Stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si afla raspunsul - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si afla raspunsul

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Actualitate » Stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si afla raspunsul
poveste data de nastere- sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Data de nastere spune multe despre fiecare dintre noi. Vrei sa stii care este povestea din spatele datei tale de nastere? Fa un calcul simplu si vei afla raspunsul.

Aduna cifrele care compun data ta de nastere pana cand vei obtine o singura cifra, apoi afla-i semnificatia mai jos.

Exemplu

20 martie 1950

3+20+1950=1973

1+9+7+3=20

2+0=2

 

Numarul 1 – Originalul

Vii tot timpul cu idei noi si faci lucrurile numai cum vrei tu. De aici iti pot aparea si „vorbe” cum ca ai fi arogant si increzut. Esti o persoana foarte sincera, insa nu ti-ar strica si niste lectii de diplomatie. Preiei tot timpul initiativa, iar sansele sa fii sef sau antreprenor sunt destul de mari. Lectia pe care ar fi bine sa o inveti: „Si altii pot avea idei cel putin la fel de bune ca ale tale!”.

„Originali” faimosi: Tom Hanks, Robert Redford, Hulk Hogan, Nancy Reagan, Raquel Welch

 

 

Numarul 2 – Pacificatorul

Ai diplomatia in sange. Esti tot timpul constient de nevoile si starile de spirit ale celorlalti si vorbesti pe limba lor. Esti un analist desavarsit, cu o intuitie greu de egalat. Prietenia este foarte importanta pentru tine, caci nu-ti place sa fii singur. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Imbunateste-ti stima de sine si exprima-ti sentimentele!”.

„Pacificatori” celebri:  Bill Clinton, Madonna, Whoopee Goldberg, Thomas Edison, Wolfgang Amadeus Mozart

 

 

Numarul 3 – Sufletul petrecerii

Esti idealist, creativ, incantator, romantic, sociabil. Incepi multe lucruri, insa nu le termini decat pe cele care, pana la final, ti se par importante. Vrei ca si ceilalti sa fie fericiti si sa-si atinga obiectivele. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Fii mai realist!”.

„Sufletul petrecerii” faimosi: Bill Cosby, Melanie Griffith, Salvador Dali, Jodi Foster

 

 

Numarul 4 – Conservatorul

Esti sensibil si iti plac ordinea si rutina. Nu actionezi decat dupa ce ai inteles pe deplin mecanismele actiunii pe care urmeaza sa o faci. Iti place sa muncesti cu mainile si ai o afinitate deosebita pentru gradinarit si munca in natura. Esti rabdator si insistent. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Fii mai flexibil!”.

„Conservatori” faimosi: Neil Diamond, Margaret Thatcher, Arnold Schwarzenegger, Tina Turner, Paul Hogan, Oprah Winfrey

 

 

Numarul 5 – Nonconformistul

Esti un explorator desavarsit. Esti curios din fire si accepti riscurile cu entuziasm. Ai nevoie de diversittae in viata, nu-ti place sub nicio forma rutina. Toata lumea este o scoala pentru tine si inveti cate ceva de la fiecare om sau lucru care apare in viata ta. Lectia pe care ar trebui sa o inveti: „Gandeste inainte sa tragi concluzii pripite!”.

„Nonconformisti” faimosi: Abraham Lincoln, Charlotte Bronte, Jessica Walter, Vincent VanGogh, Bette Midler

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 25/08/2018