Shop
Ultimele 100 de articole

Viata dupa adulter: 8 sfaturi sa iti repari casnicia

25 ianuarie 2016, , Vizualizări:
sfatulparinitlor.ro - divort adulter

Un adulter poate devasta o casnicie. Totusi, potrivit statisticilor, jumatate din cuplurile in care s-a comis un adulter (indiferent de catre cine) au hotarat sa continue relatia si nu sa se desparta. Asta nu inseamna ca procesul de vindecare a ranilor dupa un adulter este ceva usor, dimpotriva.

 

 

Onestitatea este vitala dupa un adulter

Odata comis un adulter, durerea e nemarginita. Persoana inselata oricum isi va pierde din increderea acordata partenerului, iar daca se continua cu minciuna ruptura este inevitabila. Cel mai important este onestitatea, de ambele parti. Fiecare trebuie sa-si spuna punctul de vedere, sa-si expuna sentimentele, sa inteleaga de ce s-a ajuns aici. Iar daca hotarasc sa ramana totusi impreuna, partenerii trebuie sa invete sa se increada din nou unul in celalalt, iar acest lucru nu este posibil fara onestitate.

 

 

Obisnuiteste-te sa faci faca martorilor adulterului

Cand iti inseli partenerul este imposibil sa nu te fi intalnit macar o data cu o persoana cunoscuta. Obisnuieste-te cu ideea de a te intalni si dupa aceea cu respectiva persoana. La fel si partenerul inselat. Intalnirea cu “martorul” nu trebuie sa mai trezeasca sentimente de vinovatie, respectiv de victimizare. Daca nu incheiati acest capitol si orice lucru sau persoana va vor aduce aminte de adulter, despartirea definitiva este aproape.

 

 

Scrie-i o scrisoare partenerului inselat

Dupa ce ai discutat deschis cu sotul/sotia si v-ati marturisit sentimentele si regretele, n-ar fi rau sa-i spui toate aceste lucruri si in scris. Insa nu spune doar “Imi pare rau!”, pentru ca nu inseamna nimic. Promite-i ca nu se va repeta si ca te vei tine de promisiune, parafrazeaza-i sentimentele pe care si le-a exprimat in timpul discutiei si asigura-ti partenerul ca meriti din nou increderea lui.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu