Cele mai ciudate confesiuni facute de mame - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele mai ciudate confesiuni facute de mame

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Relaxare și wellness » Cele mai ciudate confesiuni facute de mame
sfatulparintilor.ro-mame-copii-stockfreeimages.com

Cum sunt mamele din ziua de azi? Ce gandesc ele cu adevarat? Ce secret se ascunde in spatele “meseriei” de mama? Today.com a realizat un sondaj de opinie la care au participat peste 25.000 de femei pentru a afla raspunsul la aceste intrebari. Pentru a fi siguri ca vor obtine cele mai bine ascunse secrete, mamicilor le-a fost asigurat anonimatul. Iata rezultatul:

 

Ghid cuvinte
Ghid digital. Descarci instant
100 de expresii care fac rau copiilor, interzise unui parinte bun
47 lei
Cumpara Descarca demo

1. Unele mame vor sa fie si singure

“Timpul pentru mine” este destul de mic pentru mame (dar si pentru tati), si cele mai multe dintre femei duc dorul unei perioade in care sa fie singure, singurele. “Simt nevoia sa fiu singura, fara copii, chiar si fara sot”, a scris o mamica.

 

 

2. Unele mame sunt confuze in ceea ce priveste alaptarea

18% dintre mamele care au participat la chestionar au declarat ca le judeca pe mamele care aleg sa nu alapteze, in timp ce 42% dintre respondente s-au declarat contrariate de mamele care decid sa alapteze timp indelungat.

 

 

3. Unele mame isi trimit copiii bolnavi la scoala/gradinita

49% dintre mamele participante la chestionar au recunoscut ca au fost nevoite sa-si duca la scoala sau la gradinita copiii bolnavi pentru ca n-au avut cu cine sa-i lase. “I-am dat un medicament antitermic si l-am trimis la cresa. M-am gandit ca oricum s-a imbolnavit de la cineva de-acolo, iar eu lipisesem deja 15 zile de la serviciu pentru ca mai fusese bolnav”, a marturisit o mamica.

 

Citeste continuarea: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: ,
Data articol: 16/10/2014