Familie-Părinţi/Relaxare și wellness

Testul care iti arata soarta! Raspunsurile te vor pune pe ganduri

Forma mainii sau a nasului ne dezvaluie o parte din personalitatea noastra, insa si alegerile pe care le facem ne arata cum suntem si ce ne rezerva soarta.

Forma mainii sau a nasului ne dezvaluie o parte din personalitatea noastra, insa si alegerile pe care le facem ne arata cum suntem si ce ne rezerva soarta.

Piatra pretioasa aleasa de tine iti poate spune multe despre soarta si personalitatea ta.

 

1. Perla

In cazul in care ai ales perla, esti demn si mandru. Esti intelept, caritabil si de multe ori pur. Esti calm, bun si gandesti inainte sa vorbesti. Perla indica, de asemenea, si apropierea de un moment de transformare.

 

2. Rubin

Daca te-ai simtit atras de rubin, esti adesea pasionat, intens si plin de viata. Faci mereu valuri in jurul tau si reusesti sa-ti faci simtita prezenta. Esti plin de energie, iar daca alegi sa lupti pentru ceva, te opresti numai in cazul in care ti-ai atins scopul.

 

3. Diamant

In cazul in care ai ales diamantul, esti puternic, hotarat si mandru. Le oferi putere si incredere oamenilor din jurul tau. Esti neinfricat si indraznet. Noi aventuri se afla in calea ta.

 

4. Topaz albastru

Persoanele atrase de topazul albastru sunt oameni calmi si stapani pe ei insisi, adesea reflectivi si se bucura de momentele petrecute in solitudine. Ai o energie puternica si linistita, iar abilitatile tale de comunicare sunt impecabile. Aceste competente te vor ajuta cu adevarat in viata.

Citeste continuarea pe CAPLIMPEDE.RO[1].

Endnotes:
  1. CAPLIMPEDE.RO: http://caplimpede.ro/testul-care-iti-arata-soarta-raspunsurile-te-vor-pune-pe-ganduri/
 

Vizualizări: 922
 

Cuvinte cheie: ,