Familie-Părinţi/Sanatate fizica si mentala

Obiceiuri sănătoase care te vor scăpa de tranzitul intestinal lent

-Eubiotic-Sinbio

Tranzitul intestinal lent, balonarea, constipația sunt probleme cu care se confrunta fiecare dintre noi.

Pentru a găsi o rezolvare la problemele de tranzit intestinal lent, trebuie mai întâi să înțelegem ce le cauzează. Cea mai frecventă cauză de constipație este dieta săracă în fibre alimentare și bogată în grăsimi provenite din brânză, ouă și carne. De asemenea, consumul insuficient de lichide, lipsa de exercițiu fizic, schimbările din viața de zi cu zi (graviditatea, înaintarea în vârstă, călătoriile), sindromul intestinului iritabil, consumul excesiv al anumitor medicamente, pot cauza de asemenea probleme de constipație.

 

EUBIOTIC® Sinbio este un sinbiotic, ceea ce înseamnă că are la bază o combinație de probiotice și prebiotice. Produsul  îmbunătățește tranzitul intestinal, fiind benefic în caz de constipație. În plus, datorita probioticelor, EUBIOTIC® Sinbio ajută organismul să se apere împotriva microorganismelor dăunătoare din intestin, microorganisme care ar putea provoca simptome digestive neplăcute sau tulburări de tranzit intestinal. Spre deosebire de laxativele tradiționale, EUBIOTIC® Sinbio are o acțiune naturală, fiziologică asupra florei intestinale, acționează asupra cauzei și nu dă dependență.

 

Pentru primele efecte, este recomandată o cură minimă de 7-14 zile, timp în care trebuie administrate zilnic 1-2 plicuri de EUBIOTIC® Sinbio. Cu toate acestea, dacă doriți să vă îmbunătățiți pe termen lung tranzitul intestinal, durata optimă de administrare la adulți este de 4-6 săptămâni.

 

Adesea, constipația este o problemă și pentru cei mici. EUBIOTIC® Sinbio este recomandat copiilor cu varsta de peste un an.

 

Scapă de tranzitul intestinal lent într-un mod natural! Folosește EUBIOTIC® Sinbio!

 

Vizualizări: 1648
 

Cuvinte cheie: , ,