Familie-Părinţi/Actualitate

Sotul a murit si a ramas singura cu 8 copii. Apoi si-a adus aminte ca inainte de a muri s-a comportat foarte ciudat in pat

JD_CLOE_GREEN1-copy-600x437

James Green si-a dorit intotdeauna sa aiba multi copii. Cand sotia lui, Cloe, a ramas insarcinata a fost mai mult decat incantat. Apoi a mai venit unul, si inca unul, si inca unul. De fiecare data cand Cloe spunea GATA, James gasea o modalitatea sa o convinga. „Hai, inca unul, Clo, si gata!”. Asa au ajuns la cinci copii. Din pacate, mezinul s-a nascut cu paralizie cerebrala si cei doi parinti au decis sa spuna STOP! Cloe a suferit o interventie pentru montarea unui dispozitiv contraceptiv, numai ca acesta nu s-a dovedit eficace. Asa ca a ramas insarcinata din nou. James a considerat ca este un semn de la Dumnezeu, iar cei doi au avut, in total 8 copii: Leo 9 ani, Levi 6 ani, Oliver 5 ani, Megan 4 ani, Miley 3 ani, Lacey 3 ani, Lexi 20 de luni, Elijah 11 luni.

 

JD_CLOE_GREEN1-copy-600x437[1]

 

Pe 4 decembrie 2015, la numai 12 saptamani de la nasterea celui de-al optulea copil, James a murit. Inainte de a muri s-a ridicat in pat, apoi a facut o grimasa si n-a mai respirat. Cum era un barbat sanatos tun, cel putin aparent la cei 31 de ani ai sai, intreaga comunitate a asteptat cu sufletul la gura sa afle cauza mortii lui James.

Verdictul medicilor a fost hipertensiune arteriala. Grimasa fusese produsa de durerea in piept. Cel mai probabil James suferea din pricina hipertensiunii arteriale de mai multa vreme, fara sa stie de acest lucru, iar – intr-un final – inima lui a cedat.

 

 

JD_CLOE_GREEN1-copy-600x437[2]

 

Ramasa vaduva la 27 de ani, singura, cu 8 copii, Cloe a beneficiat de ajutorul comunitatii pentru a-si amenaja curtea astfel incat sa ii poata tina sub supraveghere pe cei mici. „Mi se  rupe inima cand ma gandesc la James si la faptul ca nu mai este cu familia pe care si-a dorit-o atat de mult. Am vrut sa plang, am vrut sa tip, dar ma uit la fetele copiilor nostri si imi dau seama ca depind de mine si ca trebuie sa fiu tare pentru ei si pentru James”, povesteste femeia. Cloe mai are un regret – acela ca nu au apucat sa faca o fotografie in formula de zece.

 

Sursa + foto: littlethings.com

 

Endnotes:
  1. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2016/09/JD_CLOE_GREEN1-copy-600x437.jpg
  2. [Image]: http://sfatulparintilor.ro/wp-content/uploads/2016/09/JD_CLOE_GREEN3-600x811.jpg
 

Vizualizări: 11122
 

Cuvinte cheie: