Shop
Ultimele 100 de articole

Cum scapi de mirosul neplăcut al gurii

27 iulie 2017, , Vizualizări: 376

Mirosul neplăcut al gurii nu este doar o problemă de sănătate, dar și una socială. Îți va fi mai greu să te apropii de oameni, să discuți cu vecinii sau colegii, nu mai vorbim de partener, de care te poți îndepărta doar pentru atâta lucru.

Dr. Liana Comșa, medic primar în medicină generală, cu competențe în homeopatie și acupunctură, ne-a explicat de ce apare mirosul neplăcut al gurii și ne-a dat recomandări în ceea ce privește alimentația și preparatele care ne ajută să scăpăm de ea.

Cauzele halenei

În primul rând, ține cont că respirația urât mirositoare este cauzată, de obicei, de o afecțiune care trebuie diagnosticată și tratată. Dieta dezechilibrată, digestia defectuoasă, asimilarea proastă a alimentelor, probleme ale metabolismului, constipația favorizează acumularea reziduurilor alimentare și formarea florei bacteriene toxice. Organismul încearcă să o elimine piele sau respirație. Astfel, poate să apară halena. O altă cauză poate fi igiena deficitară a cavității bucale, îngrijirea insuficientă a corpului, afecțiuni stomatologice netratate, stres, anxietate, infecții ale faringelui, amigdalelor și sinusurilor, afecțiuni cronice ale ficatului, etc.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu