8 secrete pentru un mariaj de lunga durata - Pagina 2 din 3 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 secrete pentru un mariaj de lunga durata

cuplu fericit - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - rain-2353879_1920

 

  1. Niciodata sa nu incetati sa va aratati afectiunea

Au trecut 53 de ani de cand s-au casatorit si inca cei doi Brier se tin de mana. „Este important sa continuati sa va tineti de mana si o faceti frecvent”, spune jumatatea feminina a cuplului. „Va ramane sexul cum era la inceputul mariajului vostru? Bineinteles ca nu, se schimba si va fi inlocuit cu lucruri la fel de satisfacatoare si pline de implinire”.

 

 

  1. Rezolva problema personal

Sms-urile, email-urile si mesajele nu clarifica deloc comunicarea in cuplu crede Judy Terry. Inainte de mobile, „fie spuneai ceva, fie taceai” in timpul unui conflict. Asadar, ea si sotul sau Harold vorbesc pentru ca abordarea problemelor via tastatura este „calea usoara insa nici nu inlocuieste o discutie fata in fata”.

 

 

  1. Iesiti impreuna – fara copii

„Cand ai copii si totul graviteaza in jurul lor, vezi o multime de divorturi dupa ce ei cresc si parasesc casa parinteasca”, spune Juddy. In fiecare vineri, ea si sotul sau Harold iau micul dejun in oras. „Nu lasam nimic sa ne intrerupa asta. Incepem ziua aceea impreuna, dupa care tot ce urmeaza facem impreuna”. Iesirea este cu adevarat speciala, a adaugat ea, „pentru ca este momentul nostru in care vorbim si ne simtim apropiati”.

 

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 28/09/2017