Shop
Ultimele 100 de articole

10 moduri creative sa economisesti bani in 2015

08 iunie 2015, , Vizualizări:
economii pusculita - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Asadar, obiectivul tau financiar este sa cresti economiile – un lucru, adesea, mai usor de spus decat de facut. Insa adevarul este ca daca esti disciplinat, rabdator si ai un autocontrol bun, poti economisi o multime de bani. Pentru inceput trebuie sa-ti stabilesti un obiectiv clar si sa-ti planifici bugetul. Acest lucru este vital atunci cand este vorba despre cresterea economiilor. Tocmai de aceea stabileste-ti un scop financiar anual si planuri pentru atingerea lui. O balanta financiara pe fiecare trimestru al anului iti va oferi o imagine clara a locului in care te afli in atingerea scopurilor tale financiare. Iata alte 10 moduri creative sa economisesti bani in 2015.

 

  1. Implica si copiii

Explica-le copiilor de la o varsta cat mai frageda conceptul de economii si foloseste-l in urmatoarea ocazie in care va aflati intr-un supermarket ori a unui magazin de jucarii. Spune, ferm si in acelasi timp plin de iubire, „Aminteste-ti ca vrem sa crestem economiile familiei asa ca nu vom cumpara aceasta jucarie acum”.

 

 

  1. Foloseste metoda plicului pentru a divide salariul

Ar trebui sa ai diverse plicuri pe care sa treci urmatoarele categorii, „Economii”, „Energie electrica”, „Intretinere”, „Telefon”, „Chirie” etc si pune in ele suma in cash pe care o aloci pentru fiecare categorie. In acest fel vei limita cheltuielile care nu sunt necesare.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.