Shop
Ultimele 100 de articole

Feng shui pentru cei singuri: Cum sa-ti aranjezi casa ca sa-ti gasesti sufletul pereche

07 decembrie 2017, , Vizualizări: 2,414
feng shui dragoste - sfatulparintilor.ro -pixabay_com

Te-ai saturat sa fii singur? Esti gata sa iti cauti sufletul pereche? Vrei sa-ti cresti sansele sa-ti gasesti jumatatea?

 

 

Aplica urmatoarele trucuri feng shui pentru a elimina blocajele din viata ta si pentru a lasa energia sa-ti revitalizeze viata.

 

 

Intrarea in casa

Pentru a creste potentialul romantic, incepe de la intrare. Curata holul din fata casei, schimba covorasul de la intrare astfel incat energia pozitiva sa-si faca loc in casa ta. Lumineaza bine intrarea sau pune langa usa o planta care sa atraga energia chi. La intrarea in dormitor poti pune doi bujori, roz sau rosii, in stanga usii. Daca este perete mare la usa dormitorului, pune un tablou frumos sau o oglinda care sa reflecte energia pozitiva.

 

 

Energizarea casei

In casa, gaseste coltul de sud-vest. Acolo este sectorul dragostei si al casatoriei. Ai grija ca aceasta zona sa fie decorata cu alb, roz si rosu. Poti face un mic altar cu cuart roz. Cumpara un mic obiect care sa simbolizeze o relatie noua, pune o lista cu calitatile partenerului ideal. In fiecare seara, aprinde doua lumanari rosii si citeste lista, imaginandu-ti ce viata vei avea langa partenerul ideal. Nu pune flori in acest sector, ci obiecte din matase, de preferat in pereche.

 

Daca ai curte, in coltul de sud-vest planteaza doi pomi fructiferi sau doua plante perene. Toate obiectele din acest colt trebuie sa fie pereche.

 

 

Dormitorul

Daca in dormitor ai televizor, scoate-l. Daca ai oglinda, scoate-o sau acoper-o pe timpul noptii. Ai grija ca in pat sa se poata urca din trei parti.

 

Sursa: huffingtonpost.com

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu