Familie-Părinţi/Actualitate

Top 6 locuri de munca de viitor

locuri de munca de viitor

Motto: “Alege sa faci ceea ce iti place si nu va trebui sa muncesti nici macar o singura zi” – Confucius

Nu e nimic mai rau pe lumea asta decat sa ai un loc de munca[1] ce nu iti place. Trebuie sa recunosti, petrecem majoritatea vietii la birou, asa ca este foarte important sa-ti alegi o meserie pe care sa o iubesti.

In functie de felul tau de a fi si de pasiunile tale, iata 6 locuri de munca de viitor, in care poti face o cariera de succes.

1. Chef

Daca iti place sa gatesti, chef sau patiser pot fi o alternativa la locul tau de munca[2] plictisitor. Daca simti ca ai putea face asta zi lumina fara sa obosesti, atunci ai gasit ceea ce iti trebuie.

2. Designer

Fie ca este forba de design de interior, fie ca e vorba de design de haine, daca esti preocupat de rafinament si bun gust, daca esti o persoana creativa, acest job poate fi perfect pentru tine. Tine cont doar ca meserie de designer este una de echipa.

3. Organizator de petreceri si nunti

Daca esti creativ si iti plac la nebunie petrecerile si nuntile, atunci acesta poate fi job-ul ideal pentru tine. Iti alegi o tema, cauti decoratiunile perfecte, retusezi totul pana la cele mai mici detalii si… petrecerea este o reusita garantata.

4. Babysitter

Sa lucrezi cu copiii poate fi cea mai grea meserie din lume, insa daca ai rabdare si iubesti copiii este plina de satisfactie.

5. Social media

Sa lucrezi in social media este foarte incitant. Trebuie sa fii preocupat de date si informatii, sa lucrezi bine cu cifrele din analytics si sa stii care sunt trendurile pentru a putea conduce cu succes o campanie in social media.

6. Personal shopper

Desi la noi aceasta meserie nu a luat inca amploare, sunt sanse mari sa devina ceva foarte cautat. Sunt oameni care nu au timp de cumparaturi si atunci angajeaza pe cineva pentru asta. Vizitezi magazinele, faci cumpataturi si, culmea, castigi si bani!

Atunci cand iti alegi meseria, ai grija sa fie ceva care sa-ti placa la nebunie. Studiile spun ca daca nu esti multumit de job-ul tau ai sanse foarte mari sa ajungi la depresie.

Credit foto:stockvault.net

Sursa: womanitely.com

Endnotes:
  1. loc de munca: https://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/job-bani-cariera/5-meserii-care-te-pot-imbolnavi/
  2. locul tau de munca: https://www.hipo.ro/locuri-de-munca/vizualizareArticol/372/6-domenii-in-care-sa-ti-construiesti-o-cariera-sigura-in-urmatorii-20-de-ani
 

Vizualizări: 5194
 

Cuvinte cheie: , , , ,