Shop
Ultimele 100 de articole

7 expresii toxice pe care n-ar trebui sa ti le mai spui (VIDEO)

08 martie 2017, , Vizualizări:
toxic _sfatulparintilor.ro - foter_com

4. Daca vorbesc despre sentimentele mele sunt slab

Cand vine vorba despre exprimarea emotiilor si a sentimentelor, oamenii au avut intotdeauna o teama de a nu fi stigmatizati. Oamenii care vorbesc despre sentimentele lor sunt considerati “slabi” si sunt sfatuiti “sa treaca peste asta”. Insa nu este o solutie incuierea intr-un cufar al trairilor. Nu este nimic in neregula in a admite ca esti trist, ca nu iti convine o situatie si ca nu-i poti face fata, ca ai ajuns la o rascruce si nu stii pe ce drum sa apuci. Daca iti este greu sa vorbesti cu cineva, cu un prieten sau chiar cu un terapeut, scrie-ti sentimentele. Nu-ti ignora trairile.

 

 

 

5. Nu am timp pentru ai mei

Cu totii avem responsabilitati, insa avem nevoie de timp petrecut alaturi de cei dragi. Familia si prietenii ne sunt alaturi si la bine, si la greu, si ne vor ajuta sa devenim oameni mai buni.

 

 

 

6. Nu conteaza nevoile mele

Aceasta vorba este tipica parintilor. Nevoile copiilor sunt mult mai importante decat nevoile lor. Insa, neglijarea continua a propriilor nevoi este in detrimentul sanatatii emotionale si fizice. Sa te pui din cand in cand pe primul loc nu este o fapta “egoista”. Pana la urma traiesti “viata ta”, nu a altcuiva. In plus, nu poti face pe cineva fericit, daca tu esti nefericit.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
codul
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
Meniu