timp, in Viena.

 

Sursa: list25.com

foto: mysteryofthelastolympian.com

 

Vizualizări: 76130
 

Cuvinte cheie: