Shop
Ultimele 100 de articole

De ce au barbații amante?

30 octombrie 2017, , Vizualizări: 1,160
Sa ți se confirme faptul ca soțul tau are o amanta poate fi o veste socanta. Inainte de a te intreba de ce ți se intampla tocmai ție, trebuie sa stii ca acest fenomen este tot mai frecvent in ultimele decenii, pe masura ce ideea de casnicie nu mai are la fel de multa „greutate" ca in secolele trecute.

Sa ți se confirme faptul ca soțul tau are o amanta poate fi o veste socanta. Inainte de a te intreba de ce ți se intampla tocmai ție, trebuie sa stii ca acest fenomen este tot mai frecvent in ultimele decenii, pe masura ce ideea de casnicie nu mai are la fel de multa „greutate” ca in secolele trecute. Din articolul de mai jos vei afla unele dintre cele mai importante motive pentru care barbații de langa noi pot ajunge sa aiba amante, dar si ce ai putea sa faci pentru a diminua posibilitațile ca acest lucru sa faca parte din viața ta.

Amantele sunt mai disponibile decat soțiile sa se angajeze in activitați sexuale

Pe masura ce un cuplu evolueaza, ambii parteneri vor avea asteptari din ce in ce mai mari. In privința barbaților insa, inclusiv cele legate de viața sexuala vor creste, in condițiile in care cei mai mulți dintre ei au nevoie sa se simta foarte impliniți si din acest punct de vedere.

Citeste mai multe pe Qbebeb.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu