Cum va ajuta cafeaua de dimineata sa scapati de kilogramele in plus - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cum va ajuta cafeaua de dimineata sa scapati de kilogramele in plus

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Sanatate fizica si mentala » Cum va ajuta cafeaua de dimineata sa scapati de kilogramele in plus

Cafeaua de dimineata va ajuta sa scapati de kilogramele in plus. Aflati mai multe despre sursele de cafeina si rolul sau in dieta.

Pentru cele mai multe persoane, ziua incepe cu o ceasca de cafea sau ceai negru, inca bogat in cofeina. Cafeina va trezeste si activeaza metabolismul. De ce este atat de populara ca un instrument de pierdere in greutate? Recent tendinta de slabire cu ajutorul cafelei verde, nu este subestimata.

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

Cafeina si pierderea in greutate
Cafeina stimuleaza procesul este vazut din organism, numit lipoliza. Lipoliza este degradarea lipidelor stocate in celulele adipoase. Acesta are efect pe termen lung asupra greutatii.

In plus, cafeina stimuleaza sistemul nervos, care va poate face mai activi. Prin urmare cu ajutorul activitatii fizice, veti putea arde mai multe calorii.

Unul dintre principalele avantaje ale cafeinei, este ca aceasta actioneaza ca un diuretic. Promoveaza urina si conduce pentru a accelera usor metabolismul. Este important atunci cand beti cafea, ceai sau alte bauturi bogate in cofeina, sa betip si multa apa. Acesta este un alt mod de a ajuta metabolismul.

Surse de cafeina
Cafeaua si ceaiul negru sunt cele mai populare surse de cafeina. Cofeina poate fi gasita in fructe cum ar fi guarana. De asemenea, cafeina este un ingredient foarte frecvent in suplimente alimentare pentru pierderea in greutate.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 11/08/2014