Familie-Părinţi/Sanatate fizica si mentala

Ce beneficii are uleiul de pește pentru copii. Este bun și pentru adulți

Uleiul de pește pentru copii are o mulțime de beneficii, dar este bun și pentru adulți. Este bun în astm, dezvoltarea creierului, autism și nu numai.

Părinții sunt sfătuiți să adauge suplimente de ulei de pește omega 3 la dieta copiilor lor, astfel încât să mănânce o dietă echilibrată.

Când femeile gravide includ acest lucru în dieta lor, acestea nu numai că împiedică orice defecte congenitale, ci ajută și dezvoltarea creierului și ochilor copilului.

Ce este uleiul de pește?

Uleiul de pește este o formă de acizi grași care sunt extrași din țesuturile de pește.

Acesta este depozitul de acizi grași omega-3, mai bine cunoscut sub numele de EPA (acid eicosapentaenoic) și DHA (acid docosahexaenoic).

Ce beneficii are uleiul de pește pentru copii

Uleiul de pește poate fi consumat prin consumul de pește sau sub formă de capsule, tablete sau alte suplimente.

Unii pești care au rezerve bune de acizi grași omega-3 includ tonul, somonul, heringul, macrou și ficatul de cod.

Semnificația suplimentelor de ulei de pește pentru copii

Conform studiilor făcute de medici cu privire la cele mai sănătoase diete pentru copii, s-a constatat că cantități suficiente de legume și fructe proaspete,  proteine ​​și grăsimi ar fi cele mai bune.

În timp ce proteinele ar ajuta la creșterea și repararea țesuturilor, grăsimile ar ajuta la funcționarea normală a inimii și a nervilor.

Din cele de mai sus, s-a dedus că peștele a fost răspunsul la o sursă de proteine ​​și la o grăsime omega-3.

Cu toate acestea, părinții se confruntă adesea cu problema forțării copiilor lor să mănânce alimente pe care nu le plac în mod deosebit, peștele fiind unul dintre ele.

Pentru acești copii, este ușor să ia suplimente de ulei de pește în formă de pastile în loc de alimentele pe care le găsesc gustoase.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro[1]

Endnotes:
  1. libertateapentrufemei.ro: https://www.libertateapentrufemei.ro/articol/ce-beneficii-uleiul-de-peste-pentru-copii-este-bun-si-pentru-adulti-174852
 

Vizualizări: 878
 

Cuvinte cheie: