Familie-Părinţi/Actualitate

Mai exista umanitate! 6 povesti care iti vor inmuia inima – VIDEO

umanitate - credinta -sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Oamenii au o inima mare. Inca mai exista umanitate. Inca se mai face bine altor persoane fara a se astepta nimic in schimb.

 

Iata 6 povesti care iti vor inmuia inima.

 

 

  1. 1000 de case pentru filipinezii saraci

Campionul la box Manny Pacquiao nu a uitat de unde a plecat: dintr-un cartier sarac din Filipine. A devenit primul luptator din istorie care a castigat titlul mondial la 8 categorii diferite,  iar dupa ce a castigat primul milion de dolari ca profesionist, Manny a folosit o parte din bani pentru a construi case locuitorilor saraci din orasul sau natal – Tango. Gratie generozitatii lui Manny, peste 1000 de familii sarace au un acoperis deasupra capului.

 

 

  1. Salvatorul pisicilor

Sirianul Alaa Jaleel a ramas in orasul macinat de razboi pentru a avea grija de pisicile abandonate. Desi majoritatea rudelor, prietenii si vecinii au plecat intr-un loc mai sigur, barbatul a ales sa ramana in Aleppo pentru a avea grija de animalele abandonate. El ingrijeste peste 100 de feline pe care spera sa le tina in siguranta pana cand familiile lor vor reveni acasa.

 

 

  1. Clubul gentlemanilor

Raymond Nelson este profesor la o scoala elementara din Carolina de Sud. A fost o vreme cand cu greu putea face fata comportamentului necorespunzator al copiilor din clasa sa, asa ca i-a venit ideea de a infiinta un Club al gentlemanilor. Profesorul le-a cumparat baietilor sacouri, veste si cravate si a inceput sa-i invete bune maniere, reguli de buna purtare, precum si notiuni practice: cum sa-si lege o cravata, cum sa vorbeasca cu o femeie, cum sa-si trateze surorile, mamele si profesoarele. Majoritatea baietilor din clubul gentlemanilor provine din familii monoparentale, lipsa tatalui fiind greu de suplinit de catre mame.

 

  1. Hope (Speranta)

Daneza Anja Ringgren Loven l-a gasit pe baietelul de 2 ani abandonat pe strazile Nigeriei. Familia il abandonase la numai un an, pentru ca il credea vrajitor, iar baietelul a reusit sa supravietuiasca din mila trecatorilor. Anja a luat baiatul, caruia i-a spus Hope (Speranta), iar acum micutul este ingrijit alaturi de alti 34 de copii intr-un orfelinat pe care femeia si sotul tau – David Emmanuel Umem – l-au construit. Dupa publicarea fotografiei cu Hope pe Facebook, oamenii au inceput sa trimita bani. S-au strans peste un milion de dolari, bani pe care, acum, Anja si sotul sau ii folosesc pentru ingrijirea copiilor din Nigeria. Cei doi planuiesc sa mai deschida un orfelinat si un spital pentru copii.

 

 

  1. Sacrificarea medaliei olimpice

La Jocurile Olimpice de la Rio, la proba de 5000 m, atleta neozeelandeza Nikki Hamblin a lovit-o accidental pe americanca Abbey D’Agostino. Nikki si-a ajutat competitoarea si au alergat impreuna sustinandu-se reciproc. Ele au primit medalia Pierre de Coubertin, pentru generozitate si promovarea spiritului sportiv la Jocurile Olimpice.

 

 

  1. Casa profesoarei

Anne Glancey, o profesoara pensionara, a primit o scrisoare de la autoritatile locale prin care era anuntat ca, daca nu-si repara locuinta, va fi amendata cu 3.000 de dolari. Cand au auzit grozavia, vecinii femeii s-au pus pe treaba si i-au reparat casa fara sa-i ceara vreun ban.

 

Sursa: brightside.me

 

Vizualizări: 1133
 

Cuvinte cheie: , ,