Shop
Ultimele 100 de articole

Ce spune pielea fetei despre sanatatea ta

21 mai 2020, , Vizualizări:
Ce spune pielea fetei
  1. Buza inferioara

Probleme: probleme la intestine si digestie

Buza inferioara este legata de functionarea intestinelor. Aparitia unor pete maronii poate indica o indigestie sau o functionare precara a enzimelor, precum si posibilitatea existentei unor paraziti in intestine. Ar putea fi de folos un aport sporit de probiotice in dieta.

Daca buzele sunt palide, ar putea fi semn de anemie, asa ca este indicat sa cresti aportul de legume bogate in fier. Invinetirea buzelor indica o slaba oxigenare a sangelui sau o boala de inima. In cazul in care invinetirea buzelor este dublata de probleme de respiratie, mergi de urgent la medic. Decolorarea buzei inferioare poate insemna o posibila tulburare in zona intestinala, in timp ce decolorarea colturilor gurii poate insemna probleme la rinichi.

  1. Limba

Probleme: acumulare de toxine, probleme la plamani

Limba este prima zona care te avertizeaza cu privire la multe boli, asa ca ar trebui sa o controlezi zi de zi (de preferat dimineata). Daca spre centrul sau spre baza limbii apar pete circulare de culoare alba, pot fi semne de acumulare de toxine in intestine sau colon. In acest caz este nevoie de o detoxifiere. Daca marginile limbii devin abrazive poate fi un semn de probleme cu plamanii, fiind nevoie de exercitii aerobic. In cazul in care pe varful limbii apar denivelari, poate fi un semn de absorbtie precara a nutrientilor din alimente. Daca obisnuiesti sa mananci alimente procesate, este recomandat sa iti indrepti atentia spre alimente sanatoase, bogate in vitamine, fier si acid folic.

  1. Barbia

Probleme: dezechilibru hormonal

Aparitia petelor pe barbie poate indica un dezechilbru hormonal. Sunt recomandate reducerea stresului, odihna si exercitiile fizice.

Sursa: MindBodyGreen.com

Imagine de beautyimagesdotcom de la Pixabay

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.