Familie-Părinţi/Job, bani, cariera

Nu ai destui bani? Cum trebuie sa gandesti despre bani ca sa vina la tine

sfatulparintilor.ro - bani - stockfreeimages.com

Poate ca ai observat ca persoanele prospere au o relatie speciala cu banii[1], pe care au dezvoltat-o astfel plecand de la modul secret in care ii privesc. Si daca pana acum ti-ai stors creierii fara niciun rezultat in portofel, iata ce sunt banii[2] si cum trebuie sa-i privesti. S-ar putea ca povestea de mai jos promovata de mindpowernews.com sa-ti schimbe in totalitate credintele si valorile tale in legatura cu banii[3]:

 

„Cei mai multi dintre oameni cred ca ma cunosc.

 

Insa nu ma cunosc.

 

Nu sunt ceea ce cred cei mai multi oameni. Nu sunt hartia din portofelul tau sau monedele ce zornaie in geanta. Si nu prea raman in contul tau din banca sperand ca voi fi folosit intr-o zi.

 

Nu ma poti vedea, simti sau atinge.

 

Sunt o idee. Sunt energie.

 

Nu sunt nici bun nici rau. Sunt doar ceea ce decizi tu ca sunt si sunt satisfacut de rolul pe care tu l-ai creat pentru mine.

 

Nu-mi pasa cat de inteligent esti, unde locuiesti, ce faci sau de unde vii.

 

Energia ta este singurul lucru care conteaza pentru mine.

 

Energia iti influenteaza gandurile si, prin urmare, gandurile tale vor determina relatia ta cu mine.

 

Am nevoie foarte simple si reguli la fel de simple.

 

Sunt doar ceea ce tu ma faci.

 

Pot fi stapanul tau, sau pot fi sclavul tau.

 

Sunt infinit.

 

Nu am limite, cu exceptia celor din mintea ta. Energia este nelimitata si pentru ca eu sunt energie nu pot fi restrans sau controlat.

 

Sunt innebunit dupa abundenta.

 

Sunt atras de cei care n-au bariere in gandire, celor carora le place sa gandeasca la scara mare. Cand crezi ca sunt din abundenta, in mod absolut naturral, sunt magnetizat de o astfel de gandire.

 

Dispretuiesc lipsa.

 

Pentru ca nu sunt limitat, ii evit pe cei care au o perspectiva limitata de genul castig/pierdere/lipsa. Acei care cred ca nu sunt indeajuns (ca sunt in calitate limitata) sau ca sunt greu de obtinut, la fel ma voi manifesta in realitatea lor, pentru ca fug de cei care gandesc la scara mica.

 

Iubesc valoarea.

 

Ce ma magnetizeaza cel mai mult este generarea de valoare in Univers. Ma duc acolo unde este creata intrucat creatia este energie. Daca vrei sa ma atragi in viata ta, concentreaza-te pe generarea de valoare pentru altii si voi aparea.

 

Evit seductia si automultumirea.

 

Nimeni nu <<merita>> sa ma aiba si intotdeauna merg unde sunt cel mai mult respectat si unde este creata valoarea. N-are de-a face cu a fi <<corect>>. Cei care cred ca le sunt cuvenit sau care imi fura energia vor ramane fara mine.

 

Prin urmare, relatia noastra este determinata de tine.

Singura mea menire este sa te servesc pe tine.

 

Este o problema de energie de de generare de valoare. Scopul meu este sa ajung unde sunt atras cel mai mult si unde pot creste.

 

Singurul meu obiectiv este sa ma multiplic.

 

Pentru ca energia este nelimitata, scopul meu este sa ma multiplic si sa cresc, pentru a aduce si mai multa energie in Univers. Sunt creat si multiplicat prin crearea de valoare. Sunt o energie a evolutiei.

 

Mesajul meu pentru tine ar trebui sa fie clar. Cei care genereaza valoarea pentru altii ma vor gasi in vietile lor.

 

Sunt tot ceea ce tu crezi despre mine.

 

Prin urmate ceea ce crezi despre mine te poate nenoroci sau iti ofera posibilitatea sa creezi miracole.

 

Nu sunt nici pozitiv nici negativ.

 

Sunt ceea ce tu decizi ca sunt.

 

Daca iti este teama de mine, iti distrug abilitatea de supravietuire. Daca ajungi sa ma cunosti, pot face ca viata ta sa fie extraordinara, iar visele tale sa devina realitate.

 

Nu crezi ca este timpul sa ne cunoastem mai bine?”

 

 

 

 

 

 

Endnotes:
  1. banii: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/job-bani-cariera/cum-sa-faci-bani-9-obiceiuri-financiare-care-te-pot-imbogati/
  2. banii: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/job-bani-cariera/cum-sa-economisesti-bani-in-2012-la-locul-de-munca/
  3. banii: http://sfatulparintilor.ro/familie-parinti/job-bani-cariera/cum-poti-sa-cumperi-timp-cu-bani/
 

Vizualizări: 18341
 

Cuvinte cheie: , , , ,