Shop
Ultimele 100 de articole

Atentie la vise! 5 simboluri pe care sa nu le ignori

10 martie 2017, , Vizualizări:
vise interpretare - sfatulparintilor.ro - pxiabay-com - woman-2113099_1920

Oamenii au fost fascinati de vise si de semnificatia lor din cele mai vechi timpuri.

 

Iata 5 simboluri pe care sa nu le ignori daca le visezi.

 

 

  1. Case

Cand visezi case, iti vezi sinele in diferite ipostaze ale personalitatii tale. Casele simbolizeaza securitatea si confortul. Podul simbolizeaza amintiri ascunse, subsolul reprezinta intuitia, subconstientul. Intreaba-te cum ai grija de corpul tau, cum te percepi in lumea exterioara?

 

 

 

  1. Adulter

Cand visezi un adulter inseamna ca dorintele si nevoile sexuale sunt reprimate sau ar trebui sa le scoti la iveala. De asemenea, mai pot insemna teama de abandon, probleme cu stima de sine si acceptarea unei relatii toxice. Intreaba-te: iti este teama sa pierzi persoana iubita, esti nefericit in relatia de cuplu, ce simti despre corpul tau si nevoile lui?

 

 

  1. Foc

Focul are mai multe semnificatii si depinde de contextul in care il visezi. Daca vezi focul de la distanta inseamna dorinta de transformare; daca te joci cu focul, poate fi un semnal de avertizare pentru actiuni riscante. Daca visezi ca dai foc, inseamna ca acumulezi o furie pe care nu o scoti la suprafata. Intreaba-te: eviti la nesfarsit o situatie riscanta, petreci toata ziua incercand sa stingi focuri?

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu