Familie-Părinţi/Relaxare și wellness

Uleiul de cocos de poate intineri cu 10 ani. Trebuie sa-l folosesti in acest mod timp de doua saptamani

Uleiul de cocos

Uleiul[1] de cocos a devenit extrem de popular in ultima vreme, fiind folosit nu doar in bucatarie. Contine componenti puternici care sunt minunati pentru sanatate si frumusete. Cand este vorba despre regim alimentar si probleme de sanatate uleiul de cocos este cel mai bun ingredient. Iata de ce ar trebui sa incluzi uleiul de cocos[2] in viata ta.

 

Uleiul de cocos este o excelenta crema anticelulita

Uleiul de cocos este solutia perfecta pentru toate femeile cu celulita. Nu ai nevioie decat de doua ingrediente: miere si ulei de cocos. Amesteca-le si seara inainte de culcare aplica mixtura pe zone afectata. Repeta procesul de cateva saptamani si in caurand vei scapa de celulita.

 

Hraneste pielea

Seara, inainte de a urca in pat, unge-ti pielea cu ulei de cocos. Acesta patrunde adanc in piele oferindu-i elasticitate si catifelare.

 

Vene varicoase

Maseaza in fiecare zi zona afectata cu ulei de cocos daca te confrunti cu vene varicoase. Este cea mai buna metoda de tratament natural al acestei probleme.

 

 

Te poate interesa si: Ulei de cocos – Miracolul din bucatarie: Utilizari neasteptate, beneficii pentru sanatate[3]

 

Inmoaie cuticulele

Foloseste uleiul de cocos pentru a inmuia cuticulele uscate. Ar trebui sa-ti masezi unghiile zi de zi pana cand vei obtine rezultatele dorite.

 

Tratement pentru gene

Uleiul de cocos este minunat pentru femeile ce se machiaza regulat. Aplica ulei de cocos pe gene, in fiecare seara inainte de culcare pentru a impiedica caderea lor.

 

 

 

Te mai poate interesa: Ulei de cocos pentru par. Cum sa folosesti uleiul de cocos impotriva firelor albe, a varfurilor despicate sau a matretii[4]

 

 

Crema de ras

Crema obisnuita de ras contine compusi chimici care pot afecta pielea. Insa uleiul de cocos o poate inlocui cu usurinta si, in plus, are grija de piele. O hranesti si lasa si un miros placut.

 

 

Crema de maini

Datorita proprietatilor sale hidratante uleiul de cocos este foarte bun pentru ingrijirea pielii mainilor.

 

 

 

Sursa: naturalhealthyteam.com

Endnotes:
  1. Uleiul: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/5-utilizari-surprinzatoare-ale-uleiului-de-cocos-in-bucatarie/
  2. cocos: https://bioboom.ro/blog/articole-bio/lumea-bio/101-beneficii-si-intrebuintari-ale-uleiului-de-cocos/
  3. Ulei de cocos – Miracolul din bucatarie: Utilizari neasteptate, beneficii pentru sanatate: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/alimentatie-sanatoasa/ulei-de-cocos-miracolul-din-bucatarie-utilizari-neasteptate-beneficii-pentru-sanatate/
  4. Ulei de cocos pentru par. Cum sa folosesti uleiul de cocos impotriva firelor albe, a varfurilor despicate sau a matretii: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/frumusete-si-stil/ulei-de-cocos-pentru-par-cum-sa-folosesti-uleiul-de-cocos-impotriva-firelor-albe-a-varfurilor-despicate-sau-a-matretii/
 

Vizualizări: 1425
 

Cuvinte cheie: