Shop
Ultimele 100 de articole

6 mesaje pe care ti le transmite corpul cand esti stresat, dar tu le ignori

28 martie 2017, , Vizualizări:
durere - corp - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - back-pain-1491801

Spatele superior

Lipsa suportului emotional al oamenilor de langa tine poate duce la dureri ale spatelui superior. In subconstient te simti neiubit si neapreciat.

Ce ai de facut? Comunica mai mult cu persoanele din jurul tau. Nu te concentra doar pe propria persoana. Fii mai deschis, mai prietenos. Intalneste oameni noi.

 

 

Spatele inferior

Grijile financiare pot pune presiune pe spatele inferior, iar daca simti durere aici inseamna ca esti obsedat de ideea de a fi bogat sau poate ca oamenii din jurul tau te fac sa te ingrijorezi in privinta finantelor.

Ce ai de facut? Suna a cliseu, dar e adevarat: nu poti cumpara fericirea cu bani. Nu te mai ingrijora in privinta lor. Fa ceea ce-ti place. Acest lucru va aduce bucurie in viata ta.

 

 

Coate

Durerea de cot semnifica lipsa de flexibilitate si adversitatea fata de compromis. Probabil ca te impotrivesti schimbarilor care se petrec in viata ta si esti speriat de nou.

Ce ai de facut? Cateodata iti faci singur viata grea. Nu complica lucrurile. Fii flexibil, nu iti irosi energia impotrivindu-te lucrurilor pe care nu le poti influenta.

 

Sursa: brightside.me

foto: pixabay.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.