Shop
Ultimele 100 de articole

7 tipuri de oameni pe care trebuie sa-i scoti din viata ta

21 aprilie 2017, , Vizualizări:
oameni toxici - sfatulparintilor.ro - gratisography_com
  1. Persoanele care nu iarta

Toti oamenii fac greseli in viata. Prietenii apropiati te iarta daca s-a intamplat sa ii ranesti. Este important sa ai o inima mare si sa treci cu vederea greseala facuta de persoana uibita. Daca cineva te iubeste cu adevarat, atunci iti vor ierta toate greselile. Nu ii va place sa te vada suferind pentru greselile facute si, prin urmare, te va ierta pentru tot ce ai facut prost/rau. Daca prietenul tau mai degraba doreste sa te vada suferind atunci nu-ti este prieten cu adevarat.

 

 

  1. Persoanele care starnesc scandal

Cu siguranta ca in grupul de prieteni ai persoane care creeaza tensiuni. Acesti oameni se distreaza atunci cand starnesc scandal, batai etc. intre cunoscuti. Sunt fericiti atunci cand creeaza drama. Si nu doar in grup ci si in viata ta personala. Pentru astfel de oameni conteaza doar ca tu sa te simti foarte prost indiferent de motiv.

 

 

  1. Nemultumitii

Unii oameni dezvolta o atitudine negativa fata de viata. Poate din cauza faptului ca au avut unele necazuri in viata. Tocmai de aceea, ei nu vad niciodata partea plina a paharului si incearca din toate puterile sa te faca si pe tine sa adopti aceeasi mentalitate. Este important sa eviti compania lor pentru a nu aduce energie negativa in propria viata. Sau mai mult, sa nu te transforme intr-o persoana nemultumita, asemenea lor.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.