Shop
Ultimele 100 de articole

Ce NU fac oamenii cu o imagine de sine buna

17 octombrie 2016, , Vizualizări:
tratamente cadere par -sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Oamenii cu o imagine de sine buna cred ca toate corpurile, indiferent de forma, marime, varsta ori abilitati, sunt la fel de valoroase si nu se sfiiesc sa se comporte potrivit acestei credinte. Si, ca in orice altceva, ceea ce nu faci este la fel de important ca si ceea ce faci cand este vorba despre alegerea unui anumit tip de comportament. Iata, prin urmare, ce NU fac oamenii cu o imagine de sine buna.

 

 

  1. Nu sunt obsedati de cifrele cantarului

Imagineaza-ti ca te afli in sufrageria unui prieten care spune: „Aceasta camera are 30 de metri patrati”. Daca nu esti arhitect ori designer de interior probabil ca nu te va interesa acest lucru, pentru tine nu este decat un simplu fapt. Nu are nicio incarcatura emotionala si nici nu va duce la ganduri de genul, „Aceasta camera nu este deloc draguta pentru ca nu este perfecta din punct de vedere al marimii”.

De ce ar trebui ca cifrele cantarului sa fie diferite? Oamenii cu o imagine de sine buna privesc kilogramele pe care le au asa cum percep si cei 30 de metri patrati ai camerei: ca pe un fapt fara nicio incarcatura emotionala. De ce? Intrucat kilogramele indicate de cantar nu reflecta cat de fericiti sunt, cat de iubiti se simt, cat de bine se simt in propria piele etc.

 

 

  1. Nu fac exercitii fizice din obligatie

In loc sa faca sport pentru a arde un anumit numar de calorii ori din dorinta de a obtine un abdomen cu patratele oamenii cu imagine de sine buna fac miscare pentru ca se simt bine. Ei se dau in vant dupa simplitate si aerul proaspat pe care il respira cand se plimba, ori adrenalina pe care o simt cand se dau cu placa ori cand alearga. Sportul este o sursa a placerii, iar oamenii cu imagine de sine buna tocmai de aceea il includ pe lista lor de prioritati.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax