Shop
Ultimele 100 de articole

8 semne ca esti o persoana avansata spiritual

22 ianuarie 2017, , Vizualizări:

„Fiecare fiinta separata din Univers se intoarce la sursa comuna. Intoarcerea la sursa este serenitate. Daca nu iti dai seama care este sursa tu te vei pierde in confuzie si tristete. Cand tu vei realiza de unde ai venit, vei deveni tolerant in mod natural, dezinteresat, amuzant, tolerant, binevoitor precum o bunica, plin de demnitate precum un rege”, Lao Tzu.

Desi unele persoane invata si se dezvolta din punct de vedere spiritual mult mai repede decat altii adevarul este ca toti oamenii se indreapta in aceeasi directie. Indiferent ca mergi, te tarasti sau alergi cu totii ne indreptam spre casa.

Iata 8 semne care apar atunci cand cresti si se maturizezi spiritual, lucruri care iti aduc pace si liniste in inima si in viata, facandu-te o persoana umila, plina de compasiune si iubire.

 

 

  1. Te regasesti in toate lucrurile

Stii ca esti una cu toate lucrurile, fiintele si creaturile de pe pamant. Si pentru ca inima iti este plina de iubire si compasiune, nu simti nevoia sa judeci, sa invinovatesti sa condamni sau sa critici pe nimeni. Te recunosti in lumea din jurul tau. Te vezi in cei care sunt buni, insa si in cei care sunt rai, in cei care sunt buni la inima si in cei care sunt cruzi, iar aceasta modestie este minunata.

„Sunt fata de 12 ani, refugiata pe o mica barca, ce se arunca in ocean dupa ce a fost violata de pirat. Si sunt si piratul – inima mea nu este inca capabila sa vada si sa iubeasca. Te rog, rosteste-mi numele adevarat astfel incat sa aud toate plansetele si rasetele odata si sa vad ca bucuria si durerea sunt la fel. Te rog, rosteste-mi numele adevarat pentru a-mi deschide inima, iar usa sa ramana deschisa, usa compasiunii”, Thich Nhat Hanh.

 

 

  1. Traiesti din perspectiva sinceritatii si a umilintei

Cu cat realizezi mai mult cine esti cu adevarat si motivul pentru care te afli in aceasta lume cu atat vei deveni mai umil si vei avea nevoie de sinceritate.

„Cand ma uit in interior si vad ca sunt nimic, asta inseamna intelepciune. Cand ma uit in afara si vad ca sunt totul, asta inseamna dragoste. Intre cele doua granite se afla viata mea”, Nisargadatta.

 

 

  1. Iubesti fara sa te astepti sa fii iubit

Dragostea este cine esti. Esti facut din dragoste. Nu iubesti pentru a fi iubit, iubesti pentru ca iubirea este tot ce ai de oferit.

„Suntem nascuti din dragoste. Dragostea este mama noastra”, Rumi.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.