Familie-Părinţi/Inspirational, motivational, emotional

Tulburator pana la lacrimi! Un tata clacheaza cand aude bataile inimii fiicei lui moarte la varsta de 20 ani!

Bill Conner

Bill Conner a izbucnit in lacrimi in timpul unei intalniri emotionante cu barbatul care a primit inima fiicei sale de 20 de ani. Barbatul nu si-a mai putut stapani lacrimile atunci cand a auzit sunetul bataile inimii copilei sale disparute dintre cei vii in corpul tanarului caruia i-a salvat viata.

Emotionantul eveniment a avut loc de Ziua Tatalui in Baton Rouge, Louisiana, SUA, dupa ce Bill Conner parcursese pe bicicleta 2.800 km.

Barbatul a fost filmat suspinand in timp ce asculta bataile inimii fiicei sale Abbey, care se auzeau din pieptului lui Loumonth Jack Jr, care a primit-o dupa ce tanara si-a pierdut viata.

Conner a declarat pentru CBS News ca a decis sa onoreze memoria fiicei sale prin parcurgerea a peste 5.000 km din Madison, orasul sau de resedinta, pana in Fort Lauderdale in Florida, locul unde Abbey a murit in ianuarie, in acest an.

Abbey avea numai 20 de ani cand a fost gasita cu fata in jos, intr-o piscina. Tanara se afla in vacanta in Mexico. Ea a suferit o trauma ireversibila la creier, apoi a fost trimisa intr-un spital in Florida unde a fost mentinuta in viata pana cand organele sale au fost folosite pentru transplanturi.

Ca tribut pentru Abbey, dar si ca sa atraga atentia oamenilor asupra importantei donarii de organe, Conner a decis sa parcurga toata aceasta distanta pe bicicleta.

Potrivit GoFundMe page el intentioneaza sa ajunga la Fort Lauderdale pe 10 iulie. Insa calatoria sa a fost intrerupta de un eveniment uluitor.

Cand Conner le-a spus reprezentantilor centrului de donatie care s-a ocupat de organele fiicei sale de calatoria sa, persoanele care au primit organele au fost intrebate daca vor sa-l intalneasca.

„Singurul care a raspuns a fost Jack”, a spus Conner.

Jackcare traieste in Lafayette, Louisiana a suferit un atac de cord, iar inima sa era pe cale sa cedeze de tot atunci cand a primit organul lui Abbey.

„Doctorii ii spusesera ca mai are numai 10 zile de trait. Insa datorita fiicei mele el este in viata astazi”, a adaugat Conner. Cei doi s-au intalnit dupa ce tatal lui Abbey pedalase 2.800km, chiar de ziua tatalui. In timp ce ochii ii inotau in lacrimi, Conner i-a spus celuilalt barbat: „Nu-mi multumi mie, multumeste-i fiicei mele”.

Dupa ce s-au imbratisat, Jack i-a oferit lui Conner un stetoscop pentru a putea auzi inca o data bataile inimii fiicei sale.

Dupa ce a ascultat bataile inimii pentru o perioada, Conner a soptit: „Da, bate foarte bine”.

In timp ce se pregatea sa-si continue calatoria, a adaugat: „Fiica mea traieste. Jack este in viata si ea este in viata. Este inima ei. Aici nu este vorba despre mine. Ci despre Abby si ajutarea oamenilor care au nevoie”.

 

Filmuletul emotionant este aici.

 

Sursa: snakedreams.org

 

Vizualizări: 1162
 

Cuvinte cheie: , ,