Familie-Părinţi/Relaxare și wellness

FENG SHUI: Albastră sau roșie? Vezi ce simbolizează fiecare lumânare, în funcție de culoarea acesteia

Hands Holding a Lit Candle

Potrivit artei Feng shui, lumânările pot fi folosite pentru atragerea energiilor pozitive, astfel că, în funcție de culoarea fiecărei lumânări, veți pune prețul pe anumite lipsuri ce vor fi îndeplinite prin meditație.

 

Ce simbolizează fiecare lumânare[1], în funcție de culoarea acesteia:

Înainte de a aprinde lumânări în casă (niciodată în număr par, deoarece numerele cu soț sunt specifice morților), este foarte important să alegi culoarea acestora, în funcție de lucrurile pozitive pe care vrei să le atragi asupra ta și a familiei tale.

 

LUMÂNAREA ALBASTRĂ
Lumânările albastre pot fi aprinse pentru un somn mai bun, fidelitate, succes la examene, promovare la serviciu și pace. Cea mai indicată zi pentru a aprinde lumânări albastre este ziua de joi, orientând-o în zona nord-est a casei tale.

 

Citeste continuarea pe TeoTrandafir.com[2]

 

Endnotes:
  1. lumânare: http://teotrandafir.com/aplicatia-de-pe-telefon-cu-invataturile-lui-arsenie-boca-plus-ce-vedeta-a-sportului-s-a-rugat-la-mormantul-parintelui-inainte-de-meci/49874/
  2. TeoTrandafir.com: http://teotrandafir.com/feng-shui-albastra-sau-rosie-vezi-ce-simbolizeaza-fiecare-lumanare-in-functie-de-culoarea-acesteia/51665/?utm_source=SFATUL%20PARINTILOR&utm_medium=CROSS&utm_campaign=CROSS-SFATUL%20PARINTILOR
 

Vizualizări: 1040
 

Cuvinte cheie: , ,