Shop
Ultimele 100 de articole

6 mantre pe care sa le rostesti cand ti-e greu

07 aprilie 2017, , Vizualizări:
victorie - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Fiecare dintre noi a trait momentul in care, desi simtea ca este la capatul puterilor, a reusit sa mearga mai departe pentru ca altcineva i-a spus cuvintele potrivite, sau pur si simplu el insusi a gasit fraza magica cu ajutorul careia a mai gasit rezerve nebanuite de energie care i-au permis sa nu se opreasca. Cateva cuvinte pot avea un efect extraordinar asupra oamenilor, pot inspira oamenii de-a lungul unui antrenament istovitor, astfel incat sa se adune si sa nu renunte in ultima secunda. Aceleasi cuvinte te pot influenta in bine si atunci cand nu te afli in sala de sport. Asigura-te ca ai mereu asupra ta o hartie cu cateva fraze care sa te ajute sa depasesti momentele grele cu care te intalnesti de-a lungul unei zile. Iata 6 mantre pe care sa le rostesti cand ti-e greu.

 

 

1. Da, poti

Spunandu-ti ca poti face ceva poate face diferenta dintre a renunta sau a merge mai departe. Transmite-i creierului tau ca o poti face, iar corpul tau te va urma. Nu vrei sa te imlici in acel proiect coplesitor. Spune-ti „Da, o pot face” si treci imediat la actiune. Mintea stapaneste materia, nu-i asa?

 

 

2. Provoaca-te sa te schimbi

Care este definitia nebuniei? Sa faci aceleasi lucruri si sa astepti rezultate diferite. Daca vrei sa te schimbi, trebuie sa o iei ca pe o provocare. Principiul se aplica atat la fitness cat si la orice altceva. Trebuie sa iesi din zona e confort daca vrei ca lucrurile sa fie diferite. Fiecare zi in care te provoci singur pentru a schimba ceva risca sau incearca ceva diferit. Poate ca este vorba despre durata antrenamentului sau a intensitatii. Sau poate ca este prioritatile tale trebuie schimbate. Sau poate ca este vorba despre scuzele pe care ti le spui pentru a nu te schimba.

 

 

3. Stiai ca nu va fi usor

Cu totii avem momente in care ne-am dori ca lucrurile sa fie mai usoare, indiferent ca este vorba despre exercitii fizice sau despre sarcinile de la birou, insa stii foarte bine ca corpul si mintea vor avea, in ultima instanta, de castigat. Si pentru asta trebuie sa dai tot ce este mai bun in fiecare moment. Cu totii ne dorim o viata mai usoara, insa daca nu te confrunta cu situatiile dificile nu am aprecia momentele frumoase.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.