Familie-Părinţi/Relaxare și wellness

9 lucruri pe care sa le faci cand te simti singur

cand esti singur - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - read-369040_1920

Indiferent de locul in care te afli, indiferent de cat de multi oameni te inconjoara exista sanse sa te simti singur. Mai ales cand te-ai mutat intr-un oras nou, departe de familie si de locul in care ai locuit inainte. Chiar si asa ar trebui sa stii ca esti responsabil pentru propria fericire si pentru sentimentele care te incearca. Iata 9 lucruri pe care sa le faci cand te simti singur.

Fa o baie

Este o modalitate excelenta de a te bucura de singuratate. Sa faci o baie singur poate fi un moment minunat, plin de bucurie mai ales daca ai copii mici. Asa ca acorda-ti timp si rasfata-te singur cu o baie fierbinte cu spuma.

Fa o plimbare

Sa fii in natura poate fi extrem de reconfortant, te ajuta sa-ti limpezesti gandurile si te bucuri de solititudine. Incearca sa te concentrezi pe senzatiile pe care le incerci atunci cand te plimbi.

Mergi la un film

Mai ales daca te afli printre persoanele care se bucura sa urmareasca un film singur. Asa ca daca te apuca sentimentul de singuratate verifica programele la cinematografice din oras.

Mergi la ore de yoga

Daca esti obisnuit sa practici yoga acasa, insa in ultima perioada a inceput sa te apese singuratatea, mergi si cauta o sala in oras. Te vei bucura de toate beneficiile practicarii yoga insa vei exersa alaturi de mai multi oameni.

Citeste

Lectura este o activitate pe care, oricum, o faci singur. Asa ca simti ca singuratatea este greu de gestionat scapa de acest sentiment cufundandu-te in una dintre cartile grozave pe care n-ai avut timp sa le citesti pana acum.

Bea o cafea in oras

Vei vedea ca savurarea unei cafele aromate intr-un local te va ajuta sa elimini sentimentul de singuratate.

Mergi la biblioteca

Biblioteca, mai ales in aceste zile, nu mai este un loc la moda. S-ar putea sa descoperi o noua carte interesanta in timp ce privesti printre rafturile burdusite cu volume.

Ia masa in oras

De ce oare te simti singur? Daca simti asta pentru ca esti o persoana care isi face prieteni cu greutate, atunci mergi in locuri in care poti intalni oameni cu valori si interese similare.

Devino cel mai bun prieten al tau

Daca nu esti inca, ar trebui sa iei in calcum sa-ti devii cel mai bun prieten. Viata este mult mai frumoasa cand te bucuri de propria ta companie. In plus, vei avea tendinta de a intalni oameni cu care te imprietenesti mai usor atunci cand te placi pe tine insuti. Si nu in ultimul rand, vei scapa de sentimentul de singuratate atunci cand te placi singur.

Sursa: elephantjournal.com

Imagine de makunin[1] de la Pixabay[2]

Endnotes:
  1. makunin: https://pixabay.com/ro/users/makunin-37005/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=369040
  2. Pixabay: https://pixabay.com/ro/?utm_source=link-attribution&utm_medium=referral&utm_campaign=image&utm_content=369040
 

Vizualizări: 26836
 

Cuvinte cheie: , , ,