Shop
Ultimele 100 de articole

10 obiceiuri care te vor face o persoana mai calma

04 noiembrie 2018, , Vizualizări:
persoana mai calma

 

  1. Traiesc in prezent

Oamenii calmi mediteaza, practica yoga, tai chi si alte forme de meditatie in miscare. Altii sunt capabili si se dedice total activitatii prezente fara a fi distrasi de trecut sau viitor.

Lucreaza afara sau citeste ceva impreuna cu copiii tai, insa fii mereu sarguincios in a trai momentul prezent astfel incat sa poti reduce efectul stresului.

 

 

  1. Folosesc telefonul mobil rational

Persoanele calme nu sunt la mila mobilului. Il folosesc in mod rational, ca pe un instrument pentru a-si rezolva treburile si pentru comunicare, iar uneori il vad ca pe o sursa de distractie si informare. Un lucru este insa sigur: nu vei obtine niciodata pacea pe care o doresti in cazul in care mobilul iti domina viata.

 

 

  1. Sunt atenti la modul in care gandesc si exerseaza impunerea de limite sanatoase

Sunt constienti si receptivi la starile lor mentale, fizice si emotionale. Iau pauze, fac exercitii de stretching, iau gustari sau se apeleaza la activitati care sa-i scape de tensiunea acumulata. Autodisciplina le permite sa spuna nu, sa ceara ajutorul si sa se opreasca din munca la ore rezonabile. Ai grija la modul in care echilibrezi nevoile tale cu cele ale celorlalti si bucura-te de sentimentul ca tu detii controlul.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu