Familie-Părinţi/Actualitate

5 oameni obisnuiti cu puteri supranaturale. Face radiografii mai clare decat aparatul

Wim Hof

Acesti oameni au „superputeri” si, indiferent ca la baza se afla genele sau, dimpotriva, multe ore de repetari, unele dintre aceste abilitati le-ar putea dezvolta orice om. Cand intelegem ca realitatea este o proiectie a mintii, iar ideea ca mintea controleaza materia are un nou inteles.

 

Iata 5 oameni obisnuiti cu puteri supranaturale.

 

 

  1. Baiatul cu vedere ultrasonica

Acest baiat se poate deplasa asemeni unui liliac sau delfin folosindu-se de sunete. Ben Underwood si-a pierdut ochii pe cand avea doi din cauza unui cancer la retina. Dupa ce n-a mai putut sa-si foloseasca ochii, si-a dezvoltat abilitatea de a detecta obiectele cu ajutorul urechilor, asa numita ecolocatie. Si-a dezvoltat aceasta abilitate atat de mult incat poate sa concureze si la diverse activitati sportive. Un lucru imposibil pentru alte persoane fara vedere.

El spune: „Nu sunt orb, doar nu pot vedea”. Din nefericire, Ben Underwood a decedat in 2009, la 16 ani din cauza aceluaisi cancer care i-a distrus si ochii.

 

 

  1. Omul cu stomacul de otel

Acest om a manancat tot felul de obiecte de la geamuri, otel si chiar otrava lichida. Captuseala stomacului francezului Michel Lotito era de doua ori mai groasa decat una obisnuita.

Tocmai de aceea poate manca si digera orice fara sa sufere vreun pic. Faramiteaza obiecte si le inghite ajutandu-se de combustibil pe post de lubrifiant. Michel a murit in urma cu cativa ani din cauze naturale.

 

 

  1. Tortele umane

Aceste persoane sunt capabile sa genereze o cantitate puternica de caldura prin intermediul degetelor. Tummo este un tip de meditatie practicat de anumiti calugari budisti. In timpul ei organismul uman genereaza o caldura puternica.

Prin practicarea acestui tip de meditatie este posibil ca un om sa supravietuieasca la temperaturi extrem de scazute fara sa se aleaga cu degeraturi sau hipotermie.

Cel mai faimos om din acest punct de vedere este un olandez Wim Hof, numit si „Ice man”. Hof a reusit sa escaladeze muntele Everest imbracat doar intr-o pereche de pantaloni scurti.

 

  1. Barbatul care nu simte durerea

Nimanui nu-i place sa simta durere, ce-ar fi insa daca ai putea s-o blochezi pentru totdeauna. Tim Cridland, numit si Zamora, regele torturii, poate indura orice tip de durere. Isi castiga traiul de zi cu zi cu ajutorul superputerii sale. Ii amuza pe oameni mergand pe carbuni incinsi, inghitind sabii si geamuri fara sa simta niciun pic de durere.

Durerea este o interactiune intre corp si minte. Nervii ii semnalizeaza creierului unde este locul dureros. Insa, creierul lui Cridland nu inregistreaza nicio forma de durere.

 

 

  1. Femeia cu raze X

Rusoaica Natalya “Natasha” Nikolayevna Demkina nu isi foloseste privirea speciala pentru a vedea prin pereti, ci ii ajuta pe doctori la diagnosticarea unor boli. Femeia este capabila sa vada prin organismul uman asmeni unei masinarii cu raze X. Abilitatea sa a inceput sa se manifeste dupa ce a implinit 10 ani. Demkina a mers de nenumarate ori la spitalul din localitate pentru a-i ajuta pe medici sa descopere bolile de care sufereau diversi bolnavi.

Chiar daca oamenii de stiinta pun sub semnul intrebarii abilitatile sale, niciunul nu a putut sa demonstreze ca femeia nu ar poseda abilitatile respective.

 

Sursa: thespiritscience.net

Credit foto[1]

Endnotes:
  1. Credit foto: http://beauty.blog.nl/files/2015/04/wim.jpg
 

Vizualizări: 2643
 

Cuvinte cheie: , ,