Shop
Ultimele 100 de articole

Scrisoarea emotionanata a unui sot parasit de sotie

14 mai 2017, , Vizualizări:

Indiferent cat de mult se iubesc doi oameni este aproape imposibil sa nu se contrazica uneori, mai ales daca au si copii. Atunci cand amandoi partenerii muncesc din greu pentru binele familiei, stresul si frustrarea se pot dovedi greu de gestionat. Asadar, cand o sotie a simtit ca nu este apreciata de barbatul sau nu a mai vrut sa se certe cu el. A plecat avand ochii plini de lacrimi, lasandu-si copiii cu sotul, fara sa le spuna daca se mai intoarce sau nu. Dupa numai doua zile, barbatul i-a trimis urmatoarea scrisoare in care ii dezvaluia ce simte.

 

 

„Draga mea,

In urma cu doua zile ne-am certat foarte rau. Ma intorsesem epuizat de la munca. Era 8:00 p.m. si tot ce-mi doream era sa stau in fotoliu si sa privesc meciul.

Nici tu nu erai in cea mai buna forma, de fapt aratai obosita ca dupa o zi grea. Incercai sa adormi bebelusul in vreme ce copiii ceilalti se certau, iar eu nu am facut decat sa dau volumul mai tare la tv.

<Ai muri daca ai juca un rol mai activ in crestsrea copiilor?>, m-ai intrebat tu, in timp ce reduceai sonorul televizorului. <M-ai putea ajuta si pe mine mai mult acasa?>.

<Hei>, am spus eu intrand in defensiva. <Muncesc din greu cat e ziua de lunga pentru ca tu sa te relaxezi acasa toata ziua!>. Cearta a continuat in acelasi fel. Am spus lucruri teribile pe care mi-as fi dorit sa nu le fi rostit, iar tu ai urlat ca te-ai saturat de toate astea. Asa ca ai plecat din casa cu ochii in lacrimi, lasandu-ma pe mine sa am grija de copii.

Am fost obligat sa le dau sa manance si sa-i culc pe toti. Pentru ca nu te-ai intors in ziua urmatoare a trebuit sa-l sun pe seful meu sa-mi dea o zi libera pentru a a vea grija de copii.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.