Preșcolari/Comportament și dezvoltare

Amintiri din alte vieti? E posibil! Iata 8 lucruri uimitoare spuse de copii despre vietile anterioare

15555329_1351984421488049_1483085670_o

Copiii din ziua de azi par mult mai intelepti decat am fost noi. Iar unii dintre ei povestesc lucruri uimitoare despre vietile anterioare.

 

Iata 8 povesti pe care mamele le-au impartasit in social media.

 

1. Cand fiul meu avea 3 ani, mi-a spus „Noul meu tatic seamana foarte bine cu mine”. „Cum asa?”. „Vechiul meu tata era foarte rau. M-a injunghiat in spate si am murit. Imi place foarte mult noul meu tatic. Nu mi-ar face niciun rau”.

 

 

2. Mama mi-a povestit ca atunci cand eram mai mica, a fost nevoie sa ma scoata rapid dintr-un magazin dupa ce am vazut un barbat. Urlam atat de tare incat nu s-a mai inteles nimeni cu mine. In masina i-am spus mamei sa ma ia de langa prima mea mama care m-a bagat sub o podea si m-a acoperit. Am adormit acolo si cand m-am trezit eram langa noua mea mama. Mama mea a fost multa vreme spierata de aceasta povestire, ea fiind mama mea biologica.

 

 

3. Fiul meu de 5 ani mi-a spus odata din senin. „Inainte sa ma nasc aici am avut o sora. Ea si mama mea sunt foarte batrane acum. Ele au scapat din flacarile care au cuprins masina. Dar eu nu!”.

 

 

4. Fiica mea de doi ani si jumatate ne-a spus in timp ce ii faceam igiena intima. „O, nu! Nimeni nu are voie sa ma atinga acolo. Au incercat odata. Au spart usa si au incercat. Dar eu m-am luptat. Am murit si iata-ma din nou”.

 

5. Cand sora mea era mica se plimba in jurul casei cu o fotografie a strabunicului si spunea „Imi e dor de tine, Harvey”. Mama spune ca sora mea folosea foarte multe cuvinte pe care strabunica mea, Lucy, obisnuia sa le rosteasa.

 

6. Intre varstele de 2 si 6 ani, fiul meu imi tot povestea cum m-a ales ca mama. Era impreuna cu un barbat in costum, intr-un fel de magazin luminos, in care mamele erau asezate pe raft precum papusile. El m-a ales pe mine. Multa vreme a fost pasionat de avioanele din cel de-al doilea razboi mondial. Stia toate tipurile si putea identifica un model si ne spunea in ce regiune au fost folosite.

 

 

7. Sora mea s-a nascut in anul in care a murit bunica tatalui meu. Primele cuvinte pe care sora mea le-a spus atunci cand a putut vorbi au fost „Sunt mama ta”.

 

 

8. Mama mi-a povestit ca atunci cand eram mica i-am povestit ca am murit intr-un incendiu. Eu nu imi mai amintesc asta, insa cea mai mare frica a mea este ca imi ia foc casa. Nu pot sa stau langa un foc aprins.

 

Sursa: thespiritscience.net[1]

Endnotes:
  1. thespiritscience.net: http://thespiritscience.net/2014/06/01/10-amazing-things-kids-have-said-about-past-lives/
 

Vizualizări: 2803
 

Cuvinte cheie: , , , , ,