Familie-Părinţi/Casnicie si cuplu

4 zodii care isi gasesc sufletul pereche pana la finalul lunii

horoscop sex iubire dragoste foc - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Dragostea pluteste in aer? Probabil. Dragostea apare in cele mai ciudate momente. Iata 4 zodii care isi gasesc sufletul pereche pana la finalul lunii.

 

SCORPION

Nativii acestei zodii au stat mai mult singuri in trecut, dar totul o sa se schimbe. Astrologii spun ca in viitorul apropiat va aparea dragostea si o sa va faca viata mai frumoasa. Aveti o compatibilitate foarte buna la capitolul dragoste cu zodia Gemeni.

 

PESTI

Nativii acestei zodii au intalnit in trecut multe persoane care i-au frant inima si nu a mai avut incredere in altcineva, dar asta nu o sa tina pana la nesfarsit. Astrologii au anuntat sufletul pereche nu va intarzia sa apara, iar starea de spirit se va schimba total. Aveti o compatibilitate excelenta la capitolul iubire cu zodia Rac.

 

 

VARSATOR

Nativii acestei zodii si-au propus sa astepte sa vina dragostea la ei si nu invers. Asta o sa se intample. Astrologii spun ca pana la sfarsitul lunii va aparea viitorul partener de viata. Aveti o compatibilitate extraordinar de buna la capitolul dragoste cu zodia Leu.

 

FECIOARA

Nativii acestei zodii s-au concentrat mai mult la locul de munca si au uitat sa aiba grija de ei. Astrologii spun ca sufletul pereche o sa va indeparteze de serviciu si veti reusi sa va concentrati si pe viata privata. Aveti o compatibilitate excelenta la capitolul dragoste cu zodia Balanta.

 

 

Sursa: healthynews.eu[1]

Endnotes:
  1. healthynews.eu: http://healthynews.eu
 

Vizualizări: 3553
 

Cuvinte cheie: , , ,