Shop
Ultimele 100 de articole

8 obiceiuri care iti fura fericirea

18 octombrie 2016, , Vizualizări:
fericire

7. Faci din tantar armasar

O zi proasta e o zi proasta. In plus, o zi proasta iti poate oferi o oportunitate daca stii cum sa privesti lucrurile. Viata ne pune tot timpul la incercare si numai cei care sunt ancorati in prezent, care traiesc constient sunt recompensati pentru curajul si devotamentul lor. Indiferent cat iti este de greu, trebuie sa crezi in tine si in capacitatea ta de a realiza mereu tot ce-ti doresti.

 

 

8. Satisfactii trecatoare

Sunt doua tipuri de satisfactii in viata: satisfactiile trecatoare si cele de durata. In randul satisfactiilor trecatoare se inscrie confortul de natura materiala. Satisfactiile de durata includ dezvoltarea personala, a mintii si a sufletului. Placerile de ordin material sunt de scurta durata pentru ca te obisnuiesti cu ele si vrei din ce in ce mai mult.

 

Fericirea este in mainile tale si poti ajunge la ea. Chiar si atunci cand cineva iti face zile fripte, tot la tine este alegerea. NU permite oamenilor toxici sa faca parte din viata ta. “Nu lasa negativistii sa-ti ocupe mintea. Mareste chiria si da-i afara!”, spunea Robert Tew.

 

Sursa: Womanitely.com

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.