Shop
Ultimele 100 de articole

8 lucruri pe care barbatii nu vor sa le afle de la femei. Daca i le spui s-ar putea sa se supere!

09 august 2017, , Vizualizări:
sfatulparintilor.ro-sex-amant

Sinceritatea este un ingredient “vital”, ar spune unii consilieri maritali, pentru o relatie. Este adevarat pana la un punct. Sa nu uitam insa ca si “misterul” are partea lui incitanta intr-o relatie, fie ea de scurta sau de lunga durata. Si ar mai fi ceva de adaugat, oricat de sinceri am vrea sa fim cu partenerii/partenerele de viata, unele adevaruri sunt mai greu de suportat. Si atunci, aceste lucruri ar trebui pastrate pentru sine.

 

Iata o lista cu 8 lucruri pe care barbatii ar prefera sa nu le afle de la femei.

 

1. Nu vor sa afle ca chelesc

Caderea parului este un adevar dureros pentru multi barbati. Si n-au nevoie sa afle asta de la o femeie pentru ca isi dau seama si singuri. In fiecare dimineata, la baie, cand isi fac freza. Nici femeilor nu le prea convine sa fie “avertizate” ca s-au ingrasat “un pic”, cand ele sunt disperate ca nu mai au silueta de viespe de odinioara.

 

 

2. Cat costa pantofii cei noi

Pentru barbati, pantofii sunt pantofi. Acopera piciorul, arata sexy si unele perechi par a fi concepute de un dadaist. Si atat. Restul nu-i prea intereseaza. Cum nici pe femei nu le intereseaza cati bani au cheltuit barbatii pe colectia X de reviste pentru adulti. Banii lui, problema lui.

 

 

3. Cati iubiti ai avut inaintea lui

Sinceritatea e una, dar asta e prea greu de suportat. NU vor sa afle si nici n-ar trebui pana la urma. Partenerii de dinainte ai ei sau ai lui tin de istoria si de intimitate. Ce-a fost inainte nu prea conteaza, atat timp cat esti sigur ca are analizele la zi si nu sunt probleme legate de bolile cu transmitere sexuala.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2 3

Cuvinte cheie: , , , , , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.